Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
kristinutza spune:
mai fetelor, io cred ca nu dau nici un semn de nascare! nu ma doare, nu ma tzine, nu-mi coboara, nu m-apasa. 
mai e cineva care n-a avut niciodata contractzii? se poate sa am si chiar sa nu-mi dau seama?
cristina 38+
poze
kristinutza spune:
bine ai venit, mimsi! de fapt bine ati venit amandoua! poate ne dai mai multe amanunte despre voi. ![]()
poze
jadi spune:
Bine ati venit Mimsi si sa ne dati mai multe detalii sa va trecem in listuta!
Jadi
37+
iaca_poze
cge spune:
Fetele, multumesc pentru sfaturi : o sa incerc faza cu cartoful ras si sper sa se retraga de la sine.
Ma bucur ca pe mine nu ma doare.
Marlena, trebe sa te gandesti la al doilea pusti ca va fi mult mai usor. Daca pastram proportiile va dati seama cum va fi la al treilea![]()
![]()
Noi oricum am inchis fabrica![]()
Eu pariez ca urmatoarea mamica va fi Simona8004.
Hai Simona,
! Sa iti ajute Dumnezeu sa se nasca Maia usor si sa fie sanatoasa !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
alinam spune:
Cristina uite eu am termenul luni, da bebe nu a coborat, nu da nici un semn de nastere, nik, chiar ma ingrijorez de acum .... nu vrea afara si pace .....si dr mea a zis ca il lasam de capul lui macar pana pe 1, 2 oct , cam mult zic eu ...
karmenutza spune:
Bine ai venit printre noi, Mimsi! Sa-ti traiasca bebelina!
S-ar putea sa fie Simona 8004 urmatoarea... Si ea, umbla prin piata, in loc sa mearga fuguta la spital ![]()
nanadana spune:
Eu cred ca urmatoarea mamica este Miflor, chiar ce faci ai venit de la dr?ce spune nene sau tanti vine bebe vineri sau nu? pina atunci un pic de galerie 

dana38+3
nanadana spune:
fetelor vam pus o fabula pe adresa septoct pe mine ma amuzat ![]()
Jadi vezi eu am luat in serios si scriu sa ajungem la pagina 10 ca sa schimbi capitolul ca de nu ne papa babau ![]()
dana38++
jadi spune:
Hai hai Dana , hehe.
Eu mai am un pic si dau in mintea gospodinelor... ma uit la telenovele romanesti ... lacrimi de iubire si asa mi se face o foameeeeeeeeeee
Jadi
37+
iaca_poze