Oltencele, poftiti la povesti! (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna oltencelor!

vai bertha sunteti minunate si copii vostri la fel...
da ai putea sa ne dai mai multe detalii..te-am ruga frumos

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

deea, sa-ti traiasca comoara si sa fie un mancacios. Iar tie recuperare usoara si te asteptam la povesti.
Fetelor, ce fain ca ati reusit sa va intalniti. E minunat. Acum ma duc sa vad si pozele.
Noi azi ne ducem cu trick or treat la Mall. Se pare ca Luca va avea parte tot de costumasul de anul trecut, si anume bobocelul de rata. O sa pun poze.
Eu cu burtica o duc bine. O duc asa de bine ca ma apuca gandurile negre ca daca e ceva in neregula???
Pe 1 dec. ne ducem pentru 5 zile in Las Vegas cu masina. Am enmotii ca va fi un drum al naibii de lung.
Liana, dar tu ce ai facut la Buc? Ce interventie? Vrei sa faci bb? Ca nu am inteles. Daca da, iti doresc sa vi se indeplineasca dorinta si Doamne -Doamne sa va fericeasca cat mai repede cu un puiut.

Va pupicesc,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

da mey ciuf vreau si eu un bb..si am facut inseminare..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salut!
Dupa cum am promis, revin cu detalii despre intalnire.

Au venit mai multe fete decat se anuntasera, ceea ce m-a bucurat enorm. Au fost:
Rodica si Stefan
Madalina si Alex
Camelia si Georgiana
Doris si Oti
Sorana si Codrin
Neliana si Oana
Andreea si Darius

+ 3 bucati tatici care s-au retras pe terasa, profitand de gerul deosebit care se lasase afara
Sper sa nu fac vreo gafa si sa uit pe cineva!

Copiii au fost deosebit de cuminti, cel putin Darius nu s-a miscat pana nu si-a terminat portia de cartofi prajiti + suplimentul donat de Georgiana!
Sa va spun impresiile mele despre copilasi, care de la ultima noastra intalnire au crescut ca niste Feti-frumosi;
-Stefan si Alex nici nu mai pot fi numiti copilasi, ei sunt baieti mari de-acum, putin neastamparati, asa cum le sta bine unor frumusei la varsta asta. Stefan e rupt din tati 99,9%, Rodica, eu zic sa faci repede o fetita, sigur o sa semene cu tine
-le-am cunoscut cu multa placere pe Oti si Georgiana care sunt 2 domnisoare in toata puterea cuvantului. Cand le vad ce cuminti si delicate sunt, mai ca-mi vine sa "pregatesc" si eu ingredientele pt una bucata fetita frumoasa ca ele!
- Oana, cunoscuta si sub numele de Onix , a crescut f mult si se lauda cu progrese semnificative, adica la 1 an si 9 luni face pe olita, ceea ce mi se pare extraordinar! Ca sa nu mai zic ca-i de-o cumintenie exemplara!
- Codrin a fost Praslea grupului, deci mereu in centrul atentiei. Din pacate au plecat inainte sa ne hotaram noi sa facem poze! Oricum a fost la inaltime, chit ca era ora de nani. A stat cumintel in scaunel, a papat biscuitei si banana, frumusel foc, manca-l-ar mama de grasunel.

Cam atat imi vine in minte pe moment. Poate celelalte fete pot povesti mai mult, acu' sunt in pana de inspiratie.

Liana, imi pare asa de rau ca n-ai putut veni, dar iti inteleg perfect motivele. Ai dreptate, nu merita sa risti sa faci eforturi dupa o asemenea interventie, mai ales ca banuiesc ca te-ai chinuit mult sa ai un bb si imi dau seama cate sperante iti pui de data asta. Tinem pumnii stransi-stransi. Ce-ar fi sa ne povestesti mai multe despre tine?

Ciuf, ma bucur ca ai mai gasit timp sa scrii despre voi si mai ales ca tu, Luca si bb2 sunteti bine. Despre gandurile negre, te inteleg, cred ca toate mamicile sunt in cumpana mereu: daca se simt rau "de ce?" daca se simt bine "de ce?" Wow!!! Las Vegas! Calatorie placuta si fara peripetii! Asteptam, ca de obicei, o descriere amanuntita si pozici.

Camelia, ati incurcat-o, Darius s-a indragostit de Georgiana!!! Cand am ajuns acasa, la un moment dat a inceput sa se traga de nasuc si o tinea tot asa. Eu nu intelegeam deloc ce are, credeam ca-l mananca rau de tot. Apoi a inceput sa-mi arate caputul, degetelele, unghiile si am inceput sa pricep: isi amintea cum o mangaiase pe Geogiana pe nasuc, cum o trasese de palarie, si cum ii admirase unghiile! De-atunci il apuca periodica nostalgia si eu tb. sa-i povestesc cum s-au jucat ei doi la McDonald's!

Fetele, va rog sa remarcati ce mesaj luuuung a scris o mamica atunci cand e copilul plecat cu tataie la plimbare!
V-am pupat!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

am trecut doar sa va salut..
mie foarte rau..cred ca m-a prins raceala

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralush spune:

PUPICI OLTENCELE!.vroiam doar sa va sa salutic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

Hi fetelor imi pare rau ca nu am mai stat sa facem si noi poze.
Mi-a placut intalnirea si cel mai mult Oanei i-a placut de bebe Codrin de care i-a zis lui Emi (sotul meu)ca: Codin mic mama mama nu stie.
Stefan tot nazbatios a ramas si e cel mai bine asa.
.
Daca putem ne mai vedem dar cel mai bine e sa ne vedem mai devreme pt ca daca se intuneca se face si frig si undeva inde pot copiii sa se desfasoare(parc.

pupicei

neliana anghel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor!
Bertha,sa stii ca sentimentul este reciproc.Si Georgianei i-a placut tare mult de Darius.Cand a venit Mihaita acasa de la mama ii povestea ca i-am gasit si lui prieteni asa micuti ca el,i-a zis ca s-a jucat cu Darius iar acesta i-a admirat palaria.
Noroc cu bunicii ca mai avem si noi timp liber,altfel ne-ar sufoca prichindeii!
Rodica,si eu zic la fel,sa faci repejor o fetita sa-ti semene,Stefan seamana leit cu tati,iar la comportament parca ar fi Mihai al meu in momentele lui cele mai bune, mafi meu e muuult mai zvapaiat.
Doris,Oti este o adevarata domnisorica,asa delicata si cumintica .Esti o mama fericita cu asemenea comori!
Fetelor,mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc,puiutilor si sa ne revedem cat mai curand si in numar cat mai mare!
Liana,mai povesteste si tu despre tine,sper sa ne dai fericita veste ca esti !Multa sanatate si ai grija cu raceala!
Va pupic pe toate!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Buna!
pai ce sa va spun mama...???
ca nici eu nu stiu ce sa mai spun..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Bunaaaaaaaaa oltencelo!!!!!!!!
vin si eu sa va dau vestea......au venit rushiiiiiii