Sincer - Sotul vostru stie tot?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by lena

mie uneori mi se pare inutil sa pierd timpul pe care-l petrecem impreuna discutand fleacuri (sorry, dar rujuri sau chilotei, sau chestii din astea feminine, chiar ca habar n-are despre ele decat ca arata bine pe mine si atat ) ci chestiuni mai serioase...restul chiar nu mi se pare asa important sa-i spun.

Exact asa si la noi. In plus, ce nu mai stie sotul meu sunt anumite probleme care tin strict de psihicul feminin, pe care prefer sa le discut cu prietenele decat cu el. Nu pentru ca nu m-ar asculta, dar nu vreau sa il incarc cu asa ceva. De exemplu, nu imi place sa imi discut problemele de serviciu cu el, pentru ca daca as incepe nu m-as mai opri. Cu el vreau sa discut dspre lucruri placute, sa ne simtim bine, problemele de la serviciu le las la usa, le discut doar cu prietenele, si sa fim sincere, femeilor ne face cu adevarat placere sa ne vaitam in legatura cu problemele de la seviciu, pentru ca in felul asta chiar ne simtim mai bine. Apoi nu trebuie sa stie barfele noastre, ale fetelor, sau de cate ori ma epilez, sau cand imi fac permanent sau imi pun vopsea in cap. Problemele majore, insa se discuta automat si mereu cadem de acord.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Sincer ? Da' siiincer de tot - nu ! Si din propri experienta vorbesc si zic ca nici nu este bine sa stie tot ! Eu am fost adepta sinceritatii totale, fara de secrete si sa vorbim despre tot si toate, dar s-a dovedit a fi o miscare neinspirata ! Cel putin in cazul meu, pentru ca sint sigura ca exista si cealalta fata a monedei !
In ultima instanta depinde de tine ... cred ca lucrurile marunte gen rujuri si chilotei, vorba cuiva dinainte sint mai neimportante, lucrurile majore trebuie stiute si discutate, ca de aceea exista cuplu, nu ?
Numai bine si bafta !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Depinde de firea sotului.
Al tau are tendinta, vad, sa te controleze.
Asa este firea lui si de-aia vrea sa stie tot ce-l inconjoara.
Nu te lasa controlata, chestiile astea se accentueaza in timp, cunosc un cuplu de acest fel.
Ea s-a lasat convinsa, ii cerea parerea in absolut orice problema si s-a ajuns la chestii urate.

La urma urmei, si tu ai parerea ta si nu e normal ca el sa aiba tot timpul castig de cauza.

Pe de alta parte, e bine sa nu generalizezi, inclusiv in sensul "barbatul trebuie sa cunoasca femeia de la X parte a corpului incolo". Astea sunt babisme nocive, tu trebuie sa vezi ce ti se aplica tie.

Parerea mea e ca sunteti foarte bine asa cum sunteti. Nu-ti face mustrari de constiinta si nici nu te lasa impresionata de faze de genul "eu nu cunosc femei care sa faca atata de capul lor". Daca faci de capul tau si iese bine, inseamna ca ai minte, nu?

Eu una, comunic foarte mult cu sotul meu. 99% dintre decizii le luam impreuna. Dar sotul meu are alta fire decat al tau. Deci ce se aplica la mine in ograda, nu se aplica neaparat si la tine. Tu iti cunosti cel mai bine familia, noi putem sa-ti dam doar sfaturi.

Bafta in gasirea unei cai de mijloc!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Merci RaluD. Cam asa stau lucrurile. Are tendinta sa ma controleze si tocmai asta nu vreau sa se intample pentru ca el mai si pleaca in delegatii , v-am spus ca este ocupat cui serviciul foarte mult si tyrebuie sa iau decizii pe moment. NU vreau sa ajung sa astept raspunsul lui si sa stau agatata de ce zice. La inceput si eu ii impartaseam totul (eram de principiu ca trebuie sa impartim absolut orice) dar mi-am dat seama ca unele chestii mai bine nu i le spuneam. Asa cred si eu ca este total incorect sa te stie doar "de la gat in jos", dar incerc sa gasesc cum spuneai si tu o cale de mijloc. Nu era nici pe departe vorba de rujuri, chilotei etc- astea doar le observa (vroiam sa va spun cat de atent e!!!) nu zice nimic pentru ca nici eu nu exagerez. Era vorba de lucruri mai importante. Din raspunsurile voastre vad ca multe dintre voi chiar le spuneti totul dar, repet cred ca este in functie de personalitatea fiecaruia. Merci tuturor de raspunsuri.
P.S: vreau sa va spun ca el in rest este un om fantastic, are multe calitati , este un tatic bun - asta ca sa nu credeti ca e nasol...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Da stie tot pentru ca si eu stiu tot.Sunt sigura.

Cand m-am maritat cineva mi-a zis "vezi ca cel mai mare dusman al tau va fi sotul tau".De ce?Pentru ca stie tot despre tine.
Intr-un fel asa e dar si eu stiu tot despre el
Bine ca ne iubim.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Crezi asi ca stii tot ????
Lasa totusi o rezerva sa nu fii luata prin surprindere...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Apai sotul meu nici nu vrea sa stie tot, dragelor. Sunt lucruri de care ma ocup eu: facturi, plati, banci...bani si el nu are nici o treaba. Are incredere in mine si nu ma intreaba niciodata cat a costat aia, cat am stat la banca, cu cine m-am intalnit... Daca e ceva important, care ne priveste pe amandoi, sau mai mult pe el si consider eu ca el ar vrea sa stie ii spun. In rest, e treaba mea. El in schimb imi spune tot si ce a mancat la serviciu si ca i-a fost rau nu stiu cui sau ca a dus pe nu stiu cine acasa cu masina...

Sot model

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Apai sotul meu nici nu vrea sa stie tot, dragelor. Sunt lucruri de care ma ocup eu: facturi, plati, banci...bani si el nu are nici o treaba. Are incredere in mine si nu ma intreaba niciodata cat a costat aia, cat am stat la banca, cu cine m-am intalnit... Daca e ceva important, care ne priveste pe amandoi, sau mai mult pe el si consider eu ca el ar vrea sa stie ii spun. In rest, e treaba mea. El in schimb imi spune tot si ce a mancat la serviciu si ca i-a fost rau nu stiu cui sau ca a dus pe nu stiu cine acasa cu masina...

Sot model

Ioana

Subscriu. Partea financiara este si in cazul nostru problema mea. El imi aduce toti banii si merge pe mana mea, el isi ia numai in fiecare zi din "casa de valori" bani pentru tigari. Stie ca eu sunt cea care ma descurc bine cu toate astea si spune ca eu sunt "ministrul de finante". Niciodata nu ma controleaza si este nemaipomenit sa stiu ca are atata incredere in mine. Si niciodata nu i-am dezamagit increderea.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

AngeliquedeS super sotul tau si al ioanei. Bravo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Nu !Decat sa ai discutii inutile mai bine taci si faci !

Mergi la inceput