Oltencele, poftiti la povesti! (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare!
Luca,"La Multi Ani!",sa cresti mare,sanatos si norocos!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani pentru Luca

scuze de intarziere da acum aterizai de la Bucuresti.
va pupacesc pe toate

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

Salutici la toata lumea. Ma primiti si pe mine aici la voi? Eu sunt Andrina. Andrada Natalia e fi-mea, dar cum nu prea stiam cu ce mananca forumul asta cand am facut contul, si numele meu era ocupa deja (cred tot de mine dar nu mai stiu parola)am pus numele ei.
Asadar...am 24 de ani,
married - din anul II de facultate, cu un timisorean, pe care am reusit sa-l fac oltean.
Gandacelul meu are aproape doua luni jumatate si e un copil tare cuminte. Numa' doarme si mananca. Si zambeste si scoate limba.
Eu...sunt un berbec tare incapatanat dar m-am mai calmat un pic de la venirea Banatului la Craiova. Ah, si sunt un pic balena de la nastere incoace (nu c-as fi fost slabuta inainte)

Va pup pe toate si o sa apar si eu destul de des pe aici. Imi pare rau ca am ratat intalnirile!!! Dar mai avem timp.

V-as ruga, numai daca vreti, sa-mi spuneti si mie cate ceva despre voi, 2-3 cuvinte, ca sa va invat mai bine. Am citit fiecare paginuta in parte si am aflat cate un pic despre fiecare, dar inca n-am retinut pe toata lumea.

Liana, tu esti atat de prezenta incat nu aveam cum sa nu te retzin!!

Pupici la toata lumea.

http://ada.251.ro
algo se muere en el alma

Mergi la inceput

atunci daca m-ai retinut hai sa-ti fac primirea...
bine ai venit pe aici olteancoooooo..
............
...........
.......

gandacelul tau e minunat...Sa-ti traiasca!

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

Multumim, multumim...

Nu mai e nimeni pe-aici? M-a lovit un somn cu vremea asta, de cred ca ma intorc inapoi sub plapumioara. Fata doarme, ta-su doarme, numai eu lela pe forum. Revin mai tarziu. Ma duc sa bag niste . Poate ma mai trezesc si-mi vine cheful.

http://ada.251.ro
algo se muere en el alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Dragele, ne-am luat si motul, am facut-o si pe-asta! Darius nici nu s-a prins ce i se-ntampla, a fost f cuminte, nu a protestat deloc. De pe tava a ales, in ordine: camera video, after-shave si stetoscopul de care s-au agatat cheile de la casa si masina si 500.000 O sa pun si poze, sper sa distingeti ce si ce, ca am umblat toti in setarile camerei pana am zapacit-o de tot
Pb e ca a cum Darius e bolnavior, tuseste, azi-noapte a facut si febra, suntem pe antibiotic, sirop de tuse si picaturi de nas. Bine, n-ai zice cand il vezi cum fuge prin casa si ce-i merge gurita!

Andrina, bine ai venit! Nu te teme, recuperezi din mers, o sa ne retii destul de repede.
Eu am 27 de ani, am un bbeloi de 1 an si 5 luni frumos, destept si cuminte (atat cat poate fi el) Sunt economista, momentan in CIC. Cam atat, nu stiu ce sa-ti mai scriu semnificativ. Mai vb noi pe parcurs!

Liana, ai fost iar la Bucuresti? Pt tratament sau cu alte treburi?

Ciuf, La multi ani din toata inima lui Luca! Asteptam poze si povestioare asa cum numai tu stii sa spui. Burtica ce mai face? De ce nu treci si pe samburica la semnatura?

Fetlor, gata, nu ma mai lasa, imi apasa pe butoane, suntem in conflict deschis!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

bertha iubita am facut-o din nou..sper sa prinda de data asta..
imi pare rau ca a racit bb..multa sanatate...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Liana, sa fie intr-un ceas bun si in curand sa fii

Mai demult vorbeai despre histerectomie. Din cate stiu eu inseamna scoaterea totala sau partiala a componentelor aparatului genital. A fost si cazul tau sau cunostintele mele au luat-o pe aratura? Daca ti se pare ca sunt indiscreta, o las balta, n-as vrea sa te fac sa te simti prost sau sa-ti amintesc suferinte vechi.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

ai luato putin pe aratura
nu esti iubita indiscreta..iti spun cu mare placere,,,
din fericire nu a fost vorba decat de HSG-histerosalpingografie..cea in care se vad trompele..la mine dr e infundata...a ramas sa ma mai gandesc pt laparoscopie..nu stiu inca ...ma mai gandesc..nu prea ma indeamna inima sa o fac..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Andrina, bine ai venit printre noi!
Fetelor, eu is cam chioara de somn ca fiu-meu m-a tinut treaza azi-noapte ca l-a durut ceva si innebunesc ca nu stiu ce. E tare aiurea sa nu stie sa spuna unde il doare. I-am dat eu intr-un final Tylenol si a fost mai bine.
Revin.
V-am pupat,
Ciuf si Luca
Petrecerea de doi anisori

Mergi la inceput