Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

cristina (cge), faceai ce faceai, nashteai ce nashteai si mai cumparai cate un brau... pai dac-o fi asha comertz si la mine la spital, e grav de tot: nu prea stiu sa refuz...

cristina 38+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si eu tot balanta!!!! pe 30 septembrie fac 28 ani! si toata lumea imi zice ca bebe vrea sa vina cadou de ziua mea, de aia nu se grabeste!!!
fetelor, am fost si eu la policlinica vitan sa ma inscriu la dr. pediatru! am reusit pana la urma, la et. 5 se fac inscrieri! mama da ce rau arata policlinica asta!!!!! zici ca sta sa se darame!!!! sa speram ca nu o s-o vizitam prea des!
am vorbit cu dr. mi-a dat cartea de vizita, si a ramas sa o sun sa-i zic in ce zi ne externeaza din spital , ca sa ma puna pe programul ei, sa poata sa vine la bebe din prima sau a doua zi de cand venim acasa!
Am primit si invitatii la baby expo, de la magazinul de carucioare, unde tanti aia saraca, ne cunoaste foarte bine, de cate ori am fost pe capul ei. asa ca vineri ne vedem la baby expo, fetelor, da???
mary 39++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Faza tare aia cu briurile, hehe... dar daca refuzai frumos ce avea?
Sper sa nu ma copleseasca si pe mine tantele astea... cit am fost internata prin Giulesti am dat numai cui am vrut si fara sa mi se spuna sau sa mi se sugereze...
Acum am auzit ca ma duc la sala de nasteri sa ma monitorizeze sper sa nu sara sacalii pe mine pina ma vor muta la etajul 1 ca acolo deja ma descurc mai bine, hehe. Eu am o problema si anume sper sa fiu suficient de treaza dupa anestezie sa le bag bani in buzunar asistentelor sa imi puna analgezice sa nu simt durerea ca eu sint rea de durere, in rest sint ca taurul, ma mobilizez cu oistea inainte.

Multumim oricum pentru povestiri Cristina... ma ingrijoreaza faza cu fetele de la Municipal calare peste noi ... de ce nu au mers la Elias? ca cele de la Elias au fost la Municipal sau o fi vorba numai de cele cu probleme la bb ca am inteles ca la Elias nu prea se baga la prematuri sau la bb cu probleme, nu ii ajuta sectia de neonatologie!

Jadi
37+

PS: daca nu va mobilizati sa ajungeti la pagina 10, va halesc cu fulgi cu tot ca miine dimineata iar sint plecata cu capra, adica la gimnastica

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Gata am terminat si eu borsul de pui asteptam parerea sotului diseara

asa ma apucat un somn ma duc sa fac un nani

nanadana38+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

dani tot nu sunt de acord cu tine. Eu am o sora cu 10 ani mai mica decat mine (balanta si ea ca tot veni vorba) si maica-mea avea atunci 35 si din cate imi amintesc era tare frumoasa gravida. Ca sa nu zic ca pe Miflore am vazut-o si nu arata deloc tomnatec, dimpotriva ii sta chiar f.f.f bine, deci sunt convinsa ca si tu esti la fel de frumoasa gravida.

Cred ca burtile fac pe toate femeile sa para mai tinere, probabil din cauza fericirii. Mary puteam sa jur ca ai maxim 25 de ani.

Mary la ce doctorita ai nimerit? Sunt curioasa daca e tot aia la care am fost si eu.

la toata lumea...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ca sa zic asa, tot babe sintem, nu va mai gratulati aiurea

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

cum babe mai??? nu sunteti babe deloc .... eu sunt juna pe langa voi, am doar 28 de anishori, ei bine recunosc aproape 29 . cand merg la cabinetul dr ma simt tare "juna" stiti de ce? pt ca majoritatea gravidutzelor de acolo au peste 30 si cateva peste 40 de ani ... deci la scoala toti copii nostri vor avea mamici mai coapte, asta e generatia, nu cum erau mamicile noastre la 20 de ani si bebelusi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetelor, asha e, acum nu mai conteaza decat Ancuta.
Continui sa ma minunez ce comoara este

Ce m-a deranjeaza la noi in Romania este cand ti se cere spaga pe fata.
Aceeasi asistenta draguta de care v-am zis dupa ce imi face prima toaleta dupa nastere (venisem cu scaunul cu rotile, eram super ametita si uitasem de bani) si dupa ce ii zic 'Multumesc mult' ma intreaba si ce altceva imi mai zici.
Asa cand esti multumit de serviciile acordate, dai tu bani de bunavoie.
In sfarsit, nu o sa schimbam noi nimic

Jadi, da' cum sa refuzi braurile vrei sa ramai cu burta dupa
Sa vezi si cu hainutele de bebe alt comert.

Fetele, cu stofa de afacerist un salon de cosmetica/coafura lipseste in Giulesti, in rest au de toate. Cine il deschide ?
Inclusiv un bufet unde poti comanda mancare acceptabila contra cost la telefonul din salon.

Nu stiu de ce fetele de la Municipal ajung la Giulesti, poate merg si la Giulesti si la Elias. Oricum, daca nu cotizai, bebelushii stateau cate 2 in patut. Eu n-am fost de acord sa imi cupleze fata cu un vreun baiat de acolo.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Din cauza asta am scapat asha repede din spital si fara sa o declaram pe Ancuta.
Noi am iesit duminica si s-a dus sotul luni sa rezolve cu certificatul si declararea.

Cred ca e o perioada in care se naste en-gros.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Cristina pentru hemoroizi mi s-a recomandat ultraproct ..si ue m-am procopsit si ma doare si acum ca abia stau in fund.
Si eu am 28 ani si jumatate de acum si intr-adevar prin maternitate erau majoritatea babe..mai erau insa si unele de 20 ani.
Cristina ziceai doar de 10 contractii ca lumea? Inseamna ca nu se compara cu prima nastere..eu am avut contractii ca lumea de la 2 pana la 5 din 3-4 min in 3-4 min...socotiti si voi cate au fost ...de asta nici nu mai imi trebuie a 2 a oara ..deocamdata .

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput