Oltencele, poftiti la povesti! (11)
Raspunsuri - Pagina 12
Liana30 spune:
va spun si eu un sincer...La multi ani...
scuze de intarziere da nu a mers net-ul..
va pupacesc pe toate si mie tare dor de voi...
se pare ca ati parasit acest subiect...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
oltencelor.........unde sunteti mama....?????????
fugiratiiiiiiiiiii
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Salutare!
Liana,cred ca doar noi doua am mai ramas!
Fetelor,adunarrrea!Haide-ti,se apropie sarbatorile,trebuie sa vina mosii...
Rodica,Bertha,Ciuf,Davidutza,Neliana,Mandela...mai treceti si voi si semnati condica!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
zozela spune:
Heheheee...Sarbatooori..
De-abia astept..Yuppyyy..Iubesc Sarbatorile de iarna..Sunt preferatele mele!!!
Imi place la nebunie sa decorez casa,caut mereu noutati in ale decoratiunilor "Craciunesti",imi place sa merg sa cumpar bradul(unul maaare maaare, bogat..si frumos mirositor),sa-l impodobim in ajun,sa asez pe furis cadourile sub brad(at.cand sotul meu inca doarme)..sa fac sarmalutze---->()..placinta cu mere si multa scortisoara..piftiutza..si muuulte altele..Ahhh..de-abia astept..
Hai ca o luai razna.....da' daca tot e pustiu pe-aici..imi fac de cap
Nunta noastra-26.06.2005
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, recunosc sincer ca am tras chiulul rau de tot, dat tati al nostru a fost in concediu sapt. asta si ne-am facut de cap, plimbari luuuungi cu Darius, nani la prnaz, ce sa mai, e asa de bine sa imparti cu cineva grijile unui copil nebunatic rau de tot! Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu ma plang, dar realitatea e ca de 1 an si 5 luni nu a dormit absolut nici o noapte cu altcineva, s-a plimbat de max 10 ori cu mama, de 10 ori cu soacra-mea si de 10 ori, sa zic cu socru-meu. Si asta in conditiile in care, daca vremea e buna, il plimb de 2 ori/zi. de asta e si asa de legat de mine, nu pot sa ma misc uneori nici prin casa fara el, nu mai vorbesc sa plec in oras. Il mai insel cateodata, dar cand ma intorc 2 zile ma "calareste" non-stop, de teama sa nu-l las iar cu altcineva. Nu stiu ce-o sa fac cu copilul asta cand m-oi duce la serv.
Gata, m-am plans destul, cred ca v-am impuiat capul!
Camelia, eu pe Darius l-am convins sa pape cereale dupa 1 an. Inainte era pe toane, cand vroia cand nu. I-am dat Milupa, la inceput, din cele care contineau lapte praf. Apoi ia-m luat numai Nestle, 5 sau 8 cereale. Am fost si noi in Selgros si i-am luat iar Milupa, dar se fac cu lapte de vaca. Inca nu le-am inceput, dar sper sa ma succes cu ele. Te tin la curent.
Liana, bravo tie, tii steagul oltencelor sus, ca noi, restul, ne-am lasat de tot pe tanjeala!
Zozela, ce-i cu atatea pofte?! Se intrevede un bebelic prin zona ta?
Duminica luam motul baiatului in sfarsit, asa ca poate luni mai bag un ochisot pe-aici, poate si niste poze.
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Liana30 spune:
zozela mai stii ceva de deeapui?ce mai face?
berthapai de mama...daca nu eu....cine?distractie la maxim la motz..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bertha spune:
Liana, multumesc mult, cred ca ne vom distra fff bine si ca eu voi depasi faza jelitului dupa carliontii Frumusetii rare!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
zozela spune:
Hihi!..Bertha..Nu se invarte..desiiii..mi-as dori
Doar ca sunt innebunita dupa perioada asta a anului...
Liana,Deea e bine,BB Alex la fel..doar ca are colici mititelul si isi manifesta durerile
Deea intra mai rar pe forum,va dati seama acum...are de lucru..
Somn usor!
Nunta noastra-26.06.2005
ciuf spune:
Salutare, fetele
Is pe aici, va citesc dar nu prea am timp sa va scriu.
Pe 11 Luca a facut doi anisori, si colac peste pupaza, cadou de ziua lui, mi-a facut o viroza de am ajuns cu el la doctor.
Vineri seara am fost la concertul cu Depeche Mode, care a fost ceva de vis.
Sambata am avut musafiri de ziua plodului, iar azi avem a doua runda de musafiri.
revin luni cu impresii de la concert si poate poze de la ziua lui fiu-meu.
Pupicei grasunei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa