Scorpiutzele... unde sunteti? (20)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mina spune:
SALUT
Nastasie, faina titulatura, sa iti fie de bine! Despre spalat...vizi e nespalat pe cap de 10 zile, dar la halu in care tuseste, la halu in care urla cand il spal (ca numa la tac=su sta), la ce par lungutz are si la cum se sperie de uscator...lasa sa mai stea ca inca nu pute!
Yrys, nu te speria. O casnicie are suisuri si coborasuri, depinde de protagonisti in mare masura, daca ei vor sa mearga treaba merge. Te rog nu te mai speria din orice, stiu ca perioada asta before nunta e ciudata dar as vrea sa vezi totul mai optimist. Na, dau si io sfaturi ca de la obosita la obosita . Era la alt topic un subiec cu comunicarea in casnicie si ma gandeam ca io am invatat in casnicie ca virgula comunicarea inseamna din cand in cand sa mai si taci...m=a apucat filosofia in miez de noapte fara pic de legatura cu subiectul, da' tre sa ma intelegeti, la ora asta fac declaratii de somaj. Sotu plecat, he he, puiu doarme, normal ca bantui cu efecte dezastruoase asupra psihicului....
Mai bine ma duc sa degust un pahar de vin rosu cum se discuta acu cateva pagini si sa cetesc ceva in patutz langa pui si sa adorm dulce.
Klumea, fain ca apare puiu in revista, sa imi zici cand apare revista in chioscuri sa o iau sa ma laud ca am preteni celebri.
Helene, crezi tu ca e semn bun ca e preocupat de d'astea? Pai nu auzisi cand ma vaitam ca sotu consultant preocupat e mai mult plecat? Pai si ala micu tot cu d'astea? Ptiuuuuu Lasa, faca dragu mamii ce o vrea el in viata, numa fericit sa fie.
Va pup pe toate si ma duc cum zisei in patutz langa pui, tare mi=e ca de cand cu boala l0am invatat in patu conjugal dar sper ca tot invatu are si dezvat.
Noapte buna!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lory_k spune:
BINE V-AM REGASIT,SCORPIUTELOR!V-am tot citit zilele astea dar n-am avut timp sa va scriu.Scuze!In primul rand,ANINA,BINE AI REVENIT PRINTRE NOI!Imi pare nespus de rau pentru Cristinuta!Pur si simplu,nu am cuvinte,DOAR LACRIMI!Imi imaginez ca va este enorm de greu nu stiu ce sa spun.Sper ca D-zeu sa va dea putere sa treceti peste toate greutatile cu care va veti confrunta,si chiar daca nu suntem asa de aproape,sunt alaturi de voi cu tot sufletul.Cum de s-a putut intampla asa ceva?IMI PARE ENORM DE RAU!VA PUP SI CAND AI TIMP MAI SCRIE-NE! Fetelor,sunt asa de prost dispusa pe ziua de azi...In primul rand sunt foarte obosita.In fiecare zi de la 8:00 pana seara la 1:30,nu-mi stau piciorusele.Am inceput serviciul dupa cum stiti,este bine n-am ce zice,programul e nasol,adica de la 20:00la 24:00.Nu ma spetesc cu munca,sunt garderobiera dar cand normal abia asteptam sa ma bag in pat eu trebuie sa plec la munca.Asta nu-mi place!As putea sa renunt oricand,al meu sot si-asa n-a fost incantat de idee,dar atat a insistat patroana ca mi l-a induplecat pana la urma.Mie imi convine ca am un salariu cat de cat bunicel si pot sa mai strang si eu un ban in plus pentru zile negre.Sper sa rezist la atata oboseala.Ziua sunt ocupata,de dimineata il duc pe Alinut la cresa,pe urma fug la sala ,topai si pe-acolo la aerobic vreo 40 de minute,pe urma trag un pic si de greutati,cateodata mai intru si la gimnastica in apa...ma mai cara si barbate-meu dupa el,mai fac si cate ceva prin casa,cu gatitul in ultimul timp nu ma mai omor.Mancam afara,comandam acasa,cumparam gata facut,asta e.Cam cu asta ma ocup zilnic.Oricum o sa-mi fac timp sa va mai povestesc cate ceva.NU SCAPATI!ANA,imi pare rau ca s-a scumpit chiria.Daca erai in Bucuresti,te lasam sa stai la mine acasa.Nu locuieste nimeni acolo.Doar eu cand vin in tara.Mie mi-a fost frica sa-l inchiriez.Am toate lucrurile noi aproape.In noiembrie fac 5 ani de cand l-am luat dar de locuit acolo cred ca adunat,numai un an am locuit.Daca ai de gand sa te stabilesti in Bucuresti,sa-mi spui.Usa ti-e deschisa!Te pup,imi pare rau ca n-am asa mult timp la dispozitie(trebuie sa fac un pachet sa-l trimit acasa.Toate lucrusoarele lui Alinut care i-au ramas mici ,le trimit la nepoti)O sa mai intru pe sambata.PITICASIGOGOSICA,ma bucur ca ii citesti si prietenei tale despre japonezii astia!Salut-o din partea mea,si va mai scriu cand o sa mai am timp.YRYScum mai merg pregatirile?Mai ai un pic!Bafta,TE PUP!IRI,BRAVO!Trebuie sa faci ceva schimbari in viata ta.Ai sa reusesti,ai sa vezi ca ai sa fii fericita!TE PUP!Scorpiutelor,va pup pe toate.Am uitat sa va spun,sambata e ziua sotiorului meu si nu i-am luat nimic,inca.EMMA,daca vrei ti-l pot da cateodata pe al meu sot.Are atata energie in el ca te sperii.N-are stare in el,in ziua libera in special,trebuie sa-l legi de pat ca sa mai leneveasca si el un pic.Zici ca e argintul viu.Cred ca in mare parte,Alinutu,lui ii seamana.Ce zici,te incanta ideea?Daria ce mai face?M-a innebunit ce frumusica e si ce par frumos are.Sa ti-o scuip sa n-o deochi!Gata,va las,va pup! Lory_klui
ALIN CRISTIAN
nastasie spune:
buna dimineata!
ana, mii de multumiri.eu sunt tare in pana de idei.trebuie sa te cinstesc acum.
yrys, merci dar e munca anei.ea a fost cu ideea.
gabriela, cum a fost fara rares?cum se mai simte?
lory, ma bucur ca ai inceput serviciul.e intr-adevar ora cam nasola, dar poate te obisnuiesti.dar e bine daca poti renunta in cazul in care nu-ti mai convine.
mina, si vizigotul e nespalat?atunci m-am mai linistit.razvan e topit dupa baie.e fan.abia astept sa-l spal.si cred ca si el.
va pup pe toate.mai intram cu detalii.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Yrys78 spune:
'NEATA scorpiutze si o zi buna. Eu acum m-am trezit, ca am avut insomnii iar si am adormit pe la 6.Acum incepe calvarul: cu ce ma imbrac, mie imi e lene sa ma grabesc, tb sa ma machiez vreo juma de ora...he he he...si eu stau si sporovaiesc cu voi.
Ce bine m-am simtit dupa pupiceii de la voi!!! saru'mana mult si eu pe voi si pe Rares, viitoare vedeta. Sa ne spui Gabriela cand apare revisat blanca la chioscuri, se poate sa ratam asa vedeta?? Cum mai e cu gatutzul? A inceput sa manance mai bine? Tu ce faci? Cu ce iti umpli timpul? Gravitezi in jurul lui, nu?
Adriana, asa-i ca Ana e plina de idei? Ce face Razvanel pilotistul? Cum se mai simte? Maine aveti voie sa iesiti afara? mare pacat ca zilele astea nu a putut esi ca parca aici s-a mai indreptat vremea si e cald si soare. Sper sa tina asa si in weekend.
Mina, scumpa mea, paharul de vinut rosu inainte de culcare are efecte magice. Il inteleg pe vizigotu' ca daca are ocazia sa se rasfete, o face la greu, insa atunci cand e bolnavior parca i se cunive orice, numai sa ii treaca mai repede. Tot mai tuseste rau? Multa sanatate la vizigot si daca nu pute, de ce sa il speli? Lasa sa se faca bine si apoi spalatul. Nu ma sperii asa de usor, insa daca pot sa evit si sa invat de la voi, casc urechile sa bag la cap.
Elena, multumesc pentru pupici, noi alergam incolo si-ncoace cu tot felul de pregatiri, trebuie sa socializam mult si e cam obositor. Asteptam rude de prin toate colturile tarii... agitatie mare.
Va pup pe toate si va imbratisez si va urez o zi buna...ma duc ca a inceput telefonul sa urle.
pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
emma27 spune:
innebunesc si eu ca ana si iri.am scris ditamai mesajul si cand sa dau send,imi pica netul.
iri,te invidiez,pe bune.si eu am vrut sa apelez la un psiholog,dar nu la unul care sa ma intrebe dc m-a maltratat tata in copilarie.de fapt,sotul chiar in momentele critice,a zis sa mergem la unul,dar finantele si-au spus cuvantul.dar am o idee.elena??????
cretulina ce face?petrece mai mult timp cu tati.al meu cel putin ,cand ne certam,vrea sa-mi arate ce tata bun e.oricum solutii radicale nu se impun.am o vecina,fara copii,care a divortat si mi-a spus ca dc stia ce implica divortul,nu facea pasul asta,desi el era un betiv si un afemeiat.m-a cam speriat.
si zici ca vii pe la sv.hai si pe la bta.mi-ai ramas datoare.si-asa acum au mai reparat drumul si treci si pasul tihuta,care e super fain.
apropo de inhibitii,si eu umblu ca imaparatul din poveste,mandrul e insa mai rezervat.poate o fi complexat.hi,hi,hi!!!!
adriana,lasa baiatul.are si o parte buna,alunga tantarii.pentru ca citisem ce a scris si mina,nici eu nu am spalat-o pe mandra sambata,caci adormise.plus ca nu am gasit timp nici zilele astea.nu-i nimic,apelam la sotul lui lory si le facem o coafura rasta.peace,men!!!
ana,dar afacerista gazda mai aveti!!!inseamna ca nu-i chiar asa de ieftin,dc arata casa cum zici tu.sa dea dumnezeu sa rezolvi cu casa de la cta,cat mai repede.si noi avem acelasi of,dar nu avem ce vinde.avem insa avantajul cu varsta asta si cu creditele.facem si noi ca vulpea care nu ajunge la struguri,ce tb apart proprietate??facem ca americanii.strangem bani ca sa luam mandrei apart unde vrea ea.asta ne planificam,dar nu stim cand o sa-i strangem.cred ca solutia e sa o maritam.chiar avem atatia baieti pe forum,cu apartament si singuri,deocamdata la parinti.scuze,fetelor,am umor negru azi,ceva de speriat.
elena,cred ca o sa ma manace limba,dar mai astept un pic.nu prea ma gandesc eu la consecinte,sunt omul momentului.orgoliul e prea mare.de-as putea fi vulpita,sa ciripesc una-alta,dar eu is prea directa si ma consum prea mult,ca proasta.popica se duce voios la gradi,caci eu cu daria am aceeasi problema.
adriana,felicitari pentru botez.
yrys,vreo cina ceva la orizont cu rudele????ti-au trecut emotiile?!!lasa cat rece prapadul cat de curand,important e sa simti importanta momentului.sa nu ajungi ca mine,care doream sa se termine mai repede noaptea nuntii.si -apoi da regrete,ce proasta am fost ca nu am profitat la maxim de ziua si noaptea aia.
gabriela,mai multe amanunte despre revista.vb minei,sa avem cu ce ne lauda.
mina,ti-a revenit vocea?sa stii ca noi dormim cu daria de la inceputuri si nu e asa de rau.
lory,m-ar incanta ideea,dar nu cred ca i-as face fata.eu is mai puturoasa de felul meu.cam aiurea programul cu serviciul,dar bine ca nu stai f mult.oricum e mult mai bine decat sa stai acasa,cu timpul te orientezi tu spre ceva care sa-ti placa mult.
va pup.
danitin pe unde e?
syd ,ne mai citesti?
mira??
esme,te astept!!
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
nastasie spune:
emma, multam pentru urari.il las asa nespalat pana nu ne da verde dna doctor.tocmai am vorbit cu mama si am luat o hotarare:ii caut lui razvan bona.trebuie s-o ajut ca nu mai face fata.este foarte mult de lucru, mai ales ca acum a luat alte 6 firme noi(de contabilitate e vorba) si este foarte mult de alergat cu autorizatii, declaratii, etc.plus ca trebuie sa plece la sora mea in germania cel putin 2 luni si trebuie sa faca cineva treaba asta.asa ca m-am pus pe cautat bona.macar 5-6 ore epe zi in afara de week-end.o sa imi fie greu sa ma despart de razvan dar trebuie s-o ajut si pe ea.mai pica si ceva banuti.nu e rau.si e aproape biroul.sa vedem.
ana, poate tu auzi ceva pe la constanta de vreo bona.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Am promis ca revin in randuri...
Nina,sincer imi pare nespus de rau ca vi s-a intamplat tocmai voua acest necaz.Uneori noi oamenii avem tendintza sa ne gandim asa "nu m-i se intampla tocmai mie".Asa a vrut Dumnezeu,de ce?e mai presus de noi sa raspundem,dar mai stiu ca numai oamenii puternici pot sa treaca peste si voi aveti toate datele .Va pup si mult curaj,sa va iubiti mult si sa nu uitati si de bebe 2,cand va fi timpul lui
.Pupici multi la fata
Ema,Blondy,Ana nu stiu daca e vorba de curaj,pur si simplu asta am simtit ca e bine sa fac si ma bucur ca nu am dat de un psiholog cu "viziuni" si chiar nu cred ca e un motiv sa ascund asta.
Elena la Suceava vin marti sera pe 11 octombrie,dar cu avionul!Deci Ema imi pare tare rau ca nu trec si pe la voi,chiar daca nu mai aveti tort .
Al meu sot e ceva mai dragastos in ultimul timp,o fi luna in nu stiu ce conjunctie,dar oricum departe de ceea ce ar trebui sa fie o relatie armonioasa.Cu Iris se joaca asa printre picaturi,adica cum mai scoate nasul din laptop o mai giugiuleste un minut.
Ana de chirie sunt satula ,noi platim de 3 ori mai mult decat tine,dar promit ca nu voi mai accepta mult situatia asta.Asera am fost in vizita la o prietena si avea asa un apartamnet cochet,nu mare si nici inr-o zona centrala si iarasi m-am ofticat.Fiindca la noi se poate,dar nu se vrea!
Am rezolvat azi si problema cu masina mea(ca imi ploua in ea)si in zilele astea cu ploi aveam lac.
De cumparaturi ma tin ,dar cu cat se apopie fundul pusculitei cu atat ma ingrozesc mai ales ca nu mi-am cumparat mai nimic,dar vad eu!
Va pup
poze
Iri si Iris
klumea_blondy spune:
mah fetelor o sa fie acolo o pozica mica cred!am participat la un concurs fe fotografii si am trimis-o pe cea cu clopul ca tare frumos mai e acolo(nu ce mai laud)!m-au anuntat ca va aparea poza in nr de octombrie.cred ca va apare dupa data de 1 oct.acum nu-mi ramane de facut decat sa stau cu ochii pe tonetele de ziare.cred ca in braila o sa se epuizeze repede stocul caci toate neamurile se lauda ca vor cumpara revista
va multumim de aprecieri si va pupam dulce
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
klumea_blondy spune:
era sa uit:puil a implinit azi 10 luni!la multi ani,buburuza lu'mami!
si e mai bine,a inceput si sa manace!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Yrys78 spune:
lui Rares!!! Sa cresti mare si frumos si sanatos!!!! esti de varsta cu Razvanel pilotistu' si lui
Iri asa te vreau...poate e rost si de
....lucrurile par sa se aseze in timp....
Emma, ma gandesc ca poate azi scap de cine...o sa explodez curand de atatea cine...pana acum nu e nimic programat...poate scap de data asta.
http://community.webshots.com/user/yrys78