Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
Ursoaica spune:
Fetelor stie cineva ce sa fac pentru arsuri la stomac, orice mananc ma arde!
Ursoaica 24+
maraki spune:
Ursoaico daca suporti laptele este bun pt. arsuri sa il bei caldut.Eu am un sirop se numeste Gaviston si de cate ori am arsuri trag o dusca![]()
22+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bombonicaaaa spune:
Salutare burtici! Am mai iesit si eu din casa...
Asa ca abia v-am citit si eu pe toate , voi scrieti nu gluma!
Mai fetelor eu la capitolul neuroni stau super prostttt
sa vedeti si voi ...Am stat pe capul sotului
vre-o 2 sapt. sa mergem la cumparaturi pt. bb si iata-ne ieri in sfarsit la magazin ,inarmati cu niste zimbete cat toata fata ,bani si voie buna ,ca deh cumparam si noi ceva pt minunea din burtica...
In magazin toate super frumoase ,preturi ok ,iar eu ma invarteam de ici colea admirand minunatiile ,am luat noi vre-o 5 costumase si niste bodyuri , juma' de sacosa... Al meu ar fi vrut saracul sa cumparam "grosul" adica ceea ce-i necesar in prima sapt. ,luna, si ma tot bombarda cu intrebari: ce mai trebuie? Raspuns "ooo, asa multeeee dar eu nu mai stiu ce"
Si uite asa ne-am ciondanit
vre-o 20 min. ca eu eram in ceata totala!
Fetelor si e al 2-lea copil !!! iar eu nu mai stiu ce-mi trebuie , cred ca mi s-a atrofiat creierul ![]()
Ce sa fac daca au trecut 6 ani de cand am avut bb si atunci eu nu am cumparat nimic
ca au avut altii grija ! Eu stiu ca-mi trebuie patut si carucior... alt ceva?
Pot gasi vre-o listuta pe undeva? ca sotul a zis ca nu mai merge cu mine pana nu ma vede cu lista in mana...
si nu-mi place sa fac cumparaturile astea singuraaaa...
Si la capilul nasi stam naspa ' nu prea cunoastem multa lume aici, cu atat mai putin sa se " califice " pt. asta. Ar fi doi prieteni de-ai sotului dar nici unu nu-i casatorit, asta nu ar fi grav, dar nu prea le au ei cu crestinismul
cred ca nici nu stiu cum arata biserica in interior , de tinut copii in brate ma indoiesc, de "scos din mir" ceea ce presupune sa-i faca baita nici nu poate fi vorba...
Unde sa caut altii? Mama m-a "sfatuit "
sa merg la biserica sa vorbesc cu popa poate ne ajuta el sa gasim pe cineva sa ne crestineze cupilul! Dar sincer nu ma vad facand asta
Si uite ca si cu asta mai am un motiv sa-mi enervez nervii 
Ma-m intins cam mult da credeti-ma ca tre' sa spun si eu cuiva 
Va pup pe toate
si sorry daca v-am plictisit 

Oana
25
Neidyn &
Noemy
http://community.webshots.com/user/bombonicaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png
Ana_m spune:
Azi am mai facut una bucata boacana : am picat pe strada in 4 labe. Ma rog de fapt in 3. Noroc ca burticica nici nu am atins-o. Dupa aia am ras toata ziua cand mi-am amintit. Prima intrebare pe care a pus-o sotul : da n-ai flecit copilul ?
. Astept maine sa am genunchii vineti. Super , ca tampitii !!!! Cred ca o iau razna incet da sigur !
Ioana trimite-mi te rog si mie cartea : ana_m20005@yahoo.com
Bombonicaaaa spune:
IOANA vreau si eu cartea te roooog!

bombonicaaa@yahoo.com
Ma duc la somnic ca diseara avem meci de fotbal, adica sotul joaca
eu sunt cu galeria ![]()

http://community.webshots.com/user/bombonicaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png
marchplayer spune:
Buna Dimineata iepurasi! Hai ca tot eu dau trezirea si dupa aia ma mai duc putin la culcare ca am facut prostia sa mananc o banana imediat ce m-am trezit si acum m-am pomenit
, nu prea suport dulcele de dimineata, eu si cafeluta o beau amara!
chiar mi-e rau...vorbim
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Neata fetelor
...scuze pentru cele pe care le-a ingrozit linkul
..Irina
chiar nu stiam ca l-ai trimis pe pm...erma in concediu...acum dupa pozele astea dure ramine sa alegem varianta pe care o consideram mai suportabila...eu una sunt in pom....apropo..Ursoaica,
numai pe laterala ma scol din pat de citeva luni bune, apropo de arsuri stiu ca rennie este permis....Azi am incercat sa mai intru in citeva costume, ca trebuia sa fiu imbracata mai bussines...va dati seama ca in unele am intrat pina la genunchi si in altele pina la fund, dar atit
...pina la urma mi-am pus blugii cu elastic, pantofi, o bluza de graviduta si un sacou, la care desigur, nu este nici o sansa sa ma inchid!
Cit priveste constipatia
am luat aseara 2 pastile de herbolax, mi-a zis farmacista ca pot lua gravidele, dar sa nu abuzam de ele...acum astept efectul, si ca sa-l grabesc, ma duc sa beau jumate de cescuta de cafea...poate..poate
Fetelor din Bucuresti
aveti grija cu ce va incaltati..pentru ca este o apa afara
si eu cu pantofii mei plati, fara pic de toc, era sa inot in apa de citeva ori...Ana cunosc cum e sa te impiedici...eu eu era sa ma duc in cap, sa-mi sucesc glezna, acum vreo 3 sapt, dar noroc ca m-am redresat la timp si nu am atins cu burta de asfalt...sa cascam bine ochii!
Maraki mercic de aprecieri
pentru Bia ..si eu ma bucur ca un copil de fiecare lucrusor pe care i l-am luar...mai am un saculet de hainute la mama, primite de la versioarele lui Dan...ar trebui sa le fac o poza si lor sa vedeti si ele cit sunt de dragute! Va pupic fetelor...merg sa-mi iau cafeaua!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
sheba spune:
Neata!
Fetelor, nu va mai ginditi atit la nastere, cum o sa fie, care varianta sa o alegeti..asta veti decide impreuna cu doctorul vostru; iar in luna a 9a cind o sa avem toate o burta cit casa o sa vrem sa scapam cit mai repede si sa ne tinem mai repede minunea in brate.Si eu sint fricoasa din fire dar prefer sa ma bucur de sentimentele frumoase pe care mi le ofera sarcina in acest moment.Asa ca nu va mai stresati atit.
UTOCATALINA, am postat un mesaj ieri referitor la constipatie: incearca griu fiert; am colege linga mine care sint insarcinate si numai asa reusesc sa rezolve problema constipatiei.Eu, slava Domnului, am scapat pina acum de problema asta.
Sa aveti o zi usoara ![]()
Sheba
18
utocatalina spune:
Sheba cum fac cu griul...il fierb pur si simplu in citeva ape...cit timp? Si cit maninc..o lingurita, doua...zi-mi please! Azi am rezolvat-o de la Herbolax, dar de maine as vrea sa fac asta cu griul...zi-mi si mie!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!