Scorpiutzele... unde sunteti? (20)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Ieri dupa ce va scrisesem la toate cate ceva,dupa ce am rezumat tot ceea ce aveam de spus…mi-a poicat bateria de la laptop si GATA cu munca mea.Imi venea sa plang de ciuda.
Acum ma rezum si mai mult si va spun ca desi nu va scriam eram mereu langa voi si v-am citit.Asa ca am sa vorbesc in genral si voi stiti despre cine e vorba.
Sa nu uit sa va pup inca o data ca ati fost macar cu gandul langa mine.
Noutati nu prea am,doar ca s-a trecut si de data asta peste eveniment(mai mult el cum ai e caracteristic)iar eu am avut ceva de invatat,vorba aceea”orice sut in fund…”.Asa ca sunt din ce in ce mai preocupata de mine,de fata mea.Am inceput o campanie de cumparaturi(haine) caci tare mai duc lipsa la capitolul asta.Si considr ca merit asta,face parte din respectul de sine si de fapt de aici trebuie inceputa schimbarea.Daca eu ma respect si “altii” ma vor respecta.Macar de atat sa ma bucur si eu din munca mea,ca,casa…mai asteapta!!!!
Un alt pas important o reprezinta schimbarea mea ca om,ca atitudine(am apelat la un psiholog si ma simt mai bine).Maine am a 2-a sedinta.Si nu fiindca trebuie sa dau cuiva banii ca sa-mi spuna ce sa fac ci fiindca eu consider ca ma nevoie de cineva din afara ,obiectiv,profesionist care sa ma faca sa vad ceea ce eu acum nu mai reusesc.
Deci nimic important,nici o schimbare majora la sot,schimbarea trebuie sa vine de la mine.Merit mai mult si o voi demonstra!
In rest cu munca mea,inca astept boomul ala care nu mai vine,astept raspunsuri de la clienti si tot asa…Si aici ar trebui sa ma schmb,sa ma agit mai mult.(aviz Carmen care vrea propria afacere-nu e asa de usor!)
Sanatate multa la toti copilasii bolnaviori care deja s-au facut mai bine.
Elena intentionez sa vin pe 11 pe la Suceava,nu ma insa confirmarea(cu avionul).Am vazut ca popica e baiat mare si te da de gol ca nu ai cuc.
Carmen nu am cum sa te compatimesc din pacte,stiu ceea ce ai putea sa simti,desi nu am soacra,sotul tine loc de 2!!!Solutia e tot la tine!
Yrys vrei sa stii cum am facut eu nunta!!!!!!!!!S-a hotarat data cu o luna inainte zi in care s-a si facut rezervarea la manastire(Sinaia) si rezervarea la restaurant Cabana Vanatorilor(Predeal).Am lasat toti invitatii masca(si aia putini vreo 30) dar au venit si a iesit super!Toata lumea s-a distrat pe cinste.Rochia?Am cautat-o o saptamana si am gasit rochita mea,cea care ma definea(se zice ca orice mireasa stie care ai e rochita) si pe care nu a trebuit sa o modific deloc.Asa ca voi sa fiti sanatosi si fericiti!
Ema iarsi m-ai facut sa rad cu matza ta,super haioasa,auzi tu ce are tati?!!!!Noi suntem mai putin conservatori si Iris ne stie foarte bine pe amandoi in pielea goala si nu are nici o intrebare.
Lori ai citesc si colegei de birou despre japonezii tai,mai spune-ne.
Spor la treaba si celor cu reparatii !Ce mai era…ca am uitat.
Aaaa,Ana cu dantura cea noua si pupaciosa,te invidiez(in sensul bun),vreau si eu dragoste din asta.
Va pup pe toate
poze
Iri si Iris
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nastasie spune:
buna, fetele!
mina, tare faza cu tusitul.astept sa-mi treaca si ma duc la doctor.
emma, stai linistita.nici io habar n-aveam pana sa faca razvan.starea e buna.e chiar foarte buna.nu cred ca il deranjeaza cu ceva bubitele.doar faptul ca e nespalat vai de capul meu nici eu nu stiu cat are.a facut febra si mi-a fost frica sa-i fac si acum la rubeola nu avem voie.cred ca il mananca capul.e un mic pui de tigan.
iri,capul sus si fa cumparaturi si ocupate cu ocazia asta mai mult de tine.
nina, bine ai revenit.sa va dea dzeu taria de a merge mai departe cu diabetul.e mai greu la inceput pana va obisnuiti cu gandul.ma bucur ca cristina este intelegatoare si e fata buna.multa sanatate si sa auzim numai de bine.
va pup pe toate.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Yrys78 spune:
Klumea-blondy. te pup dulce. ce surazatoare ca imi dau duhul intalnindu-ma cu toti...nush unde o sa ajung...iar cu energia, mai am de unde, ca eu nu pot sta mult timp intr-un loc...dara parca imi e dor asa...
seara buna si sanatate lui rares si multi pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
Ana68 spune:
Dragelor,vad ca chiar mi-s blestemata cu calculatorul asta:pai dupa ce saptamana trecuta faceam urat pe aici si injuram de mama focului...azi dau si io,ca tot omu',sa intru pe DC sa vad ce mai fac scorpiutele si timisorencele mele si....sufletu'!,ca al meu calculator nu vroia nicicum sa se conecteze pe DC.Inchid,mai dau o data deschidere...sanchi!Inchid definitiv tot,tot si accesez laptopul lui Mariusica...hopaaaa...se conecteaza pe DC si pe orice altceva...Pe al meu merge doar pe YM.Asa ca e ceva la mijloc,poltergeist,paranormal...dar-ar dracii in el de calculator....
In fine,
Nina,iti doresc si tie si micutei tot binele din lume...Esti o mamica pe care o admir foarte mult...pentru curajul tau ...pentru fetita minunata si cuminte pe care o ai....Imi pare rau ca ai parte de acest necaz...Nu stiu ce sa-ti mai zic,cuvintele mi se par prea slabe ca sa exprime tot regretul meu...Nu vreau sa para a ipocrizie sau lipsa de inteligenta,insa spun si eu ca tine,ca o imbarbatare,ca se poate trai cu aceasta boala,pe care ,cred,ca de ajungi s-o cunosti si s-o ti in frau...o poti stapani si iti poti construi viata in mod normal,tolerand diabetul...Va imbratisez pe amandoua si va sarut cu tot dragul!
Blondy,insanatosire grabnica la copilas si multam' de aprecieri!
Yrys, si eu ma bucur mult ca nazdravanii mei s-au atasat de tanti asta simpatica...Cu chiria,uf! ce sa mai zic?La mine si un eurocent se simte...Cheltuielile sunt mari si uite ca nu mai apucam sa punem si noi ceva deoparte....Asta e!Spor la alergaturi in continuare!Cat e AMR-ul pana la nunta?
Adriana,saru-mana de incurajari...Adevarat:sa fim noi sanatosi,ca le-om face pe toate pan' la urma.Apropos de titulatura ta de 1000 de puncte:ce zici de "mamica pilotistului de formula 1"?
Carmen,e usor de dat sfaturi,mai ales cand nu esti in situatia in care te afli tu....Totusi imi permit sa vin si eu cu sugestie;ai doua variante,ori ii raspunzi cu aceeasi moneda,ceea ce cred ca nu e prea bine,in sensul sa nu fie razboi declarat sau incerci sa te abti si sa discutati cumva si sa stabiliti ce anume il determina sa aiba comportamentul asta si sa astepti o transformare,cu timpul,in bine...Oricm ar fi iti spun inca o data ca te admir pentru curaj,tenacitate si rabdare!Te pup!
Emma,draga mea,multumesc ca esti alaturi de mine...Grea incercare treaba cu chiria marita.Cand ne-am mutat aici am platit 100 de dolari.Apoi ,la trei luni dupa,ne-a cerut 100 de euro....am zis hai sa fie asa...Apoi,la vreo 5 luni p-orma ne-a ridicat chiria la 120 de euro...casa nu arata cine stie ce,e cam imputita,sincer,arata ca o casa batraneasca,cu zugraveala de pe timpul lui Pasvante Chioru',cu mobila veche si jerpelita si care pute a mucegai si vechi,paturile arata de toata rusinea....ce sa zic?Eu sunt tare dezamagita.Insa la vremea respectiva era cea mai buna oferta ca bani pe care am gasit-o....Proprietarul s-a laudat ca face si ca drege,ca varuieste,ca aduce mobila noua.....eheiiii....cate si mai cate.Tu ai vazut tot ce a zis ca face?Pai asa cum ai vazut tu asa am vazut si eu!Si acum sa ne mareasca chiria?de ce?pentru ca in zona in care stam chiriile sunt intradevar mari,e o zona buna si cautata...Daca ar fi sa inchirieze la altii ar putea sa ia maximul maximului 200 de euro pe ce ofera....In fine.Intrebai de ANL....Nu mai putem prin ANL nici eu nici Marius,pentru ca eu implinesc 37 de ani in noiembrie,iar Marius are deja 41 de ani....La ANL e cu limita de varsta....La CTA e in vanzare casa deja,dar acolo e cu cantec mare.... e poveste lunga.Astept si eu cu nerabdare sa se vanda dracului o data,insa...Am jucat si la 6/49 ca poate,poate....Credit imobiliar nu pot sa iau ca nu am avansul de casa..Si tot asa ma invart in cerc...
Ce mai face Daria?Sotul tau?Tu esti bine?No,te pup si pupici si la cea mica!
Mina,saru-mmana de incurajari!Marius mi-a scos la imprimanta retetele...Hai ca m-am si distrat citindu-le,ca ai facut adaugirile tale dragute acolo....Te pup si sa ai parte de bine!
Esme,distractie frumoasa si concediu fain!
Iri,ma bucur sa aud ca te-ai mobilizat si ca faci schimbari in viata ta....te admir ca ai avut curaj sa apelezi la un psiholog!Mult succes in continuare si sa fie totul asa cum iti doresti!hehehehe....cu pupaturiliiii....yam-yam....Hai ca nu iti fac in ciuda si nu sunt rea!Iti doresc din tot sufletul meu sa primesti si tu pupaturi renovate cat mai curand,dar nu renovate ca la Marius(ca doare renovarea) ci ca asa e vorba....Sa ai parte de bine si abia astept sa mai citesc vesti buna de tine!
Dragelor,hai ca am scris la greu!Va pupicesc pe toate si sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Buna dragelor!
Bine ai revenit Nina, cand ai vreme asteptam, vesti! Imi pare super rau pentru voi, mai ales pentru Cristina si stii tu ca se fac cercetari in permanenta pentru a transforma acest tip de afectiune dintr-una ireversibila in ceva vindecabil complet! Sunt langa tine chiar si numai "virtual" si ma bucur ca ai un copil atat de intelegator, pentru ca diabetul nu e ceva cu care sa te joci si e destul de dificil tot regimul nouviata! Numai bine si multi pupici printesei!
Iri, ma gandeam ca faci ceva pentru tine (era prea liniste) si ma bucur ca ai ocazia sa dezvolti aceasta dorinta. Te astept aici -la Sv - sa imi spui ce si cum e dupa aceste sedinte. De obicei, in asemenea situatii e de preferat ca ambii parteneri sa mearga la terapeut, insa in cazul tau ma indoiesc ca el va vrea, asa ca ai de dus o munca dubla! Sa auzim numai de bine de acum si spor la cumparaturi!
Esme, trecand peste partea neplacuta a lucrurilor, cred ca te bucuri ca esti cu ai tai, si mai ales ca ti se fac asemenea bunatati!
Ema, la faza cu "personajul" (=ruda sefului) eu as cam tace, ca acum nu stiu cum e seful tau... e drept. Daca in primii ani de serviciu spuneam tot ce mi-era in cap si suflet... acum m-am vaccinat, pe bune. Prefer sa tac si spun eventual cand stiu ca sunt100% in siguranta transmit ce am de transmis si.. gata! Oricum ai sa faci cum crezi ca e mai bine!
Adriana, vad ca Razvanel a bifat deja o boala a copilariei! Sanatate si sa isi revina repede!
Mina, daca la 1 an este atat de preocupat de "balante" si alte situatii (grele, ce mai!)e semn bun! Sanatate si tie, oare ne-am molipsit in gashka?
Carmen, vad ca multe dintre noi avem situatiile trase la indigo! Oare de ce inainte de "castorie" auzi una, si dupa... reactia dumnealor e alta??? Si, daca ii pui sa aleaga, risti sa ai surprize (la mine e sigur) Ma gandesc ca am baiat si as vrea sa nu se manifeste asa mai tarziu cu viitoarea-i nevasta! Insa... mingea e la tine, ai grija cum dai la cos cu ea!
Monica, spor la treburi, ma bucur ca Alex e acomodat cu caminul (slava cerului ca si eu pot zice asa ceva acum)
Yrys, ce mai faceti voi?
Ana, draga mea, mare chiria, dansam cum canta proprietarii. Eu sunt super bine, stau in casa parintilor, insa vai mama mea daca nu erau ei! ma uitam la tv si am vazut ce au crescut chiriile acum, in orasele universitare. Cam asa chirii sunt si la noi (la oferta e 100 de euroi, dar e rara oferta). Daca te incalzeste... te iau la mine gratis, dar cu totii sa veniti, poate mi se schimba viata in foarte bine)
Fug la bebe, ne terorizeaza, vrea mereu joaca si cand am treaba!
Seara faina, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
ana, nu e o idee rea, chiar marfa.ma duc repede s-o pun.acum nu te superi ca o pun exact pe asta, dar daca mi-a placut mult.te pup mult si merci pentru sfat.
albumul meu
ziua marinei
nastasie spune:
ana, help, ce ma fac e prea lunga titulatura.
albumul meu
ziua marinei
Yrys78 spune:
Mama de pilotistu, e faina titulatura! sa o porti cu placere!!!
Elena, acum ma uit sa la tv sa vad ce am vansut si ce nu pe un program - muncesc adica. Gheo s-a dus la nani, ceea ce iti urez si tie cu George al tau. Se pare ca al meu e mai cuminte.
Ma speriati cu ce imi spuneti ca dupa ce se vad cu sacii-n caruta schimba placa. Daca mi se intampla si mie ??? Hai ca am vazut un solo spot la Hochland...am innebunit.
Se pare ca e rost de venit la Suceava, la Milisauti dar cu o ocazie funebra. A murit ceva ruda de-a viitoarei soacre, iar eu, ca sa nu am astfel de pb, eu stau cat mai departe. Ajut cat pot, insa cu masura. Si tatal meu si mama lui gheo sunt excesiv de vorbareti si ma gandesc ca nu as rezista atata drum in masina, in plus eu raman cu cainele acasa
Noapte bune, scorpiutze scumpe. Maine iar o luam de la capat.
pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
klumea_blondy spune:
Nina, bine ai revenit !multi tie si mai ales cristinutei!
Irina,mult succes la cumparaturi!sa stii ca te admir enorm pt faptul ca ai apelat la un psiholog si mai ales pentru ca o spui deschis!nu multe femei o fac!
Yris multumim de pupici!si noi avem pentru tine
avem si noi o veste:rares va aparea in revista blancadin octombrie!
noapte buna,scorpiutzelor!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)