Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

saru' mana thea, e mare lucru sa stii ca cineva iti tine pumnii. promit sa va scriu vineri seara dupa ce ajung acasa.

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetele va pupicesc dulce pe toate! Vestile mele nu sunt deloc bune. Teo, abia astazi am reusit sa ajung la eco dar surpiza, deja ovulasem . Asa ca adio inseminare luna asta. Se pare ca spargerea a avut loc destul de curand asa ca mai fac o ultima incercare in seara asta, dar nu ma bazez pe nimic. In alta ordine de idei am vorbit si despre FIV. L-am programat in primavara, dar pana atunci o sa incerc inseminari. In principiu nu o sa fac decat analize hormonale, dar la anul ca sa fie mai prospete. Asa ca pana atunci o sa ma RELAXEZ si o sa ma mai distrez cu cateva inseminari ca sa mai treaca timpul. Te astept cu vesti bune cat mai curand.
INDY, felicitari pentru baietel! Sa fiti sanatosi amandoi si sa cresteti frumosi si cumintei. Si... oferta ramane valabila, da? Daca fac o fetita ce zici de o "lipeala"?
Bety, gandul meu este la tine. Astept vestea buna cat mai curand.
Amely, totul o sa fie OK. Eu tot iti tin pumnii sa nu ajungi sa faci laparo si sa apara bb primul.
Aileene, te pup dulce. Cu optimismul tau sigur Alexandre o sa aiba cat mai curand o surioara sau un fratior.
Liana30, ma bucur ca ai reusit sa ajungi la ea. Imi pare rau ca a trebuit sa mai treci printr-o experienta neplacuta cu dr. Ranga, Dar sa sti ca dr. respectiva ar fi meritat mult mai mult, a scapat cam usor.
Stefaniaro, bine ai venit in randurile noastre dar sa treci cat mai repede in tabara mamicilor. Poate reusesti sa il iei si pe sot cand ajungi la o consultatie la dr. ca sa stati de vorba in trei sa stie si el ce se face si cine ar trebui sa faca primul analiza. Poate ca in fata dr. o sa fie mai maleabil. Incearca, nu ai nimic de pierdut. Nu stiu sa iti spun cum sta treaba cu buricul pentru ca nu am facut laparo, dar banuiesc ca pe acolo se introduce ceva mic cu care umbla la ovare. dar vei primi lamuriri de la fetele care au trecut prin asa ceva.
mishi, asteptam vesti bune pe vineri. Iti tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti. Tu ai intrat deja in focurile FIV-ului?
Cata, cate un pupic dulce pentru Bianca dar si pentru tine.
Pentru toate fetele cate un dulce si asteptam vesti si de la fetele care nu au mai scris cam de multisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetele va pupicesc dulce pe toate! Vestile mele nu sunt deloc bune. Teo, abia astazi am reusit sa ajung la eco dar surpiza, deja ovulasem . Asa ca adio inseminare luna asta. Se pare ca spargerea a avut loc destul de curand asa ca mai fac o ultima incercare in seara asta, dar nu ma bazez pe nimic. In alta ordine de idei am vorbit si despre FIV. L-am programat in primavara, dar pana atunci o sa incerc inseminari. In principiu nu o sa fac decat analize hormonale, dar la anul ca sa fie mai prospete. Asa ca pana atunci o sa ma RELAXEZ si o sa ma mai distrez cu cateva inseminari ca sa mai treaca timpul. Te astept cu vesti bune cat mai curand.
INDY, felicitari pentru baietel! Sa fiti sanatosi amandoi si sa cresteti frumosi si cumintei. Si... oferta ramane valabila, da? Daca fac o fetita ce zici de o "lipeala"?
Amely, totul o sa fie OK. Eu tot iti tin pumnii sa nu ajungi sa faci laparo si sa apara bb primul.
Aileene, te pup dulce. Cu optimismul tau sigur Alexandre o sa aiba cat mai curand o surioara sau un fratior.
Liana30, ma bucur ca ai reusit sa ajungi la ea. Imi pare rau ca a trebuit sa mai treci printr-o experienta neplacuta cu dr. Ranga, Dar sa sti ca dr. respectiva ar fi meritat mult mai mult, a scapat cam usor.
Stefaniaro, bine ai venit in randurile noastre dar sa treci cat mai repede in tabara mamicilor. Poate reusesti sa il iei si pe sot cand ajungi la o consultatie la dr. ca sa stati de vorba in trei sa stie si el ce se face si cine ar trebui sa faca primul analiza. Poate ca in fata dr. o sa fie mai maleabil. Incearca, nu ai nimic de pierdut. Nu stiu sa iti spun cum sta treaba cu buricul pentru ca nu am facut laparo, dar banuiesc ca pe acolo se introduce ceva mic cu care umbla la ovare. dar vei primi lamuriri de la fetele care au trecut prin asa ceva.
mishi, asteptam vesti bune pe vineri. Iti tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti. Tu ai intrat deja in focurile FIV-ului?
Pentru toate fetele cate un dulce si asteptam vesti si de la fetele care nu au mai scris cam de multisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by MRL

am scris pe forum un subiect special pt aceasta dc..nu ramane asa daca vrei citeste...ai sa vezi mai multe acolo...

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb.....duminica a fost cineva dintre voi la cabinetul dc.Moisa??
eu am fost...mi s-a parut ca am zarit o superpacienta...
va pupic

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

INDY FELICITARI sa va traiasca feciorasul si s-aveti parte de multe bucurii si mangaieri pentru tot ce-ati facut , tu si sotul tau in privinta de al avea pe micutul vostru ingeras ! Imi dau seama ce bucurie pe voi ! Ma bucur mult sa stiu ca sunteti bine , in rest mici fleacuri (ma refer la analizele pe care mai trebuiesc facute) ! Bafta-n continuare si profita de momentele acestea atat de minunate mamicuta si pe feciorasul ei Mircea
Mishi un gand bun si tin si eu pumnii ptr vineri "ET" sa iasa bine !
Liliana te pupam si noi dulce ! Imi pare tare rau de ovulatia ta , ca s-a produs deja , oricum nu dispera , incearca totusi natural , cine stie de unde va sari iepurasul , hm ? Vad ca si tu esti ca mine , nici eu nu ma prea bazam pe inseminatii(6) , baza mea era in FIV (2) si dadeam bataie cu inseminatiile , ca stiam ca aveam voie doar 6 si pe urma se vorbea mai "serios" ! Simteam eu ca nu va merge altfel ! Eh , mai erau cazuri in care mergeau ele (inseminatiile) la alte persoane , dr. spunea ca de multe ori avem un blocaj si ca glanda hipofizara nu-si face treaba cum ar trebui , iar ca de multe ori , o schimbare radicala sau un soc emotional , sau chiar si faptul ca unii iau decizia adoptiei , acest fapt poate face unele schimbari radicale si pozitive , atat de mult asteptate , care vin pe "nepusa masa" si atunci simtim in al 9-lea cer de fericiti ! Eu iti doresc din suflet sa ai in curand o veste extraordinara , capul sus si CURAJ , da ?
Liana imi pare rau de experienta prin care ai trecut cu dr. Ranga care nu stiu daca-si are locul si numele de dr. ! Pacat ca mai exista asa ceva ! Oricum bine ai venit la DR. Moisa care este o doamna cu "D" , un medic deosebit si mai presus de toate un OM in adevaratul sens al cuvantului ! Din cate am inteles eu , acestea ar fi vorbele fiecarei fete care a cunoscut-o si care a avut de-a face cu ea in legatura medicala bineinteles ! Chiar daca au fost rare cazurile unor fete care si-au schimbat parerea , ea ramane totusi preferata tuturor ! Iar faptul c-a trecut prin atatea greutati si ea de-a avea un bb , parca e mai usor drumul spre ea , nu ? Te simti inteleasa pe deplin , vazand ca incearca sa inteleaga din rasputeri problema fiecareia si de ce nu "merge" asa cum ar trebui . Iar faptul ca nu uita istoricul fiecareia si asta te face sa fii fidela ei ! Eu nu am cunoscut-o personal , cu toate c-as fi vrut , dar ma bate un gand sa trec pe la ea , poate la anul ! Sper pana atunci sa am si eu un rezultat "+" , iar daca nu vom incerca si varianta asta ! Mai bine sa avem mai multe pareri ! Dr. mea nu prea vorbeste si am impresia ca batem pasul...tot pe loc , pe loc , pe loc...sa rasara busuioc ! Si eu ca Indy am 37 de ani !!! Vremea trece si menopauza ma pandeste , simt eu ca nu-i departe , asa ca ...! Te si-ti doresc mult noroc !
Stefaniaro Liliana si Amely au dreptate , ar fi bine sa te duci cu sotul sa stie ce si cum e de facut , iar laparo nu e asa de complicat ! Cu anestezie generala sau locala , iti introduce printr-un orificiu de 1 cm camera cu un beculet in varf si prin alte 2 orificii la baza pubisului instrumentele cu care se va face operatia , nu e greu , doar putin impresionant ! Iar dupa operatie , te dor un pic umerii , din cauza gazului pe care-l vor introduce ca peretii uterului sa fie destinse , sa se vada totul bine !
-icuri dulci la toate
Amely , Ma bucur ca esti curajoasa si optimista si-ti doresc sa ai acelasi noroc ca si Indy , chiar c-ar fi o coincidenta pe cinste ! Operata in oct '04 si graviduta in iunie '05 ! Bravo ! si ma gandesc la tine sa fie bine !
Betty un gand bun si asteptam vestea cea mare !!!
Thea si tie-ti doresc numai bine si mult noroc , sa dea Domnul sa fie bine !
Acum ma duc , ca Alexandre ma asteapta sa iesim la plimbarica , astazi n-avem scoala , vom iesim sa ne oxigenam plamanii , cu asa un soare frumos , si un aer prospat nici nu se discuta !
A.

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene, iti multumesc din suflet pentru incurajare, si tare mi-ar placea sa aud ca ai un rezultat ++ pana la anul... sa-ti ajute D-zeu sa-i faci un fratior/surioara lui Alexandre!

Liliana, nu descuraja, luna inca nu a trecut, ai vazut doar ca Indy a ramas fara nici un fel de inseminare... Eu cred ca si inseminarile astea pot induce un anumit grad de stres, din cauza asta, efectul uneori este exact invers: stress = no bb! Oare o exista vreun curs numit "cum sa scapam de stres"? sau asa ceva... ca tare m-ar tenta!

Teo, un dulce si special pt. tine!

Mishi, multa bafta vineri!

Bettyca, asteptam in continuare vestea cea buna!

Va pup pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna!
va pupic pe toate si va doresc o zi minunata..la noi a aparut soarele..
aileene multumesc...capul sus mergem inainte...numai bine iti doresc.

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor va pupic pe toate...eu sunt in medical in continuare, dar ne merge bine...crestem mari...la T ajung abia pe 26...pina atunci suntem cumintele...Indy felicitari pentru fecior!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lia, olteanco, trimite-ne si noua o raza, ca aici e tare cenusiu...

Cata, chiar ca esti tot mai frumusica, mamico! se pare ca "rotunjimile" te prind de minune! bietul tau sotior...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput