Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor!
Ce faceti pe o asemenea vreme......???
Eu n-am chef deloc de munca......ca asta e vreme de stat in casa.
Azi noapte m-am dus de 5 ori la buda: cand mi-era lumea mai draga trebuia sa ma dau jos din pat, unde era cald si bine
maraki nu eu sunt cu ciorba aia.....
Roxit a scris de ea, iar eu am fost cea care am intrebat-o de vreo 4 ori pana acum, da nu mi-a raspuns...; asa ca habar n-am in ce consta acea ciorba.
Ursoaica eu pentru arsuri beau lapte rece si sa stii, ca cel putin la mine, are efect; scap de arsuri ca prin minune.
Cata, ai fost la farmacie sa intrebi de Herbolax?

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Asteryaro, mersi pentru pont.
Nu stiam de magazinul asta. O sa dau si eu o fuga si daca-mi place ceva o sa-mi iau.
In materie de magazine pentru copii stau bine. Pot sa-ti spun cate, unde, care e mai ieftin, care are marfa de calitate, etc., etc.

Dar oricum si ideea data de Deea mie mi se pare foarte buna.
Aseara am ales pantalonii (pot fi sacrificati fara regrete). Arata bine, mai ales in partea de jos. Oricum eu pantalonii aia nu-i purtam decat cu ceva pe deasupra, asa ca nu-i bai daca ii modific.
Am gasit si materialul pentru umplutura, un tricot elastic.
In weekendul asta i-am spus eja mamei ca-i fac o vizita ca sa modificam pantalonii.

Sheba, . Ai dreptate in privinta stresului legat de metoda de nastere.
E ceva firesc pana la urma, nu suntem nici primele nici ultimile care trecem prin asta. Va trece nasterea, abia o sa asteptam sa scapam.

Eu pentru vergeturi folosesc crema de la Avon. Mi-a dat-o prietena mea si sunt foarte multumita.
La Oana n-am facut vergeturi deloc.
Sper ca si acum sa fie la fel.
Pentru restul corpului folosesc o crema de la Elmiplant, hidratanta.

Kikiriki, si ce i-ai spus sotului tau cand te-a intrebat daca-l lasi mai liber dupa nasterea Luannei ?
Pai tocmai atunci vei avea si mai mare nevoie de prezenta lui.

Dupa cum vedeti azi sunt vesela.
A fost prima dimineata in care Oana n-a mai plans.
De ieri au venit 2 educatoare noi, cica pentru un experiment step-by-step.
Poate ca Oanei i-a placut mai mult.
Abia astept sedinta de saptamana viitoare sa aflam mai multe amanunte.

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Cata,cumperi griul si ca masura pentru fiert, pregatesti griu cam cit cuprinzi cu doua miini (2 masuri), il clatesti in citeva ape si il pui la fiert la foc potrivit.O sa fie fiert cam dupa 2 ore deci...rabdareCum il maninci: cam 200 de g in fiecare dimineata: poti sa il amesteci fie cu putin lapte, fie cu putina miere ca sa nu fie chiar asa fad. Dupa ce obtii efectul continua sa maninci si in diminetile urmatoare.
Sper sa iti fie de ajutor!

Sheba
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti fetele harnicutele.

Pe mine ma deprima vremea asta ingorzitor, mai ales in colaborare cu hormonul.
Burtica tot ma doare si imi da o stare mizerabila pentru ca nu isi da nimeni seama de cauza. Merg maine seara sa mai "caute" medicul, in plus sambata mi-a zis si ca am colul cam scurt, 3 cm. Asa ca trebuie sa ma odihnesc cat mai mult si sa numa stresez, ceea ce nu prea merge, aum si cu operatia soacrei si cu predarea responsabilitatilor la serivicu. Dar trecem noi si peste asta, nu?
Sper sa trecem si de acest hop si sa imi reintru in rutina si sa ma linistesc, mi-e dor sa stau pe forum sa trancanim.
Pupici pe burtici.

Ralu 24+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Raluca, , sanatate multa.
Sigur odihna iti este foarte necesara. Atat pentru col, cat si pentru mersul bun al sarcinii.
Asa ca odihneste-te draga mea .

Am facut un album nou, cu cateva din lucrurile mari care le voi prelua de la Oana si le voi folosi pentru bebele mic: http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_ene/album?.dir=f2b5&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dana_ene/my_photos

Landoul este detasabil de la caruciorul mare si poate fi folosit si ca scaun de masina.

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sheba mi-am notat reteta...acum sper sa si gasesc griu!Toanca am luat aseara 2 herbolax...azi am iesit afara..dar nu sunt mutumita cit...ar fi trebuit cu mult mai mult..oricum bine ca am iesit...o sa incerc si faza cu griul, daca gasesc...nu trebuie sa abuzam de herbolax totusi, ca pierdem vitaminele, de aia incerc sa gasesc si alte remedii..asta a fost interventie urgenta!Daniela ce bine ca Oana se acomodeaza treptat, treptat!Ralu vad ca si tu ai venit in rindul fetelor cu colul scurt...ce sa zic, si eu astept oct. si sper ca nu s-a mai scurtat mai mult...eu am 3,3 cm...apropo..ia No-Spa pentru burtik...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Catalina, grâu gasesti si la Plafar.

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cata, desi pe prospect scrie ca se pot lua 3 Herbolax, mie farmacita mi-a spus ca ideal ar fi o pastila pe zi.
Nu iau zilnic cate o pastila, ci am incercat sa iau o pastila la doua zile....
Si are efect.
Tie cum ti-a spus farmacista ca poti lua?

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Buna harnicutzelor! Ati scris nu gluma!
Dragaveiul este stevia asa se numeste in Oltenia , ea apare doar primavara dar se poate consuma de la congelator sau din piata daca este cultivat. Tot pentru constipatie , merge la mine, ceaiul de musetel dimineata . Atentie la fructe struguri sau banane care constipa. Tot pentru constipatie , ,mamei mele ii merge, tarate sau miere pe stomacul gol , uneori lapte dulce , sau smochine sau curmale , fructe uscate prune , chiar si prune proaspete, imi aduc aminte pe parcurs si va mai spun.
Pozele cu nasterile trebuia sa le vad inainte de a ma gandi sa raman insarcinata , sunt oribile , tipelor alea chiar nu le era rusine de padure?
Vreau sa va intreb in ce luna sunt ? Am 18 sapt.
Sapt 18 +

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Toanca mi-a zis una sau 2 pastile deodata..am luat 2!Daniela o sa-l pun pe sot sa viziteze plafarul!Roxi ai intrat in luna a5-a!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput