Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cata scumpa, sanatate multa si cat mai grabnica mamei tale! incearca sa nu te agiti, te rog, pe cat posibil... bine ca sunteti bine, tu si Bia, ai grija de tine... Va pup dulce pe amandoua!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna fetelor!
incerc sa revin mai tarziu..fug sa-mi iau rez la dozari sunt curioasa cum au iesit.. va anunt cum le iau..
Cata numai bine mamei tale si multa sanatate

va pupic pe toate
ne auzim mai tarziu..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liana, daca e vorba de dozari hormonale, ma intereseaza ce valori ti-au iesit, ca sa le comparam... eu suspectez ca am prolactina cam mare (373 in ziua 4). O sa vb. si cu dr., dar deocamdata nu am rezultatele decat pentru ziua 4, restul (z. 14 si 21)o sa le iau cam in 2 sapt.
Pupici si bafta la rezultate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup dulce pe toate!
Nimic nou la mine, poate apar la voi ceva noutati.
Pupici pentru toate -toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna seara fetele!
Noutati nu am, dupa ce au intarziat miseii 2 zile, tocmai acum cand era imposibil sa fie de bine intarzierea, acum sunt in ziua 3. Sper ca luna aceasta sa pot face inseminare.
Amely unde ai facut prolactina? Cat era valoarea superioara pe buletinul de analiza?
Liana imi pare rau ca mai trebuie sa treci prin chinul altei HSG. Stii care este norocul? La Giulesti in 7 min. s-a terminat totul. Am cronometrat la ultima HSG ( am trei la activ, din care prima la municipal a fost un calvar de 20 min). Sper sa iasa ambele trompe permeabile si sa fie si functionale.
Mari-lu bine ai venit! Sa ne spui ce parere ti-a facut tie dr.Moisa. Te-ai programat?
Cata sanatate multa mamei tale!
Pupici pentru toate fetele!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Bine v-am regasit dragele mele!
gata am luat rezultatul..
Amely mie nu mi-a dat Moisica decat in a 2-a zi de CM sa fac..nu in a 4!!!!!
iata:
FSH=11,3
LH=3,4
Estradiol=50,130
atat mi-a dat sa fac...acum va astept pe voi sa va spuneti parere..ca eu habar nu am...cum sunt bune? nu sunt????
hai va pupacesc si va astept cu nerabdare..

aaaaaaaa ...uitasem sa va spun..am sunat-o pe Moisica si vineri ma duc la Giulesti sa fac Histero..la 9.30..si dupa cum mi-a zis thea_m scap repede...asa ca vineri sa-mi tineti pumnii ca altfel va mananc..
pup fetele

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Buna dimineata!
haideti apareti odata si dati-mi si mie un raspuns la analizele pe care le-am facut..va rog..
maine plec la Buc si nu mai am rabdare..
va pupic pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Liana, eu m-am uitat peste rezultatul analizelor tale si mi se pare ca FSH-ul este cam mare. Uite valorile normale pe care le-am gasit dand cautare chiar pe forum:

ziua 3 - valori normale:

F.S.H - 2-10
L.H - 2-10
Estradiol 30-120

Pe buletinul de analize te-ai uitat? De obicei se incercuiesc valorile care sunt fie prea mari, fie prea mici si sunt trecute si valorile normale.
Eu zic sa astepti sa le vada doamna doctor, e cea mai in masura sa-ti dea un raspuns. Multa bafta!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Multumesc bubu ..da m-am uitat si pe buletin dar asteptam si parerea fetelo..
Amely inca astept parerea ta..
pup fetele

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

cu scuzele de rigoare indraznesc sa va mai intreb inca o data..pentru ca nu mai gasesc raspunsul vostru..de fapt nu mai stiu unde l-am scris...
plec maine la Buc pt ca vineri fac Histero si plec de maine pt a face si analizele -ureeplasma-microplasma si listeria...
in afara de Medsana- am sunat la ei si mi-au spus ca dureaza foarte mult-unde mai pot sa le fac..
hai va rog din suflet sa ma ajutati ca eu habar nu am prin Buc..
pot sa le fac si la Giulesti??
sau aproape de Giulesti ca tot merg acolo..
va multumesc din suflet si astept raspunsul vostru..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput