Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ufffffff toate mi se intampla numai mie.....
sunt suparata rau..da rau...
dupa ce ca am mai luat si gripa asta..nimic nu imi mai iese..
azi trebuia sa-mi iau filmul de la histero si cei de la spital nu-l mai gasesc...in cazul acesta trebuie sa fac din nou histero pentru ca dc.Moisa nu vrea decat filmul sa-l vada nu ceea ce mi-au scris respectivii din spital pe o foita de hartie(si mi se pare normal ca dc.Moisa sa vada filmul nu ceea ce interpreteaza fiecare)
a 11 zi cade sambata viitoare si trebuie sa o sun sa vedem daca este sambata sa imi faca histero...offfffff cand credeam si eu ca am scapat .......nu stiu ce sa mai cred...
mie groaza cand ma gandesc ca trebuie sa o fac din nou...de ce???? de ce????...mi se intampla numai mie???????

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liana, sper sa gaseasca totusi filmul, HSG este o metoda invaziva si nu iti recomand sa o repeti la un interval atat de scurt... conteaza si ce scrie pe fisa, iar daca rezultatul interpretat a fost pozitiv, cel putin esti tu linistita, chiar daca M. nu se poate uita pe film... si s-ar putea chiar sa apara si filmul mai devreme sau mai tarziu, stii regula lui Murphy, poate chiar dupa ce te chinuie iar cu inca o HSG...

Fetelor, sunt plansa toata, ca si vremea de afara...
M-am monitorizat de dimineata, si mai bine stateam acasa sa dorm, ca se pare ca ovulatia mea naturala este UN MARE FAS!!! ziua 11, endo 6 mm si un folicul de 14. Iar eu teoretic poimaine ar trebui sa ovulez...
Pana si la 2 luni de la chiuretaj aveam valori mai bune... NU-MI VINE SA CRED!!! Acum chiar ca nu mai stiu incotro s-o apuc: stimulare ovariana, tratament naturist, laparo... sau luat lumea in cap... ca nu mai pot, ma lasa nervii incet-incet. La mine, daca nu e una e ailalta, cand am endometru cat de cat normal nu am foliculi maturi si invers, sau chiar amandoua, cum e cazul de fata... Asta e...
Deocamdata nu am nici o strategie, ma retrag in butoi sa-mi ling ranile si sa nu va mai stric ziua asta care si asa e deprimanta...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

stiu Amely ca nu este bine asa curand sa o repet dar ce sa fac?
nu se gaseste ...nici macar nu l-au salvat in calculator asa puteam sa-l copiez pe un CD...
dc.Moisa...a spus clar..nu ai filmul o facem din nou..
si atunci????...asta e..o fac...mai stii?? poate iese ceva...

nu-ti mai linge ranile Amely...ca vin la tine si te bat la poponel ce inseamna asta??
capul sus...mergem INAINTE..

apropo ,,pe la noi a aparut soarele...trimit o raza pentru tine

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Multumesc, Liana , mi-au mai ridicat un pic moralul fetele de la endometru, cu veselia lor molipsitoare...ca altfel alunecam de tot in butoi...

...si revenind la problema ta: cum ma, sa rataceasca filmul, astia nu sunt sanatosi? ce asta e procedura s-o faci asa, toata ziua buna ziua? offf...multa tampenie pe lumea asta... Nu te mai necaji, eu zic totusi sa o amani macar pt. luna viitoare, ca sa nu te chinuie din nou in asa scurt timp... Totusi, ce ti-au scris pe hartiutza? cum ai trompele? Ca e important sa stii cel putin ca idee!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetelor, de vreo saptamana am niste dureri in zona pelviana... de ovulat nu am cum ca e prea devreme (folicul 14 mm!!), mi-e frica de vreo raceala... Plus ca mi-e frig aproape non-stop, de cand s-a racit vremea, si astia nu mai dau caldura...
A, am uitat sa va zic ca m-a durut si la eco, cand a introdus chestia aia ca sa vizualizeze... I-am spus lui Moisa si a notat pe biletel, dar...atat! O fi vreo anexita...iar??

