Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

irina, multumesc!
pe doctorita o cheama Ghita Augusta si am gasit-o la et. 5. e tinerica, parca pana in 40 de ani, blonda, si parea destul de draguta! la fel si asistenta!
mary 39++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

'neatza ,
Cu greu am mai reusit si eu sa bag un ochi pe la voi! Mai intii de toate vreau sa va multumesc pentru urari si sa le urez si eu la toate noile mamici sa le traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa le aduca numai bucurii!
Eu de luni am ramas singura cu fetele si stau cam prost cu timpul. Monica e o fomista si uneori am impresia ca sta tot timpul cu papa in gura (ca aseara de exemplu cind a papat din jumate in jumate de ora de la 8 la 12 p.m.). Partea buna e ca ia in greutate, intr-o saptamana a recuperat tot ce a pierdut dupa nastere. Daca m-ar vizita cineva m-ar vedea jucind domino si colorind carti cu Andreea, iar Monica molfaind de zor in brate la mami .

Cristina sa stii ca si eu m-am procopsit cu un hemoroid, micutz, dar care ma cam incurca. Oare se mai resorb in timp? Cum ii tratam? Mie mi-au dat din spital niste tampoane imbibate cu ceva medicament pe care sa le aplic la locul faptei, dar alea merg numai ca sa nu doara, nu il trateaza.

Mai incerc sa citesc ce ati scris pina se trezeste minunea,

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

jadi!!!! le zici bine!!!!

Sunt de acord cu partea ca gravidele sunt frumoase la orice virsta. E si de la fericire, dar si de la hormoni. Nu stiu care din ei, dar iti dau o expresie de ... automultzumire, asa imi spunea mie un prieten apropiat la prima sarcina (eram in RO). Si tenul arata mai bine tot din cauza de hormoni, presupun.

Uite cite balantze pe forumul asta, feminine si masculine! kristinutza! Si eu tot 20 oct . Doar ca nascuta 10 ani mai devreme.

Cristina (cge) merci de info despre ancadm, caut acuma. Ce fain ai descris Giulestiul!!! Ma apuca nostalgia, si eu am nascut acum 6 ani la Filantropia si erau conditziile cam similare cu Giulestiul. Adica cotizai 100%. Dar eu m-am simtzit super cu 4 lauze in salon cu care am birfit tot personalul spitalului si am ris in 4 zile de sedere cit nu am ris in toata viata mea! parca eram in vacantza , bebeii nu erau in camera, ne duceam la 4 ore la alaptare, cite 15-20 de minute.
Sa vedem acuma ce o fi ....

va
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

am o prietena care a avut dupa nastere probleme mari cu hemoroizii. Nu stiu ce a luat, cred ca poti sa iei ceva linistitor din farmacie. Dar ce am inteles este ca ei existau deja, ies la nastere in afara, de aia te dor, dar cu tp se mai micsoreaza, intra la loc. De vindecat se vindeca prin operatie, eu asa stiu, indiferent daca sunt interni sau externi, dar numai dupa ce termini cu alaptatul, etc. Si daca, evident, te deranjeaza foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

halo,

....nici nu mai stiu pe cine trebuie sa felicit, asa ca FELICITARI la TOATE. Sa aveti multa sanatate si bebei cit mai frumosi si sanatosi.

Am avut o noapte tare ciudata. Cred ca m-a ajuns si pe mine zicala "soon, soon". Azi la 7 si umpic am mers la toaleta din nevoie de pp si ce sa vazi... eram patata cu ceva maroniu. Dupa o seara foarte agitata a bebelinei, am ajuns la concluzia ca incepe drumul spre spital. Astazi toata ziua dureri de spate, de bazin iar in partea de jos ca sa mai spun, groaznic, mai ceva ca la ciclu. simt ca si burta a coborit si mai mult ca pina acum.
A trebuit sa ies in oras pentru ca mi-am propus sa imi cumpar un sutien mai mare pentru spital si 2 sticle de apa plata pentru bagaj. Iar de dimineata am o pofta nebuna de ciorba de perisoare, asa ca mi-am facut cumparaturile de rigoare. Nu stiu cite cunoasteti Suceava, dar e un oras destul de mic, dar mie bineinteles mi-a trebuit vreo 2 ore si ceva de mers pina la piata si inapoi.
Acum abia ma ridic de pe scaun, dar sa mai merg.
O sa incerc sa anunt daca ceva ceva se intimpla.
Fetelor, am asa mari emotii...sper sa treaca repede.

Va -icesc pe toate.

Simona8004 si Maia38++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Simona si de ce nu esti la spital? Sa chemam noi un taxi pentru tine? hehe

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

GABIARAMA, ANCA75, MARGOT, IOANA felicitari! Sa va traiasca bb-ii si sa fie sanatosi, norocosi si nu foarte plangaciosi!Pentru mamici, refacere rapida si sa va bucurati de puii vostri!

Mai ce de balante! Si eu tot balanta sunt dar de octombrie.Bebe tot balanta trebuia sa fie, dar el a vrut leutz!

Sunt tare nefericita cu ploile astea ca ne-au intepenit in casa! Si nici nu-i mai putem scoate pe copilasi la plimbare. Sper sa mai apucam totusi ceva soare sa mai profite si ei.

Cristina
, pentru hemoroizi am intzeles ca are rezultate miraculoase cartoful crud ras pe razatoarea mare. Eu nu l-am incercat dar e retzeta ginecologului meu.

Nadina si Serban-Andrei |( 20 aug 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Felicitari noilor mamici si La Multi Ani copilasilor vostri!

Eu am intrat de azi in saptamana 39 si deja simt ca nu mai pot.. am iesit putin afara asa ca gaina in jurul cotetului .. si am constatat ca nu ma mai pot misca. Ma dor foarte rau muschii si oasele dintre picioare.. si noaptea abia ma mai misc in pat. Il rog pe bebe sa mai aibe rabdare pana saptamana viitoare caci domnul dr. este la congres.
Miflore si tuturor mamicilor care asteapta sa nasca saptamana asta va urez nastere usoara si bebei cu apgar 10 !
Kid te programezi pentru nastere? Avem sanse sa fim in acelasi timp in spital ?
va pupam, Aura si Gabriel 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anya, miine la gimnastica? Vezi ca am convins sotul sa ne duca vineri dimineata la baby expo si cica ne uitam de carut si patut si dupa aceea ne lasa sa facem ce om vrea pe acolo ca el se cara la servici!

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare!
Ma primiti si pe mine in cercul vostru? Bebica mea se numeste Alexia Maria si s-a nascut pe 10.09.2005.

Mergi la inceput