Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna dimineata fetelor frumoaselor
Cu toate ca ieri am postat un raspuns , care bineinteles n-a mers din cauza unei defectiuni pe site-ul D.C.? SI NU MI-AM DAT SEAMA... DOAR ACUM CA MESAJUL MEU...IOC nu s-a inregistrat deloc !
Voi incerca sa-mi aduc aminte de ce v-am scris !
Inca de la-nceput Galinarodica si Stefaniaro bunvenit si sper sa nu ramaneti prea mult pe-aicia ci sa plecati la cat mai repede posibil !!! Galinarodica iti multumesc ptr sfaturi , dar multam lui D-zeu , un chist nu e chiar asa de dezastruos pe cat pare , numai ca se duce cam greu , din cauza asta ma turmentez eu atata ! Cu homeopatia eu nu prea le am , nu ma indoiesc de eficacitatea acelor medicamente pe baza de plante , ba dimpotriva stiu , am auzit multa lume care se vindeca de orice fel de boli prin metodele acestea naturiste ! Ma bucur ptr prietenul tau care s-a vindecat , D-zeu sa-l ajute sa fie mereu bine si sanatos !
Eu acum trebuie s-ascult dr. care ma insoteste in tratamentele mele de-a avea un bb din nou , ca eu am deja un baietel de 6 ani (prin FIV) , dar stii cum e , de multe ori mi se rupe sufletul sa-l vad asa singurel , chiar daca are o gramada de prieteni ca e tare apreciat , e un copil afectuos careia-i place mult compania celorlalti copii , dar cand vine seara , e singur ! Il ocup eu cu de toate si ma joc cu el , jocuri interesante , facem plimbari , mergem la teatru , la competitii de fotbal ca-i place fotbalul , dar eu simt ca-i lipseste un fratior sau o surioara , acum fie ce-o fi , numai sa fie , asa cum vrea Cel de sus ca daca nu e sa fie , voi accepta , n-am ce face ! Te Stefaniaro curaj si incredere in fortele tale si ale naturii ! Uita tot ce-a fost urat , viata are si partile ei frumoase , chiar daca de multe ori ni le arata mai greu ! Ia exemplu de la aceste fete si vei vedea ca nu chiar atat de greu , cand ai incredere si curaj sa inaintezi cu fruntea sus si cu rabdare !
Amely draguta mica , cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda , in ceea ce priveste laparo ! Eu mai am una la activ , dar tu am inteles ca inca nu ! Nu-ti fa ganduri negre si nu asculta tot felul de povesti despre asta ca-ti aprinzi paie-n cap ! Stii cum e , fiecare cu experientele sale , nu trebuie neaparat sa se asemene toate , fiecare dintre noi , traieste altfel toate chestiile astea , fiecare are povestea sa si felul in care a trait experienta prin care a trecut asa ca , nu-ti mai fa idei negre in privinta asta , hai ia-ti curajul in maini si cu D-zeu inainte totul va fi bine , hm ? Te dulce si-ti tin pumnii sa fie OK !!! Si mie-mi face placere sa te citesc ! Hai mai chiar asa , te-ai indragostit de meleagurile frantuzesti ? Intr-adevar sunt peisaje fantastice in acest sezon , care este si preferatul meu , mai ales cand nu ploua si cand soarele e generos asa cum e acuma , si-si arata mantaua ei aurie si in toate tonurile ei rosiatice , este o splendoare ce mai , dar si in Romania sunt peisaje extraordinare , sotul meu se imbata de admiratie cand mergeme "acasa" , apreciaza f mult , stilul de viata al romanului , simplu si plin de voiosie , in care oamenii sunt caldurosi si f primitori , nu reci ca si aici si fricosi sa nu te deranjeze cu vreo vorba ! Na hai ca incep s-o cam lungesc ! fata curajoasa si sa fie totul bine !
Liliana dupa atatea plimbari in lung si-n larg , besicile incep sa treaca , bunvenit acasa si ... pe cai !!! Da-i bataie sa iasa ochisori frumosi da ? Te
Cata curaj si ai grija de VOI doua !!! Va dulce !
Betty tinem pumnii tare de toooooot !
Indy ce mai e nou cu tine si cu bb ! Sper ca totul e in regula , hai spune-ne si noua cate ceva ! ptr amandoi(a)Numai bine si ganduri bune din departari la toate !
ROXEE MUSETE
DECA ANCA IULIA SHYLILI s.a.m.d.de care nu prea mai stim nimic , cate-o si o

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Un gand special lui THEA din cauza c-am uitat sa-ti scriu numele ! Si un din inima ! Si daca am mai uita pe cineva , va rog sa ma iertati !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Amely, fii tare. Nu-i așa de rău la laparoscopie. Țin minte că și mie mi-era o frică... iar după operație, m-am refăcut foarte ușor și repede. N-am fost atentă... când faci operația?
Bety, îmi dau seama ce e în sufletul tău, când numeri zilele... sper să se prindă de data asta.

Hai fetelor... faceți repede un copil, poate o fetiță, că-mi trebuie pentru......... meu.
Da.... fetelor! Am un băiețel sănătos și fericit pentru că părinții lui îl iubesc și .......... s-au muncit atâta să-l aibă! Îl cheamă Mircea.
Am făcut ieri și un triplu test și am repetat și analizele pentru anticorpi... dar în rest sunt bine.

Aștept cu nerăbdare să aibă mai mulți prieteni... de la voi, bineînțeles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Doamne, Indy, mi-au dat lacrimile de fericire!!! FELICITARI, ma bucur din toata inima pentru voi si puiul vostru Mirciulica, ii doresc sa fie sanatos si mancacios, si sa nu o chinuie deloc pe mamica lui nici in timpul sarcinii, nici la nastere!

Betica, Aileene, Teo, va multumesc din suflet pentru sustinere si fetele dragi si sufletiste! Eu laparo as vrea sa fac in noiembrie, apropo, Indy, tu dupa cat timp de la laparo ai ramas? (acu sper si eu ca tiganu'!)

Betty, stiu si eu de prin alte discutii, ca direct nu am intrebat-o, mi-a fost jena, iti dai seama, desi cred ca mi-ar fi spus... stiu ca nici pentru ea n-a fost asa usor sa ramana cu baietelul, de sarcina pierduta uite ca nu stiam... deci cu atat mai mult inseamna ca intelege prin ce trecem... Mai mult nu stiu nici eu, a! anul asta stiu ca vroia sa-l dea pe ala mic la gradinitza (desi are doar 2 ani jumate), asta in caz ca va interesa !

Va pup dulce-dulce pe toate moisicile, si mai vechi si mai noi, nu dau nume ca nu vreau sa uit pe nimeni!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely, pe mine m-a operat Dr.Ion Ionuț (un om DEOSEBIT), în octombrie 2004. După operație a venit la mine la pat, în salon, și mi-a spus că totul este bine (se referea la trompe); e adevărat că aveam ovare micropolichistice, dar mi-a spus că asta nu era neapărat o problemă. Și țin minte că mi-a mai spus: Doamnă, puteți să rămâneți însărcinată natural, fără probleme, totul e să prindeți o lună bună (din cauza vârstei). Amely dragă, așa a fost... am rămas, după cum știți și voi, exact în luna în care nu am făcut inseminare. Eu, în disperarea mea, vroiam să fac inseminări, dar nu era neapărată nevoie. Numai că la 37 de ani nu mai ai răbdare ca la 20.
Deci, ca să concluzionăm, am făcut laparo în octombrie 2004 și am rămas însărcinată în iunie 2005.

Succes! și crede-mă că n-ai de ce să te sperii. Este o investigație de mare amploare. Poate să vadă și în același timp să desfunde trompele sau să curețe ovarele dacă este cazul (mie mi le-au curățat de chisturi). E adevărat că șanse mai mari să rămâi sunt imediat după laparo. Dar la mine... s-a întâmplat mai târziu.

Mergi la inceput

Indy , nici nu stii cat curaj imi da cazul tau, si cred ca nu sunt singura dintre fete care simte chestia asta, si anume ca SE POATE! nimic nu-i pierdut, daca exista speranta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely, faptul că ești optimistă, te face să fii deja o învingătoare. Eu eram foarte tristă și deprimată... dacă ți-ar spune Bety prin câte a trecut cu mine. Se străduia săraca să-mi ridice mie moralul, ea care era la fel ca mine, dacă nu mai rău (pentru că nu era nici soțul ei cu ea).

În luna mai... cred, eram la un pas să-mi pierd mințile, după ce soțul meu a spus că o să înfiem un copil atunci când Dr. o să ne spună că nu mai avem nici o șansă. Deci... probabil când ajungeam eu la menopauză. Îți dai seama ce era în sufletul meu.........

Optimismul îți creează o stare de bine, și parcă treci mai ușor peste toate. Eu am mare încredere că o să fii în curând...

Mergi la inceput

Indy, cum as fi putut sa uit? sigur ca imi amintesc zbuciumul tau din perioada aia, tin minte cat erai de ingrijorata ca sotul nu prea era de acord cu adoptia...ba chiar imi amintesc ca eram de parerea lui, (desi numai D-zeu stie ce era in sufletul tau in perioada aia, poate ca acum n-as mai fi asa "categorica" in a da sfaturi) si uite ca am avut dreptate! Inca o data, iti multumesc ca-mi dai curaj

Sper sa urmezi si tu, Betica, tare mi-ar placea sa vii cu vesti bune luna asta, cred ca am pune-o de un chef aicea, la moisici... de s-ar speria moderatorii!

Teo, iti trimit un gand bun si o raza de soare, caci e o zi frumoasa de toamna care ne da speranta ca intr-o zi vom fi toate mamici fericite, ca Indy si Cata!

Stefania, ce bine ca ai rezolvat cu dentistul, eu inca nu mi-am facut curaj sa rezolv problema asta, iar financiar nu mai vorbesc.... Cat despre spermograma, ca banuiesc ca la asta te refereai, ia-l si tu cu binisorul, incearca sa-i explici cat de important ar fi pentru tine, ca sa stai linistita si sa poti investiga in continuare, mai ales ca esti convinsa ca el este OK, dar trebuie sa fiti siguri, asa v-a zis si dr.... bla bla bla, stii tu, prin invaluire!

Eu din punctul asta asta de vedere sunt norocoasa, sotul a acceptat senin 2 spermograme... a, uitasem sa va zic fetelor, azi am luat rezultatul de la CFR II: spermograma foarte buna! ca si prima data! .
P.S. Se cam ingusteaza drumul... luna asta astept si rezultatele hormonalelor si daca ies si astea bune, nu-mi mai ramane decat...laparo!

Va cu drag pe toate! Aileene, Liliana, Roxee, Musete, Veronici, Deca, Anca, Iulia, Shylili, Galinarodica, Mishi si toate celelalte fete care n-au mai scris de multicel

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna fetelor si bine v-am regasit!
am fost la Buc la doctorita Moisa duminica...a fost o intamplare ca am gasit-o la cabinet dar ce a fost cel mai frumos...m-a primit super bine nici nu ma asteptam la asa ceva ...ESTE O DC MINUNATA...mi-a placut tare mult...nu am cuvinte sa descriu cat de bine s-a purtat cu mine si cat de mult am stat la discutii..
de fapt eu hotarasem sa merg la dansa dar sotul meu ---cu ajutorul unor prieteni m-au programat la dc.Ranga ...am fost foarte suparata pt ca nu vroiam sa merg dar pt a nu supara pe cei din jur am mers..pana sa plec am intrebat pe forum cate ceva despre acea doctorita si nimeni nu mi-a spus un lucru frumos despre ea ...dar am mers totusi ...si... a...a fost GROAZNIC...PERICOL PUBLIC este dc.Ranga...
nu va pot spune cum s-a purtat..am sa deschid un subiect cu aceasta dc..sa vada toata lumea ce fel de om este...am plecat plangand de acolo si dezamagita total...
avand tel. de la cab dc.Moisa am incercat sa sun si mi-a raspuns chiar dansa...nu mi-a venit sa cred ce noroc aveam..m-a chemat a doua zi adica duminica ..am vorbit..m-a vazut si gata...
mi-a dat sa mai fac cateva analize si de luna viitoare trecem la treaba..sunt o fericita nici nu-mi vine sa cred cat noroc am avut..
in primul rand vreau sa va multumesc voua tuturor pentru ca prin voi am aflat de dansa si prin voi am avut si nr...
VA MULTUMESC DIN SUFLET..
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea...dar sunt atat de fericita si vroiam sa impart aceasta fericire si cu voi..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Indy sa traiesti, mamica, si puiutul tau la fel! Sa
fiti sanatosi sa va puteti creste fericiti copilul si sa va aduca bucurii la fel de mari ca atunci cand ati aflat ca exista! Chiar ma gandeam daca ai facut eco. Ma bucur ca totul este bine!
Cata pup ingerasul tau, pe Biencuta si pe tine. Ma uitam iarasi la poze, ce lucrusoare frumoase i-ai luat si tu, te faci tot mai frumoasa!
Aileene nu ma supar, si mie mi se intampla sa uit sa trec pe cineva, suntem tot mai multe si asta este bine, dar mai bine ar fi sa trecem la mamici.
Amely nici nu vei mai tine seama de considerentele de ordin estetic cand iti vei tine puiul in brate! Asa e, din experienta traita de fiecare ia doar partea buna. De ex., la a doua laparo, inciziile pe care le-a facut dr.Ion Ionut au fost de 1 cm, trei incizii, una a fost facut in buricut, nici nu se vede, iar celelalte doua exact pe linia de la operatia clasica, firele au fost resorbabile. Ce mai, a fost un artist! De prima laparo, experienta nefericita, nu are sens sa vorbesc pentru a fost facuta la Municipal, si am fost si eu ghinionista.
Liliana cand faci inseminarea?
Mishi tin pumnii pentru ET de vineri!
Lianape mine nu m-ai plictisit pentru ca si eu tot de pe forum am aflat de ea si aceleasi emotii le-am trait la prima vizita. Si acum sunt la fel de multumita de ea cum am fost si prima data, sper sa nu ai motive sa itit schimbi parerea nici tu.
Pupici pentru toate!

Teodora

Poze

Mergi la inceput