Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teo, Liliana, multumesc scumpele pentru incurajari, chiar imi fac tare bine la moral, caci sunt cu el la pamant... de frica! exact, ati ghicit... de laparo, de ce altceva? eu care ma dadeam mare si tare ca-i doar o simpla operatie, dupa ce am citit mai multe la subiectul cu laparoscopia, mi s-au cam inmuiat genunchii...

Da, Teo, la Elias o s-o fac, cu T., in prima decada a lui noiembrie... daca nu intervine ceva neprevazut pana atunci...

Indy scumpa, ce ai facut la eco?

Musete, tu ce faci? (poate imi mai dai tu un mic impuls de incurajare, ca stiu ca tu ai fost foarte curajoasa la laparo, iar rezultatul a fost super OK...)

Betty? cum te mai simti? sper ca esti in continuare cu optimismul la cote maxime, da?

Aileene te pup si pe tine dulce , draga noastra frantuzoaica, de cate ori te citesc ma apuca nostalgia pentru meleagurile de care m-am indragostit definitiv si iremediabil asta-vara...

E o zi de toamna superba... in culorile focului...ce frumos trebuie sa fie acum la munte!
Am devenit un pic melancolica...cred ca toamna e de vina. Va pup cu mult drag pe TOATE!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniaro spune:

Bine v-am gasit dragi aspirante ale dr Moisa! ma primiti si pe mine in clubul vostru? m-a cam speriat multitudinea mesajelor si a membrelor dar cu rabdare si timp sper sa va cunosc pe toate. eu inca nu am ajuns la dr, mi la recomandat o colega si prietena dar spre rusinea mea inca nu am ajuns, de vreo juma' de an ma chinui sa ajung! am tot crezut ca va veni singurel bb dar acum nu prea mai cred, slabe sperante! de fapt cred ca voi mergeti la ea, mie mi-a fost recomandat sotul, dar cred ca tot la ea voi ajunge. mi-e greu sa citesc din urma pt ca nu prea am timp, eu am avut numai experiente negative cu dr si mi-e un pic cam teama, dar trece. va doresc mult succes in continuuare! v-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna, fetele!
Bine ai venit, Stefania, in randurile noastre si iti urez sa aveti cat mai repede rezultate cu d-na dr.
Amely hai, nu-ti fie frica, nu e chiar asa de speriat. Ai vazut ca se trece peste asta, bineinteles ca nu se poate spune ca este o experienta placuta, dar daca esti pe maini bune, atunci trece mai usor. Ia exemplu de la Betyca noastra care a trecut prin 4 astfel de experiente, eu am doar 2 laparo si una clasica si uite-ma aici,langa voi! Dar pana atunci mai e o sansa, nu? sa fie bb.
Bety cum esti? Ceva vesti? Mai e putin pana la rezultat.
Liliana ziua 10, nu? Ai fost azi la eco?
Mishice face fata? S-au mai diminuat emotiile?
Pupici Anca, Laura, Ralu,Aileene, Veronici,Rodica,Adria si gravidutelor si tuturor fetelor .

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dragelor...eu sunt bine, optimista, astept. Abia sunt in ziua 18.
Va pe toate-toate!
P.S.
Teo - am doar 3 laparoscopii la purtator...Doamne fereste de a 4!!!!! Ce e drept am si o operatie de apendicita. In total 4 operatii.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...eu sunt tot in medical...am fost vineri la T...colul este tot scurt, putin mai ferm, dar tot nu se pune problema sa ma reintorc la serviciu...Bia era foarte bine, avea 800 gr si cred ca are vreo 33 cm acum...a vazut-o si Dan si prietenea mea cu ISA ca este viitoarea nasa si au intrat sa o vada...din profil s-a intors cu capul spre noi si a inceput sa dea din gurita si din ploape...era scumpa rau...Dan a fost foarte emotionat...si eu ce sa mai zic! Acum urmatorul control este pe 26...pina atunci mi-a dat voie sa ma plimb o ora sau 2/zi, dar vad ca trebuie cel putin 1 data/sapt. sa ma duc la job sa rezolv cu birocratia legata de concediu medical si mi-e atit de frica sa bat pe la cabinete ca era cam plin de oameni gripati...uff...va pup pe toate si va urez zile fertile!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

fetele!
Cata - cu toate ca-mi esti datoare o prajitura (eu nu am uitat), uite iti trimit eu una - eh, nu pare a prajitura ... inchipuieste-ti clatite flambate! Apropo - poate gust dupa tine si se ia...Apoi, le dau eu celorlate!

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica asa sa fie si sa va vad pe toate ...prietena mea a facut pregnyl simbata si a incercat natural, fara ISA...acum asteptam si speram!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mai mi-ati facut o pofta de prajituri... yammmm..., chiar ca-mi ploua in gura!
Cata, ai mare grija cu stresul si agitatia, nu poti sa rogi si tu o colega sa se ocupe de medicalele tale? si fereste-te de microbi, ca e intr-adevar plin de oameni raciti... pupici tie si lui Bia!
Betica, speram sa fie cu folos asteptarea de luna asta! Merci fetelor de incurajari! Doamne, Beti, 3 laparo, si tu, Teo, deja 2? in cazul asta, nu ma mai plang, ca nu poate fi mai rau decat la apendicita, nu? (din asta am facut, acum vreo 8 ani, dar nu prin laparoscopie, ci clasic...).
Am insa 2 temeri: buricul, la care tin ca la ochii din cap, si n-as vrea sami ramana cicatrice urata, si sonda, care am inteles ca doare in draci... dar incerc sa fac abstractie de ceea ce am citit si sa fiu curajoasa!

Stefania, bine ai venit, sper sa-ti depasesti teama de experiente negative, pt. ca nu toti dr-ii sunt la fel... uite, mie, de ex., la inceput Moisa mi s-a parut un pic cam dura, dar in timp mi-am dat seama ca are niste calitati indiscutabile, prin comparatie cu alti dr-i. Ce mi-a placut mie la ea, este:
1. a trecut, ca si noi, prin multe incercari de a avea un bb, si pana la urma a reusit
2. este parolista si te poti baza pe ea
3. te tine minte foarte bine si nu trebuie sa-i repeti de fiecare data toate problemele/istoricul tau
4. daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii, de la ea nu pleci nelamurita, la fel si la tel., cu conditia sa o intrebi chestii cat de cat "la obiect".
5. (iar asta e ceva de ordin personal) intotdeauna am gasit-o si a fost disponibila cand am avut mai mare nevoie de ea, eu recunosc ca mai merg din cand in cand la alt dr. tot foarte bun, care insa e destul de des plecat din tara...

Inchei aici inainte de a zice lumea ca fac reclama... si va pup dulce pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely
1. pentru incurajare;
2. buricul!!!!! poveste grea: anul trecut (la a2a) - am plans ca mi-au nenorocita buricul - firele mi le-a scos fratelo (anul asta nu am avut parte de asa ceva, ca s-au resorbit) care mi-a zis ca-mi lipseste ceva la cap si apoi pot sa-ti spun ca nu e ceva de speriat - adica, trebuie sa se uite cineva cu mare atentie (zici si tu ca ai avut cercel si ai renuntat la el);
3. sonda - nu doare: doar ca la 1a laparo am facut infectie urinara iar la urmatoarele nu (dar am avut antibiotice dupa aceste ultime 2 la a 2a unul si pentru infectie urinara - ciprinol, iar la a 3a doxiciclina care nu-i pentru infectie urinara, dar apoi am luat 2 zile la rand urinol - ceva naturist);
Acum depinde si de reactia organismului: la prima a fost ok, adica mi-am revenit rapid; la a 2a am zacut 2 saptamani si parca eram batuta; iar acum, la a3a, iar a fost OK, adica ce sa-ti mai spun, daca la nici 2 saptamani am facut inseminarea!!!!!
Deci, curaj si cu Dumnezeu inainte.
4. ce-ai vrut sa spui referitor la dr, ca a trecut pri multe incercari si pana la urma a avut bb? Stiu ca are un baietel de 2 ani jumatate si ca anul trecut a pierdut o sarcina.
Tu ce stii?
Hai, povesteste ca-s curioasa rau!

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniaro spune:

hello fetelor! ce ma bucur sa va citesc! chiar daca ma trece cu fiori cand vad cate grozavii sunt pe aici, parca imi scade curajul! va multumesc pt frumoasa primire si pt sfaturi, Amely, esti o scumpa si la propriu si la figurat!mai fetelor, ce mamici frumoase ati fii, v-am vazut pozicile! la mine e si o chestiune de timp cu ajunsul la Moisa, ca sa nu zic de fapt ca este una de ordin material, ma "chelit" stomatologul, ca am zis s-o iau sistematic, cum in gura mea era varza, toata vara am frecventat dentistul dar nu-mi pare rau, acum bb poate sa vina cand vrea, ca sunt asigurata! offf, off, off, stiu ca nu e nu stiu ce avere o consultatie si o eco, dar trebuie sa-i am si pe aia! eu n-am inteles un lucru la ce scriati voi mai sus, care e treaba cu buricul? nu vorbeati de laparo? pai si ce treaba are buricul cu asta? sunt cam in ceata!
aaa.... si inca ceva, de 2 ani de zile de cand am fost la ultima consultatie ma rog de al meu sa faca analiza aia blestemata si alta replica nu are decat ca el este in regula, ca ce treaba are el? imi vine sa-l iau la pumni, i-am dat sa citeasca nn materiale, degeaba! parca ar fii batut in cap!
va pupicesc si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput