Oltencele, poftiti la povesti! (11)
Raspunsuri - Pagina 11
camelia72 spune:
Liana,imi pare asa raaau .Hai ca nu-i timpul pierdut,mai incercati,esti destul de tanara...Povesteste si tu despre problemele tale,la ce medic te tratezi,de cat timp incercati sa aveti bb...poate te pot ajuta si fetele cu ceva sfaturi sau incurajari!
Bertha ,am vazut pozicile...super!
Va pup pe toate si mai scrieti si voi cum va petreceti timpul cu puiutii pe vremea asta!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Liana30 spune:
Buna!
iata povestea mea pe scurt:
--sunt 11 ani in care tot astept sa apara un bb..timp in care am pierdut mai multe sarcini...am facut tot ce se putea numi analize legate de asa ceva..am tr dr infundata..si spermograma sotului e mai slabutza..da-i buna pt inseminare...de aceea am hotarat sa fac inseminarea...
sunt pacienta dc.Tanase Florentina care este o dragutza..binenteles pana am ajuns la dansa a fost cale lunga...i-am luat la rand pe toti din Craiova,,,,,,apoi Timisoara...si acum am ajuns la Bucuresti...
am trecut prin multe..si bune si rele.....am cazut de multe ori..dar de fiecare data mi-am adunat sufletul si am mers mai departe...cum stiti deviza mea este...Capul sus..si INAINTE..."Nimic nu-i imposibil"
......cam asta este povestea mea pe scurt...
daca mai vreti sa stiti ceva ..cu cea mai mare placere va spun..
va pupic pe toate si va urez o zi minunata
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bertha spune:
Liana, nu dispera, imi inchipui ca e greu, ca ai perioade de speranta si perioade de dezamagire, dar sunt sigura ca pana la urma vei reusi si visul tau se va indeplini. Abia astept sa te vad cu burtica, se va intampla in cel mai scurt timp, atunci cand te vei astepta mai putin, cu siguranta.
Sunt alaturi de tine si abia astept sa ne cunoastem! La urmatoarea intalnire te punem nemotivat!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
oana0204 spune:
Buna fetelor, si eu rpd pe aici pana nu se trezeste Andrew. Am facut Duminica botezul, cu o zi inainte de botez, decand i-a daruit nasa un lantisor cu cruciulita, bebelusul meu adoarme repede seara, accepta suzeta la culcare si asa ajung si eu sa dorm si sa ma odihnesc mai bine. El doarme ca un om mare, 7-8 ore noaptea, fara sa se trezeasca pentru papa, in schimb mananca mult in cursul zilei, cateodata e asa de lacom ca chiar si de 2 ori/zi. Tragedia este cand da afara lapicul muls de mine cu atata truda si trebuie sa-i fac atunci formula.
Valeria, nici nu stii cat de mult imi doresc si eu sa merg la un concert DM, cine umbla in liceu cu helanca neagra, medalion DM si era mare fan? Eu!
Liana, imi pare rau, poate data viitoare vei avea succes.
Deea puiule, felicitari pentru bb Alexandru, sa creasca mare, sanatos, cuminte si norocos.
Lorena, multa sanatate baietelului tau!
Rodica, atunci cand citesc ce progrese a mai facut baietelul tau, parca as dori si eu Andrew sa creasca mai repede, dar sunt convinsa ca atunci cand va creste o sa am nostalgia zilelor cand era micut.
Va pup pe toate, sper sa mai am timp din cand in cand sa mai intru pe forum .
PS: Avem pozici de la botez, in link-ul din semnatura.
Oana D & AndrewFoto
Liana30 spune:
multumesc bertha..nu disper stai linistita..am invatat multe de la viata..si cel mai mult am invatat sa-mi trag sufletul si sa merg mai departe,,,sunt bine..chiar foarte bine...da ce spun eu...sunt BETON !!!!!
va pupacesc pe toate
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Ce se intampla dragelor de nu mai dati nici un semn de viata?
Va inteleg ca mai comunicati pe messenger,dar mai scrieti doua-trei cuvintele si pe aici ca ajungem in urma rau!
Eu azi am fost la Selgros si i-am luat lui Mihaita cereale Nutriben,nu i-am dat niciodata din aceastea,eram pe Hero dar sper sa-i placa.Laptele simplu nu ii place,intotdeauna il amestec cu cereale.
Voi de care cereale folositi?Nutriben-un le-a placut copiilor?
Va pup si va astept la povesti!
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Liana30 spune:
Buna dimineata!
am trecut sa va salut ..
se pare ca miscarea-i slaba pe aici..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
"La Multi Ani!" tuturor celor ce se numesc Mihai(ela) si Gabriel(a)
POZE
zozela spune:
"La multi ani!!" tuturor Mihaelelor,Mihailor,Gabitzelor si Gabitzilor!...Bineinteles..OLTENI!!!
http://community.webshots.com/user/zozela