Sincer - Sotul vostru stie tot?
Raspunsuri - Pagina 3
olguttza spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Apai sotul meu nici nu vrea sa stie tot, dragelor. Sunt lucruri de care ma ocup eu: facturi, plati, banci...bani si el nu are nici o treaba. Are incredere in mine si nu ma intreaba niciodata cat a costat aia, cat am stat la banca, cu cine m-am intalnit... Daca e ceva important, care ne priveste pe amandoi, sau mai mult pe el si consider eu ca el ar vrea sa stie ii spun. In rest, e treaba mea. El in schimb imi spune totsi ce a mancat la serviciu si ca i-a fost rau nu stiu cui sau ca a dus pe nu stiu cine acasa cu masina...
Sot model
Ioana
Si eu subscriu!
Pe de alta parte, eu sunt cea care spune tot (ce e-n gusha si-n capusha), pentru ca altfel simt ca ma innabush! Asa-s io! Daca incerc sa tin in mine nemultumiri, nu neaparat in ceea ce-l priveste (tocmai, ca sa nu-l agasez), ele se transforma-n furii si momentul exploziei este, putin spus, urat...Sunt o temperamentala, ca sa nu zic impulsiva
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Porumbel30 spune:
Relatia pe care o am cu sotul meu este f. speciala.Pe de o parte recunosc ca nu-i spun absolut tot (ma refer la chestii care nu-l privesc direct sau care nu sut constructive),pe de alta parte el are incredere in mine si nu-mi cere "raportul" referitor la cheltuieli si plati, doar ma intreaba din cand in cand daca am platit ceva sau altceva (de obicei dupa o sapt. de la data cand trebuia platit!)iar pe de alta parte ma consult cu el ori de cate ori nu sunt sigura daca ideea pe care o am(si am multe idei!!)o putem pune in practica in acel moment.Si el de asemeni cand vede ceva interesant sau important de care ar(am)avea nevoie ma suna si ma intreaba daca ne putem permite acea cheltuiala sau daca nu cand o putem strecura printre celelalte. Recunosc ca am facut si greseli dar se spune ca omul din greseli invata (e adevarat ca e de preferat sa invete din greselile altora!)asa ca... eu zic ca tot raul spre bine.Important pt. mine e ca sotul meu e alaturi de mine oricand am nevoie de o ureche deschisa sau de un umar pe care sa plang .Reciproca e valabila (si solicitata mai des!).Va doresc multa intelepciune si un cer senin!
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
crini spune:
Da, io-i spun tot, ca sunt destul de vorbareata si daca n-am frati- surori sa ma consult, trebuie sa cer parerea cuiva --> asa ca vorbesc cu el. Absolut orice. Si sa-mi fi facut o figura ca ce spui tu cu canapelele sau zugravitul, pai m-as fi suparat rau. Cum adica sa le comande fara sa se sfatuiasca intai cu mine. Dar poate aveam alte planuri cu banii, sau poate ma gandeam sa rezolvam in alt mod.
Eu sunt categoric pentru comunicare.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Loma spune:
Nici eu nu-i spun toate prostiile care imi trec prin capsor, nu de alta dar al meu e asa o moara stricata, si un cicalitor si jumatate, si atunci ma mai cenzurez
, ca pe urma incepe o lupta a ideilor si despicari de fire in 16 mii de ite, de ma doare capu,
eu vorbesc de lucruri marunte neinsemnate, ca la cele importante decidem amandoi, noroc ca gusturile sunt la fel.
, si asa stie ca ca mine gaseste una la un milion care sa-l suporte asa cicalitor.
Loma
Magdone spune:
nope ![]()
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
asi spune:
quote:
Originally posted by boeru
Crezi asi ca stii tot ????
Lasa totusi o rezerva sa nu fii luata prin surprindere...
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Draga mea asta se cheama incredere.Daca as lasa rezerva increderea nu ar exista si nici relatia noastra.

pisik 4ever spune:
Boeru, si simpaticul meu sot e la fel de pisalog. Daca dau un telefon, trebuie sa-i spun tot ce am discutat, ca ma intreaba de 6-7 ori "si ce a mai zis?", e groaznic, ptr ca eu sunt invatata singurica (fara frati sau surori) deci ma simt de parca m-ar controla, desi el spune ca il intereseaza ce fac fara nici un fel de intentie de a controla sau reprosa ceva. Trebuie sa-i arat pana si cosmeticalele pe care le iau, si le ia si se uita la ele de parca ar fi gagica. Si el e incapatanat cand vreau sa luam ceva, dar cum avem amandoi salariu, ii spun de doua ori si a treia oara am cumparat singura, chiar il amenint cu asta. Nu sunt de parere ca un sot trebuie sa stie tot, ci trebuie sa filtram doar informatia importanta. Eu ii repet asta tot timpul si el nu vrea sa inteleaga. Cred ca o sa-mi fie greu sa ma dezvat, mai degraba el sa se adapteze!
You're unique. Just like anyone else.
catutza spune:
Buna fetelor! Sotul meu pentru mine e "cea mai buna prietena".Cu el vorbesc despre orice ,la orice ora,pentru ca stiu ca ma va asculta si el stie ca o sa-l ascult.Cu el merg la cumparaturi ore intregi fara sa se plictiseasca, am mai multa incredere in el ca-mi va spune ce-mi sta bine si ce nu(cum am auzit la alte prietene),cu el fac mancare,cu el fac curat in casa...pentru multe din prietene e prea mult dar pentru mine nu e.Suntem inpreuna de 7 ani si jumate si suntem casatoriti de 4 ani.Acum e mai bine ca la inceput!Am uiat sa va spun...noi lucram impreuna,deci plecam dimineata de acasa si venim seara tot impreuna.Multi colegi ne intreaba cum de ne suportam 24h din24h, 7 zile din 7.Dar nu e chiar asa, iesim cu prietenii,el mai merge la meciuri eu cu fetele la o inghetata in oras,dar tot cel mai bine e impreuna.Catutza
34+
kisstherain999 spune:
Daca fiecare ar sti totul despre fiecare, unde ar mai fi misterul?
In general am nevoie ca cineva sa-mi "confirme" ideile si cred ca sotul este cea mai indicata persoana sa o faca. Asta se intampla in cazul lucrurilor importante, caci in privinta maruntisurilor am pierde o groaza de timp daca ne-am tot intreba ce si cum sa facem.
Iar din punctul meu de vedere nici nu vreau sa stiu totul despre el, daca aflu vreo nenorocire? Vorba aia, ce nu stii nu-ti face rau.
In exemplele cu varuitul si mobila cred ca nu a fost vorba de secrete ci de eitiativa din partea ta.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
grenouille spune:
zicea cineva ca sotu' (parteneru) nu tre' sa stie chestii femeiesti gen chilotei, rujuri etc. ba io zic ca da - ca atunci, cum ar putea sa aleaga cadouri ca sa le folosim si noi cu mare drag?
eu am primit de ziua mea cel mai bestial parfum (nici daca as fi fost eu in magazin nu as fi luat altul). sau cosmeticale
. sau spuma de baie preferata
.sau sarea de baie cu petale de trandafiri... sau "hai la magazinul cutarica ca am vazut o rochie misto acolo care ti s-ar potrivi super bine"
.
eu recunosc cinstit ca vorbesc cate in luna si in stele cu el - si legate de servici,si de haine, si de cosmetica, si de epilat... la fel cum imi povesteste si el mie toate alea...
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...