Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Liana, poti sa le faci la Institutul Cantacuzino, este la Opera Plaza. Institutul este o autoritate in materie, spre deosebire de alte laboratoare (nu toate)particulare care mai dau si rateuri...eu asa as zice...mai ales ca iti pot trimite raspunsul si pron posta daca esti din provincie Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumesc mult AYSHA2

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

AYSHA am sunat la Istitut dar mi-au zis sa fiu la prima ora acolo(asta nu-i o problema)..doar ca nu stiu sigur daca voi reusii sa prind bon..cica este foarte aglomerat..ufffffff nu stiu ce sa fac...ce fac daca nu prind bon??? nu am la dispozitie decat joi..pt ca vineri fac Histero..si nu am cum ..nu stiu ce sa fac...mai incerc si in alta parte sa vad..
oricum iti multumesc inca o data
te

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Lucia, nu stiu despre ce bon este vorba. Eu m-am dus direct pe la 11 sa-mi fac citomegalovirus, nu era nimeni in fata mea, nu m-a intrebat nimeni de bon sau altceva A, si am avut timp sa mai stau de vorba si cu doctorita de laborator

Mergi la inceput

AYSHA se pare ca m-ai botezat trebuie sa dai mielul..
pt analizele pe care le am eu asa mi-a spus doamna...eu sper din suflet sa se fi inselat..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Vorbaretelor - v-am invitat la un nou subiect "Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa", pentru ca v-ati intins pe prea multe pagini.
Va !

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liana, Teo, astea sunt valorile mele din ziua 4-a:
-estradiol 162,6 (val. normale: 46 - 607)
-FSH 6,05 (val. normale: 3,5 - 12,5)
-LH 7,55 (val. normale: 2,4 - 12,6)
-prolactina 373,5 (val. normale: 127 - 637)

Teo, stii cumva care sunt valorile normale pt. prolactina? e prea mare asta?

Liliana, dimineata de obicei e mai aglomerat la Institut, intr-adevar, ti se da un bon (ai grija sa-ti dea printre primii ca sa intri mai repede), dar nu astepti foarte mult...Bafta la analize si la histero!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Amely, rezultatele tale sunt foarte bune! Dupa valori, analizele cred ca le-ai facut tot la Medicover (ca si mine) iar prolactina e f. buna. Eu am avut-o aproape 1000 si era incercuita pe buletinul de analize, asa ca nu ai nici un motiv sa-ti faci griji

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multumesc din nou Bubu, da, intr-adevar le-am facut la Medicover.
fata sufletista!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput