Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Roxit, bine ca ne-ai lamurit...
Eram toate nelamurite ce e dragaveiul....
Da, site-ul e cam naspa....dar e conform realitatii....
Referitor la padure..........Dana zicea ca e bine sa nu avem nici un fir de par.....
Se pare ca pe acelea nu le interesa acest aspect.

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

La noi nu se accepta impadurite .
Ne rad ele, daca nu ne ducem noi gata toaletate.
Asa ca mai bine suntem noi grijulii.

Si asa, sunt cumplite alea acolo. Ce fel de igiena e la ele... Brrrrr !
Hai ca-i nasol subiectul, eu nu-l mai abordez ca mi-e sila.

Saptamana viitoare dau o fuga la o cosmeticiana, sa ma fac si eu bella.
Abia astept.

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
Sheba, ai dreptate cu stresul referitor la nastere, nu ar trebui sa ne stresam de acum, oricum de asta nu scapam asa ca mai bine il lasam pentru momentul potrivit.
Cata, te admir ce matinala esti!
Dana, frumoase lucrusoarele Oanei pentru noul bebit. Ma bucur ca Oana incepe sa se acomodeze la cresa! Super faza cu "taci" si "mami, mami"!
Sa vedeti ce tampenie am facut aseara, mi s-a facut pofta de sambata de fasole cu costita, asa ca am tot fiert ieri fasolea boabe dupa ce o lasasem la inmuiat vreo 2 zile. Am fiert-o sa se elimine toxinele si sa nu faca rau la stomac, am facut eu o super fasole de ne-am lins si eu si sotul pe bot, dar dupa vreo doua ore eu am inceput cu arsurile, nasol rau de tot! Se pare ca lui bebe nu i-a placut, ce sa va zic, toata seara m-a chinuit, de unde am tras eu concluzia ca nu mai mananc asa ceva decat dupa ce il intarc pe bebe! Si nici macar nu am mancat mult, dar uite ca nu i-a placut si pace! Am mai avut eu arsuri, da' nu ca astea, nu combinate cu suc gastric!
Ma tot uit afara la ce vreme e in Bucuresti si nu imi vine sa cred, nu pot sa zic ca imi displace, imi place vremea asta ca eram satula de calduri si soare, da' ma gandesc ca daca mai ploua ne vor trebui barci in curand! Iar maine am o zi nasoala rau de tot, termin tarziu, pe la 9 seara si ma gandesc ca daca mai si ploua o sa innebunesc de tot! Sper sa nu mai ploua maine! Fetele din alte orase decat Bucuresti, cum e la voi? Tot asa de urat? A venit toamna, fetele, iar eu nu am decat o pereche de pantaloni de graviduta de care m-am saturat, celebrii mei raiati! Astept Baby expo sa vad poate gasesc ceva frumos, vreau niste blugi sau o salopeta de blugi ca nu se mai poate, la bluzite mai merg si cele de dinainte dar la pantaloni si fuste nu se mai pune problema.
Pup fetele , ne auzim mai tarziu.
Anda si bebe Mark 24+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata,...i-am zis lui Dan de griu..vroia sa-mi aduca din ala de animale, de la tara de la el!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Anda sa stii ca nici eu nu mai fac greseala cu fasolea...de cind am patit la fel ca tine..nu mai maninc multa vreme de acum inainte!Eu numai in blugi o sa stau inca vreo 2 luni..apoi in salopeta...nu mai vreau sa bag bani in haine pentru mine..mai bine ii bag in hainele pentru Bia!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor eu ma gandesc cu groaza la faza asta cu defrisatu'....sincer eu cred ca ar fi mai bine sa te lase cu, va dati seama ca te razi frumusel, poate la nastere ai "norocul" sa fie bebe mai maricel si ai nevoie de epiziotomie, si dupa aia distractie. Parul incepe sa creasca, te mananca si iti vine sa te scarpini dar tu ai o taietura proaspata, ti se agata vata sau compresa in firele alea aspre, brrr....
A venit aseara Cristi plin de cadouri, a fost foarte ciudat, stateam in bucatarie si povesteam si ne tot uitam pe furis unul la altul
(eu nu-l mai las sa plece) parca era alt om, parca atunci ne vedeam prima oara. A zis ca si el, cand m-a vazut in usa, i s-a parut ca nu m-a vazut de ani de zile, se simtea stanjenit....Voi ati patit asa ceva?
Si ca sa fie tacamul complet la nici o ora dupa ce intra in casa ii da beep....SOCROSENIA. Eu insist sa o sune ca sa nu avem alte discutii. O suna si incepe aia"De ca ai avut tel inchis atatea zile, de ce nu imi raspunzi la telefon, ca inebunesc cand sun si vad ca nu raspundeti, ma dor lucrurile astea".I-a spus Cristi ca acum a venit din Croatia si ca nu i-a mers telefonul acolo. Si a inceput scarba ca ea de ce nu stia nimic, de ce nu a fost anuntata....M-au apucat niste spume.....Si bineinteles ca ne-amdin cauza ei (ca intotdeauna)....oricum, impacarea a fost frumoasa, dar asa m-am saturat sa ne certam din cauza ei. Intr-o buna zi o sa o iau de cap si o dau de toti peretii, mama ei de javra, m-am saturat sa-i dau raportul pentru fiecare miscare pe care o fac!
Scuze ca m-am ambalat asa....

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Anda eu cand fac fasolica o fierb in mai multe ape. Adica dupa ce incepe sa clocotesaca, arunc apa de pe ea si pun apa proaspata. De cand sunt arunc cam 4 ape si abia pe a 5-a o pastrez. Ideea ca sa nu faci gaze nu este sa fierbi fasolea mult, ci sa nu consumi prima, a doua zema in care a fiert....ti-am zis eu mai nou fac exces de zel pe faza asta si o fierb in tzspe ape....

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ana_m nu iti merge adresa de mail, ti-am trimis Codul dar imi da mesaj de eroare. Ti-l trimit iar daca imi dai o adresa viabila.

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ioana, bine a revenit Cristi.
Va comportati asa pentru ca v-a fost foarte dor unul de celalalt. E atat de frumoasa o revedere dintr-aceasta...
Pacat ca v-a fost umbrita de socrela.

Pisoi, si la Buzau e oribila vremea.
A plouat toata noaptea, acum e frig-frig rau.
E innorat si mie imi e somn.

Eu ieri am primit de la mama o bluzitza superba. Este indiana. E in degrade (de la alb la turcoaz) si foarte, foarte finutza.
Pacat ca s-a inrautatit vremea, ca eu am trecut deja la pulovere groase, ca-s o friguroasa.

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Ioana imi place cum te-ai descarcat...sa stii ca si eu simt o usoara stinjeneala cind mai pleaca Dan mai multe zile undeva...bine ca trece repede si ne reintram in normal..apropo daca ai nevoie de ajutor la datul cu capul de pereti socrosenia, ma ofer si eu, ca mie tare imi sunt drage!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Mergi la inceput