Scorpiutzele... unde sunteti? (20)
Raspunsuri - Pagina 11
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Multumesc pt. incurajare ! Intr-adevar, suntem parinti puternici si curajosi, doar suntem scorpioni , si nu ne lasam doborati asa usor. Iar Cristina este cea care ne insufla energia si puterea de a o lua de la capat in fiecare dimineata.
Greu imi este pt. ca nu cunosc pe nimeni care sa imi impartaseasca din experienta de parinte cu un copilas diabetic. Tot ce stiu este dintr-o carte despre diabetul la copii si adolescenti. Sper sa gasesc parinti cu aceleasi preocupari, macar pe net.
Va pup si va doresc numai bine !
Nina
mina spune:
La muuuuuuuuulti aaaaani, Rares!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
nastasie spune:
la multi ani, rares!sa petreceti frumos in seara asta, gabi, cu tati.multe luni inainte.sa fie sanatos si sa cresteti mari.pupici.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Saluti mey scorpioancelor,
Am tot incercat de dimineata sa intru,insa nu s-a putut...Tot de pe calculatorul lui Marius sunt acum pe DC....
Pai sa vedem...
Intrebarati toate de Danitin.Sa va spun eu:Danitin abia azi revine de la Paltinis.
Elena,pai tu esti un adevarat prieten.Sa sti ca te apreciez pentru propunerea ta.M-a emotionat,sincer...Din pacate Suceava e prea departe pentru noi si ...oricum iti multumesc.Pentru asta te imbratisez cu tot dragul si te sarut...Cu chiria,ce sa facem?M-as muta eu in alta parte,insa asta ar insemna alta scoala pentru Alex,calabalac de ambalat si trambalat,bani cheltuiti pe transport....uf!Facem un efort ca poate o iesi o data si o data soarele ala si pe straduta mea....Inca o data va pup si saru-mana!
Adriana,sa fi tu sanatoasa si fericita,asta e important!Ma bucur din tot sufletul ca am reusit sa te ajut si ca esti multumita.Imi place si mie,rau!Sa iti stapanesti cu bine titulatura,mamico de pilotist si la urmatoarele 1000 de puncte s-o schimbi sanatoasa!Pupa din partea mea pe Airton Sena mititelu'!Cu bona....daca aflu ceva te anunt.E graba mare?
Yrys,mey,ce te sperii asa?Pai amandoi o sa va schimbati cu timpul,ca asa e natura asta umana.Intervine obisnuinta(care sti ca e mai a dracului ca dragostea),siguranta,increderea...Sti treaba aia cu luna de miere,nu?Aia cu butoiul....
Mina,sanatate la pui si ai grija cu patutzul conjugal,sa nu te speculeze prichindelul...
Lori_k,multumesc din suflet si tie pentru oferta ta!Uite cum sar prieteni la necaz...Poti sa crezi ca sunt sarita de pe fix,insa pe mine astfel de cuvinte si imbarbatari venite din partea ta si ale Elenei,fete pe care nu le cunosc si cu care nu m-am intalnit niciodata,ma emotioneaza....Cei apropiati nu fac asa ceva,poate rar...Saru-mana!nu cred ca e cazul de mutat in Bucuresti,dar voi avea in vedere!Pupici lui Alinushu' japonezu' si la mamicutza lui!
Ema,saru-mana de incurajari.Doamne-ajuta sa iti fi iesit un porumbel din gurita si sa fie cum zici tu,sa se vanda dracului hardugaia aia odata!Si noi ne gandeam asa ca voi,insa se pare ca suntem pe sponci si nu mai tine vraja,trebuie facut ceva si cum am scris olecuta mai sus....nu prea e rost de mutare,ca se complica situatia si asa foarte ciudata.Te pup si pe tine si pe Dariuta!
Iri,pai daca ai posibilitatea sa faci o investitie imobiliara, de ce n-o faci?Moaaaaama....pai sa fi avut io posibilitatea...pai numai in case investeam....Cumpara-ti tie o casuta,daca poti,sa fie a ta,un refugiu al tau....Sa sti ca nu cred ca a ras cineva de tine ca mergi la psiholog,din contra...La noi sti doar ca inca nu suntem obisnuiti ca la americani...d-aia mie una mi se pare un lucru extraordinar si de curaj,mai ales pentru faptul ca mergi si iti pui sufletul pe tava in fata unui necunoscut.Cu toate ca uneori un necunoscut te poate intelege si sfatui mult mai bine decat unul aproape de sufletul tau.Te imbratisez si te pup si iti doresc spor la cumparaturi!
Blondy, la cat mai multe luni lui Rares,sa creasca mare si cuminte!Dai o felie de tort la implinirea de un anisor?Hai si un suc!
Nina,ai deschis capitol aici pe DC despre boala Cristinutei?Incearca,daca ai timp.Sa aveti parte numai de bine si va pup pe amandoua!
Fetele,sa va zic ca si azi a fost tanti la noi,de dimineata,sa vada cum servesc ucigasii mei micul dejun...Am halit toti 4...Nu a stat prea mult ca si ea avea treburi...Si iar,la plecare,Luana a urlat dupa ea si s-a tavalit pe jos...De luni o iau de coada si o sa inceapa sa vina de la 7 dimineata ,ca sa pot pleca si eu la timp....
Pana una alta,va pup pe toate si de 'oi mai apuca sa intru mai tarziu mai scriu,daca nu....pe maine.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
ana, multumesc inca o data pentru idee.raman datoare.poate cu o felie de tot si un suc inaintea lui rares al lui gabi(klumea_blondy).cu bona sa stii ca este cam mare graba.trebuie sa ma pun la punct cu legile si sa-mi reiau cunostintele si asta pana pleaca mama in germania, cam in 2-3 saptamani.oricum daca auzi ceva sa sti ca sunt prima care e interesata.pana atunci da-mi niste detalii despre cum ai ales-o?orice ca sa stiu ce caut.o idee am eu asa dar nu strica niste informatii in plus.te pup mult
albumul meu
ziua marinei
Yrys78 spune:
Scorpiutze, ce mai faceti??? Io ma pregatesc sa merg ACASA la mine si nu ma vad cu nimeni azi...yupppppiii, am scapat si m-am ales cu o seara linistita cu mosu' meu....
Mooaaaaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaaa Ana cat ai scris!!!!!!!!!! zi-mi treaba cu butoiu' ca nush...sunt batuta-n testa la ora asta.
Io va pupicesc foarte dulce, va imbratisez pe fiecare in parte si anume: pe Nina, sunt asa de mandra sa te cunosc pentru cata putere si curaj aveti voi doi si mai ales Cristinuta. Pe Iri...pupici si la Iris, pe Ana, te imbratisez strans si astept sa imi zici, pe Adriana, pe Ema, pe Lori_k, pe Gabriela, mama lui Rareshu' - sa traiesti! pe Mina, scumpa mea preferata, cu un umor asa cum eu nu voi avea niciodata ...pe Mira, pe Esme- mai omoara-ne cu delicatese, pe Mira - ce mai faci??? Elena - esti super, cand ajung in Suceava iti zic cu cateva saptamani inainte ca e musai sa ne vedem. Deocamdata se duce in noaptea asta mama lui gheo la o inmormantare. Treaba e ca eu ma simt foarte anapoda, ca noi invitasem la nunta respectiva familie si nu cred ca au ajuns invitatiile, ca au fost ceva probleme cu posta si cu faptul ca acolo sunt multi cu acelasi nume. Asta e.