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Buna fetelor!
As vrea sa ma alatur voua in aceasta lupta de-a aduce pe lume un ingeras asa ca am cateva intrebari:
-cum ma programez la dr Moisa(daca se asteapta mult pt programare,unde consulta-la Giulesti si la cabinet particular,cel din urma prin ce zona e)
-daca se ocupa si de soti ca pe noi ne-a lovit pe amandoi
-daca nu am inca HSG neputand s-o fac din cauza anexitei daca face dr M. instilatie tubara cu masurare ecografica-am auzit ca la Giulesti ar fi singurul aparat care masoara presiunea lichidului injectat.Mi-e o frica mare de HSG ,cele care ati facut la Giulesti cum a fost?

Mergi la inceput

Mari-Lu, nr. de telef de la cabinet este 3221983. Suna acolo si asistenta o sa iti explice cum se ajunge acolo. Oricum, e strada Branduselor, zona Moll - Vitan. E bine sa te programezi cam cu o saptamana inainte...
- se ocupa MAI ALES DE SOTI, intrucatdr. Moisa este si androlog, asa ca du-te cu incredere...
- eu am facut si HSG, si instilatii la Giulesti, si nu m-a durut deloc...mai rau a fost cu frica!
Succes!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buma fetelor!
gata in mare am scapat de raceala...ma simt mult mai bine...
Amely atunci cand am facut Histero trompa stanga a fost buna,iar dreapta din cauza fricii am facut un spasm si solutia atrecut cam greu...au insistat de 3 ori si pana la urma a trecut..in final mi-au spus ca e totul ok..am facut apoi 3 luni la rand instilatii...
pentru ca am fost cu doctorita mea la spital sa fac histero nu mi-au mai dat rezultatul pt ca era dc acolo si vedea ea...apoi cand m-am dus sa-mi iau filmul mi-au spus ca nu-l mai gasesc..sau poate ca nici nu l-au mai scos...nici eu nu stiu ce sa mai cred..cert este ca le-am cerut macar sa-mi scrie ceea ce a fost si ce s-a vazut acolo..si mi-au dat..binenteles eu nici macar nu m-am obosit sa citesc ceea ce mi-au scris pt ca stiam ce se intamplase si imi explicase dc...asa ca pana am ajuns la dc.Moisa si i-am dat foita pe care imi scrisesera ei rez la histero...si...stii ce mi-au scris????? ca am trompa dr. infundata..am crezut ca mor..dupa ce ii explicasem cum a fost si apoi i-am dat biletelul nu mai stia ce sa creada..ori ca eu sunt nebuna...ori?/?/..asa ca de aceea a spus sa o fac din nou pt ca numai asa vede ceea ce este...si eu ce sa mai fac acum??? mai pot sa zic nu?????
odata ce am plecat la drum din nou cu Moisica..acum ce sa fac sa-i spun ca nu o fac???????
dupa cum ai spus tu va fi ok cu ea ...si eu am mai facut-o de 2 -ori asa ca ...nu am incotro/..
sambata trebuie sa o fac asa ca trebuie sa o sun sa vad daca poate sambata sau cand imi spune..
va pupic pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Aaaa, Liana, daca au trecut 3 luni, atunci merge... Fa cum iti zice ea, asta e...daca trebuie, trebuie! tin pumnii sa iasa permeabile amandoua trompitele!

Fetelor, ce faceti, scumpele? unde ati disparut?
Liliana, Teodora, Betty, Indy, Aileene, Roxee, Musete si restul moisicilor, va astept pe toate la o "cura de optimism", ca mie mi-a cam scazut...dar imi revin!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu alerg azi dupa medical..Bia este bine...mi-a alergat prin burtika toata ziua...sunt trista pentru ca mama s-a internat la spital ieri..are pancreatita cronica si nu are voie mincare citeva zile...numai perfuzii...uff...maine ma duc sa o vad...grea zi..va pup si sa aveti voi o sapt. buna!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput