Sincer - Sotul vostru stie tot?
Raspunsuri - Pagina 4
devylla spune:
Bineinteles ca NU stie tot!
YO nu cred ca e necesar sa stie absolut tot!Ce lac de unghii mi-am luat sau ce crema mi-am cumparat.
AStea mai mari cum a zis Osna da,si bineinteles ca se rotunjeste pretul.
Dar el nu vrea sa le stie pe toate si atunci dc sa ii le spun eu?![]()
Pup
iubirea mea 
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
anita2303 spune:
sotul meu ar vrea sa stie tot , daca vine o prietena la mine e primul la barfa dar in ceea ce priveste relatia noastra binenteles ca nu ii spun chiar tot , asta nu inseamna ca ii ascund . Sunt chestii pe care eu nu le consider asa importante precum de cate ori ma epilez sau cati bani dau pe un ruj , cati bani cheltui la cumparaturi
.Cand e vb de ceva serios binenteles ca el e primul cu care ma sfatuiesc si eu am o vb " Minciuna pana la urma tot se afla"
pet.cost2005 spune:
Da, sotul meu stie tot si eu, de asemenea. Si mi se pare corect asa. De felul lui este foarte ordonat si stie tot ce este in casa, deci, chiar daca as vrea nu as putea sa-i ascund nimic, dar nici nu vreau. Iar despre problemele importante, deciziile care sunt de luat ... etc., tot el este primul caruia ii spun despre ce este vorba. Asta in cazul meu.
Dar, am o prietena care are sotul foarte gelos, atat de gelos ca are dubii de ea si la locul de munca (lucreaza intr-o fabrica cu majoritatea femei), deci e mai bine ca anumite chestii sa nu i le spuna, pt. a evita alte discutii si certuri. Si cred ca e mai bine asa.
Petro

Gyna spune:
Sotul meu este o fire foarte calma si maleabila, mi-e foarte usor sa comunic cu el, toate deciziile importante le luam impreuna cum dealtfel este si firesc, DAR de exemplu mai am si eu unele chestii/sentimente in legatura cu soacra mea pe care nu i le spun, sau mai rotunjesc si eu unele preturi la diferite chestii femeiesti . I-mi linistesc constiinta spunandu-mi ca nu vreau sa-si faca griji inutile deoarece grijile imbatranesc, iar eu n-am nici un interes sa-l imbatranesc inainte de vreme
. Eu numesc asta DIPLOMATIE FAMILIALA.
daniela_b spune:
Cea mai mare calitate a lui este ca nu doreste sa stie totul si nici nu ma ba bate la cap cu tot ce face el, m-as plictisi de moarte.
Pina si lucrurile importante sint impartite pe caprarii de care ne ingrijim fiecare cum stie mai bine, economisim o gramada de timp, in acest fel. El stie foarte bine sa faca "afaceri", eu stiu foarte bine sa ma ingrijesc de casa. Nu ma bag in treaba lui si nici el intr-a mea. Va jur ca totul functioneaza foarte bine tocmai pentru ca nu ne pierdem timpul disecind ce avem de facut sau ce am facut deja. Cu toate astea relatia noastra este calduroasa si ne simtim minunat impreuna. Eu am incredere in el ca isi da silinta sa se achite de sarcini, el in mine.
M-ar calca pe nervi sa ma piseze cu explicatii sau povestiri din banalul cotidian. Prefer sa citesc o carte.
Mama mea a scris o viata intreaga bilete cu "sint la piata, vin imediat", "am plecat la Marcela, ti-am lasat snitele in frigider" si am alergie la acest tip de note informative, taica-miu ii scotea ochii la tot pasul si o verifica non stop.
Eu plec unde vreau, cind vreau si cu cine vreau. Nu ma intreaba nimic, doar daca am fost in vreun loc extranemaipomenit ii zic eu unde am fost ca sa afle daca e ceva de aflat.
Chiar imi vine sa rid ca ieri a sunat cineva sa ma intrebe daca am dat anunt la ziar ca vindem un garaj. Garajul l-a cumparat sotul meu anul trecut, ca investitie, zicea ca e foarte bine pozitionat. Stiam doar in mare ce-i cu garajul asta, nu cunosteam adresa exacta. N-am stiut sa-i dau relatii asa ca l-am redirectionat sa sune pe celularul lui. Cind s-a intors acasa m-a tachinat ca nu stiam unde e garajul, odata ce eu trec aproape in fiecare zi pe linga el cind merg la cumparaturi...
A fost nostim.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Mara76 spune:
Pe mine asa ma enerveaza ca-s fraiera!!! Eu ii spun tot, iar daca ii ascund ceva am asa niste mustrari de constiinta... De exemplu, trebuia sa fac o plata si a fost mai putin decat ma asteptam, ca atare i-am cumparat din rest o bricheta scumpa (isi dorea de mult). Evident ca s-a mirat de unde am avut bani, dar cum imi stia obiceiul sa-i spun tot, nu m-a intrebat. Abia dupa vreo luna i-am spus... si s-a distrat teribil ca am rezistat atat. ![]()
Acuma na, nu-i dau raportul cand imi iau ceva cosmeticale, dar in rest imi place sa-i spun ce-mi trece prin cap. E cel mai bun prieten al meu si ma cunoaste mai bine ca oricine, uneori mai bine chiar decat ma cunosc eu insami.
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by osna
[brma deranjeaza ca el prima data cand vreau sa cumpar ceva spune nu si abia apoi dupa discutii este de acord.
dar in general luam deciziile impreuna pentru ca si mie imi place sa fiu intrebata atunci cand isi cumpara el cate ceva .
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
Si pe mine ce ma "dispera" ca din prima spune, nu!!!Parca, uneori, as fi copil de doi ani care vre nu stiu ce minune

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Klaus29 spune:
eu zic ca e ok sa fim foarte sinceri, de ambele parti... asa se rezolva multe probleme si tensiuni care ar putea sa apara in timp...
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG
daniella4 spune:
Cu ceva vreme in urma vroia sa stie absolut tot, ajunsese sa-mi cronometreze drumul de acasa la serviciu si alte asemenea chestii. Ne-am certat pe tema asta de n ori, eu invocand spatiul meu privat si alte alea.
Dupa o vreme si-a revizuit atitudinea... si chiar zilele trecute remarca ca eu ii spun chiar tot..dar cu conditia sa nu ma ia el la intrebari!
Daniella, mama lu'Alexis
andreeaben spune:
Smile
Eu am invatat ceva din viata asta:nu ma cunosc nici chiar eu prea bine,inca ma uimesc unele actiuni care le am,de parca nu as putea sa ma abtin.nu ati patit si voi sa stiti ca nu e bine cand v-ati destainuit sotului si erati constiente ca nu ar trebui?!cand am inceput mariajul cu asa multe sperante am crezut ca daca sunt sincera asa cum am fost invatata acasa de catre mama,va fi ok.dar de multe ori,spunand tot,eram de fapt ca la un test pe care il completam in fata unei comisii.desi eu eram bine intentionata,toate se intorceau impotriva mea.eu castigam intr-o perioada mai mult ca sotul meu si stia de fiecare ban,insa cand venea vorba de afacerile lui,care fie vorba intre noi,atunci nu mergeau deloc,devenea brusc misterios spunand ca nu e treaba mea.ascundea bani prin buzunare(l-am cautat o data-desi nu-mi statea in caracter).imi reprosa ca eu nu "pun banii jos" ca imi pastrez in portofel o suma si era curios la ce imi trebuie?i-am explicat de cateva ori ca o femeie are nevoi si asta e.apoi am realizat ca eram fraiera!!!am tras linia si am realizat ca o relatie merge doar daca omul de langa tine merita incredera ta.daca nu mai bine nu spui tot.acum,sunt divortata:motivele au fost bineinteles altele.acum am pe cineva care e f.apropiat de mine,vrea sa ma cunoasca bine,dar nu cred ca ma voi mai deschide complet pt. nimeni.nu mai am curaj.prietenul meu stie povestea viett mele si pana acum a avut rabdare sa spun doar cat am dorit eu. pe viitor cine stie?...
srer ca nu am fost f.plictisitoare.va multumesc pt. rabdare,dar de cand am descoperit forumul nu mai sunt singura.
va pup Andreea