Numai bine si seara buna, vorbim mai tarziu
http://community.webshots.com/user/yrys78
nastasie spune:
am intrat sa va spun ca razvan a facut doi pasi singur:de pe olita(care se face si scaunel) si pana la tati.dar nu va zic ce speriat era ca nu il tinea nimeni si era si el cred ca uimit de ce se intampla.va pup pe toate si va doresc o seara minunata.
albumul meu
ziua marinei
Yrys78 spune:
Razvanel pilotistu'!!!! Bravo
Ce ma bucur...seara buna
http://community.webshots.com/user/yrys78
HelleneC spune:
Buna fetele dragi!
Eu cu George, pana scriu un mesaj, trece trenul cu viteza de rapid... insa e bine ca il am langa mine, asa vad mai bine ce face! Oare cum am rezistat 1 an si 8 luni fara el mereu cu mine???
V-am citit pe TOATE, in grup organizat si fug la alte treburi... ca nu sunt gata!
Fetele, care aveti reteta de zacusca, cu vinete in special, da-ti la baba una macar, va rog frumos! Trebuie sa ma apuc in weekend si zau ca sunt pe spate la faza asta!
Vise placute, ne vedem si maine, sanatosi sa fim!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Ana68 spune:
'Neata scorpioancelor,
Yrys,pai am scris mey,ca azi-maine o sa intru cum intra o alta scorpiuta,mai veche decat mine pe aici,Syd....Syd era tare activa aici,insa a inceput munca si a avut si alte problemute banuiesc si nu am mai vazut-o demult....
Bey,io iti zic(precis o sti) ,dar zi ca nu te superi pe mine,da?????Sti ca se zice ca ,virgula,casnicia e ca un butoi cu kkt,iat deasupra continutului e o pojghita de miere....E cand faci pasul la starea civila se cheama ca intri in butoi si luna de miere tine cat pojghita de aia de deasupra.Apoi cand ati terminat de halit mierea...Intelegi tu!No,ca am zis.Te pup si o zi buna!
Adriana,felicitari la pilotist!Hehehehehe...acu' sa te ti fugareala dupa el,mamica de pilot no.1!Fa ceva antrenamente ,o alergare in jurul blocului de dimineata,ca sa fi in forma peste zi.Si cu bona noi am procedat in felul urmator:dupa ce am intrebat in stanga si in dreapta si nu ne-a bagat nimeni in seama,am dat anunt la un ziar de aici,unde se publica exclusiv anunturi de orice fel si am scris asa "Familie serioasa,cautam doamna pensionara pentru ingrijire copil 2 ani,incepand cu 1 octombrie 2005,disponibila intre orele 7.00 si 17.00".Si cand am inceput sa devin centralista le mai selectam si in functie de cum imi vorbeau,adica cat de frumos si respectuos(ca am avut una care mi-a zis"auzi?da' in ce zona stai,sa stiu daca are rost sa ma mai incurc cu tine,ca daca stai departe...",daca ma salutau cand ridicam receptorul,in functie de ce experienta aveau cu copiii(adica am preferat pe cele care mi-au zis ca au mai ingrijit copilasi si aici depinde de tine cum le intrebi ca sa afli amanunte,ca unele spun asa fara sa fi avut grija de copii,insa ele stiu ca asta atarna in balanta),daca au recomandari de la celelalte familii unde au lucrat,unde locuiesc(ca de era una care trebuia sa traverseze orasul nu avea rost sa mai vorbim) si poate ai sa ma crezi nebuna,insa la mine a contat si tonul vocii,adica sa aiba voce blanda,nu de fumatoare sau ratoita....Cam astea ar fi criteriile generale dupa care m-am ghidat eu...Doamna asta care o am acum mi-a ras intr-una la telefon,am glumit si ne-am data si la o mica barfa....asa ca noi fetele...Pai daca e timpul asa scurt cum spui,nu prea am cum sa te ajut cu cineva pe care sa stiu de acasa sau sa rog pe cineva sa se intereseze.Cel mai bine e anuntul in ziar...No,te pup si daca mai vrei vreo lamurire te rog sa ma intrebi.
Elena,pupaturi cuscra draga si pupam si ginerelu' ala scump!
Fetele,va doresc numai bine !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana