Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara, fetelor,
Zici c-am fost in zona sinistrata: alaltaieri a fulgerat prin zona, dupa care a cazut netul, a dat sotul mesaj la admin de retea, crezand ca vreun precaut a scos din priza swichul, i-a raspuns omul:"nu, mi-a traznit mie calculatorul si tot echipamentul", asa ca net ciuciu. N-a fost tot, ieri dupa masa a cdat transformatorul de curent, rezultat bezna totala pana pe la 3 noaptea, cand umblam sa sting luminile prin casa - alea care nu s-au ars de la suprasarcina! Dimineata, curent cat sa nu-ti bagi degetele in ochi, departe de 220. Am scos tot din priza si bine am facut, am auzit ca au prajit televizoare si frigidere prin cartier, ca nu te anunta nimeni. Acum, pare mai stabil, oricum sunt pe dialup, ca dureaza sa cumpere echipamentul!
Vad ca se dezbate problema varsta, nu stiu de ce va plangeti voi, la a doua sarcina, ca sunteti mai... mature, la mine, la aproape 34, e prima sarcina! Ei, 34, dar nu-mi dai!!! (hihi, din ciclul gandeste pozitiv!!) E drept, asta cu oasele ma cam jeneaza si pe mine (rau de toot!). Am iesit din lipsa de ocupatie pe afara, la cumparaturi, ieri semanam cu o capita pe valuri, cu umbrela in varf, azi numai cu un pinguin. Dramatic e ca nu-mi mai vine salopeta de gravida, mi-e stramta peste burta, cu ce sa ma mai imbrac nu stiu, ca fi-meu nu da semne ca vrea afara pe vremea asta! Si zau ca nu stau locului, gatesc, fac curatenie - sper sa nu fac iar vreo criza de sciatic, am mai facut una si nu e nostim (tineretili...)
Alta lume, vad, grabitaaa! Felicitari tuturor noilor mamici, inclusiv celei mai noi din lista!
Pe curand,
Raluca

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamicilor,
Interesante subiecte mai abordati!
Jadi,imi place tare mult de tine cum pui si rezolvi problema.Heheeehhh,aici ne cam asemanam!
Auziti voi la acea doamna(asistenta sau ce-o fi fost)! Desi epuizata de orice putere fata ii multumeste frumos, ii spune:"Si altceva ce-mi mai spui?!".Hmmmm... pai ii spuneam eu cateva 'tot asa cu intelepxciune,respect,dragoste si stima",de-o faceam sa se simta a fi cea mai mare persoana fara simt.
Dar in ziua de astazi, se pare ca bunul simt nu prea mai exista.Trist,tare trist...
Realitatea aceasta,ma face sa-i pretuiesc si sa-i admir tot mai mult pe doctorii si personalul medical de aici din S.U.A!
Referitor la "nascare",parca vad ca sparg si eu gheatza in curand.Astazi iarasi am avut contractii si am pierdut cam multisor din dop.Peste ceva timp merg la domnul .
In masura timpului si a posibilitatii,am sa va tin la curent.Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor cred ca ma duc la culcare... sint frinta si nu pot sa zic ca am facut ceva astazi in afara de a sta in fotoliu si de mincat ...

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi inca putin... Noua cine ne schimba capitolul???

Mimsi bine ai venit printre noi!!!

Gina M sa incepem ?

Ca tot va laudati cu varstele... Cea mai mica cine e? Eu ma inscriu. Am 25 si 5 luni...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

eu m-am imbracat azi cu treningul sotului meu e cam mare, da merge in lipsa de altceva!
mai, si eu am DPN-ul duminica pe 25 dar pana acum...NIMIK!!!!! nici un semn! asteptam in continuare.....
mary 39++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cum sa se culci, Jadi, fetele astea poate vor sa danseze la noapte si le lasi la pagina 10?
Cand te-am auzit ca pleci maine cu capra, adica la gimnastica - m-am gandit ca poate seman eu cu o capra.... si ma laudam ca sunt MIMI GRASA (=GARFIELD).
Cat despre Giulesti... data trecuta am reusit sa rezist fara sa cumpar si sa port nici-un fel de centura... sa vedem de data asta...
Dar pe fiul meu l-am prins in pat cu o fetita... nici in maternitate nu poti fi siguri de copiii astia...

anya

Mergi la inceput

Ia sa vedem , am terminat clasamentele si trecem la altele? hehe

Chiar ca ma gindeam cam ce virste se invirt pe aici... Mihaelei nu i-as fi dat 34 de ani dar daca stau sa ma gindesc la cit se foieste cu cumparaturile , e tipologia clasica de primipara la 34 de ani.

Irina, as fi banuit ca esti tinerica....

Eu am 31 deci intru la babe sa vedem insa cine se pune la mintea mea .

Sotul ma intreaba cu cine mai vorbesc la ora asta pe forum si i-am spus ca mai sint fete care nu am somn, nu toate dorm bustean ca mine.

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Auzi doamna Mimi Grasa, crezi ca ma jenam daca era sa te poreclesc "capra"? Ma stii ca nu am menajamente fara de nimeni...

Partea naspa ca am uitat sa spal rochia Ceraselei si am prestat azi pe la 8 sper sa se usuce pina miine si sa o si calc... asa ca miine ma vezi cu umerasul in mina.

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Si acum ca tot am umplut forumul de aberatii, macar sa va schimb si de pampersi sa aveti ce uda miine toata ziua cind sint eu plecata in turneu!

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58010&whichpage=1" target="_blank">aici.

iaca_poze

Mergi la inceput