Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Ursoaica spune:
Buna, burtici! Hai, ca iar am „reusit” sa sterg mesajul cred ca sunt 
Mama, mama, cat ati mai scris! Citesc, citesc, si apar altele!
Mie, imi place la nebunie vremea asta (sper sa nu ma injurati prea tare, m-am nascut intr-o zi ca aceasta)!
T Ioana stai linistita, legatura stransa pe care o avem si o vom avea noi cu bebeii nu vor reusi niste pereti sa ne stea in cale. Iti zic din propria experienta cu al meu frate (de care am fost si sunt foarte atasata), doar se intorcea de pe o parte pe alta si ii auzeam fiecare miscare si nu eram in aceeasi camera, dapai sa planga ….. o sa il simti nu mai trebuie sa-l si auzi. Eu cand al meu sot are o problema (il doare ceva sau are nevoie de cate ceva), se trezeste pur si simplu cu mine langa el intrebandu-l ce doreste (ramane traznit zicand „inca nu am zis nimic, dar vroiam sa…”). Iti dai seama, daca avem asa o legatura cu ei, ce sa mai zic de bebeii care cresc in noi si apoi langa noi (pana la un moment cand isi iau zborul si devenim „socrosenii” caci, cutare mi-a „luat” fata sau baiatul). Vom fi batz la fiecare rasuflare.
Bee si burta mea tot jos este, dar si cand o sa se ridice sa te tii!!!!!!!
Utocatalina, (pot sa iti zic si eu Utocata?) nu stiu cum te ridici din pat, dar pentru a nu mai avea dureri de spate, de bazin si cu burticile acestea (toate acestea nu le stiu decat cele care au fost sau sunt gravide) medicii si kinetoterapeutii recomanda ridicarea din pat prin lateral. Miscarea este foarte usoara, daca nu o stiti si doriti sa o descriu spuneti (nu vreau sa abuzez de spatiu).
Pentru burticile care nu se pot „relaxa”, „iesi” afara, ati incercat un „masaj” (am pus in „..” pt ca este de fapt mai mult o mangaiere)? Atunci cand va dati cu ulei pe burtici faceti-o in sensul acelor de ceasornic (in sensul de evacuare), un pic pe lateral pt a nu zgandari bebeul (nu ca nu var placea sa inceapa sa dea din tot ce poate pt a se alinta) si usor, dar usor apasat.
Eu folosesc Ciff pt orice: baie, bucatarie si accesoriile din aceste locuri.
Nu stiu cine a zis ca sotul ei face scufundari am uitat
, dar si eu de abea astept sa am voie sa fac din nou scufundari (mi-a interzis dr. acum 2 1/2 daca vreau sa fac copii, asa am stat pe uscat pana acum).
Apropo de paduri GROAZNIC!!! Oare cum pot sa le suporte?? Eu mor numai cand ma gandesc.
Ursoaica 24+
Bee spune:
Am vazut pozele. Putzin dure, dar ma asteptam la asa ceva!Nedefrisate? Pai mie una mi se pare ca riscul de infectie e mai mare daca te-ai defrisat proaspat! De la lama pot apare microleziuni, iar de la epilat se pot infecta foliculii pilosi! Nicicum nu-i bine!
Mama se ingrozeshte cand stie ce citesc (SF_uri) si de uitat la TV nu-mi priesc decat thrillerurile politiste!
Bee 25+
si Fetitza
doly spune:
fetelor...atat de multe ati povestit..si eu n-am stat pe forum...rusinica sa-mi fie.
noi avem 5 luni si 1 saptamana.se pare ca vom avea un baietel.si...pana acu totul super ok.O singura nedumerire....cand
si am orgasm...mi se contract burtica...e oare normal? N-ar trebui sa nu mai facem fiky fiky? Voi ce stiti despre asta?
va pupic.
alina80 spune:
Fetelor, m-am uitat si eu la site-ul ala pus de CATA. Intr-adevar nasol, dar parca tot mai mult ma sperie cezariana. Dupa tot ce am vazut tot pe nasterea normala raman. Asta am observat su eu prima data: ca nu sunt rase. Se pare ca nu e peste tot conceptia asta ca te infectezi daca nu esti rasa. Oricum, eu o sa ma fac de acasa, nu vreau sa ma las pe mana asistentelor cu chestia asta!
IOANA, da, eu ma dau cu crema aia de la Galenic si e foatre buna, adica mie nu mi-au aparut deloc vergeturi. Si sa stii ca tine foarte mult un tub. Eu am dat pe ea 875.000.
Si eu imi astept sotul sa papam, sper sa vina mai repede ca mie mi-e foame!
Va pup, sa aveti o seara placuta!
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
kikiriki spune:
Ursoaica,
Sotul meu e imaptimit al scufundarilor. Are licenta din 2003 din primavara. In 2003 in decembrie am fost in Egipt si a fost pur si simplu 

de ce a vazut acolo. Eu care nu stiu sa
am facut doar snokeling dar si asa a fost SUPER!!!! Anul asta a fost in Malta si mai vrea o data in octombrie cand sper sa merg si eu cu el 1 saptamana. Zice ca sunt niste locuri frumoase in Gozo (o insulita langa Malta) unde e de mers!!! Dar ce ma seaca pe mine e costul echipamentului: si-a cumparat costum de neopren cu totul dar acum zice ca e doar pentru ape caldute, ca ii trebuie si unul mai gros si diving computer de mana pentru nu's'ce masuratori!!!
Si daca ar avea numai hobby-ul asta n-ar fi nimc, dar el e si cu foto (asta e cea mai veche!!), schiul(aici am invat si eu cate ceva), pescuitul (asta ma scoate din minti, mai ales ca nu prea prinde), alpinismul (aici nu mai bag de vre-un an),ciclismul
etc....El imi spune de pe acum: "nu-i asa ca dupa ce se naste Luanna ma mai lasi si pe mine sa merg la schi, scufundari, pescuit....?????![]()
![]()
![]()
Doamne! Oare asa sunt toti barbatii??!!

Ursoaica tu pe unde ai fost ce mari ai "vazut" pe dedesubt???
Kikiriki
16+ si
Luanna
Kikiriki
marchplayer spune:
Oooooo, am plecat si eu putin la plimbare si ati umplut 5 pagini! Mie mi se pare super vremea asta, racoaaaaare in sfarsit!
Alina, nu cred ca trebuie sa astepti sa se ofere cineva sa-ti boteze bebelusul, mie cand mi-a zis prietena mea ca ar vrea ca noi sa fim nasii copilului lor am plans, iar eu nu i-as fi propus niciodata asa ceva pentru ca nu ma simteam la inaltime! Eu cred ca este o onoare pentru oricine sa boteze un copil. Eu as vrea sa am 20 de fini si finute!
Eu am ceva care curata foarte bine aragazul, care aspira si face curat: SOACRA
.
Ayumy cred ca tu mananci doar orez! vezi ca nu ai voie sushi!
Mie inca nu mi-au aparut vergeturi si sper sa nu imi apara...poate doar vreo cateva
...de altfel mi-e o lene seara cand ar trebui sa ma dau cu crema incat o fac cam o data pe saptamana si atunci ma fortez!
Am pus si eu cateva poze cu burtica. Le-am facut azi ca nu aveam niciuna!
Eu simt miscarile bebeului jos nu in zona ombilicala si nu le simt ca pe niste lovituri. Oare asta sa insemne ca este prea joasa sarcina?
daniela 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
AYUMI spune:
Daniela,faza cu sushi o stiam si eu.
Dar aici gravidele mananca in draci;doctorul m-a asigurat inca de la inceputul sarcinii ca nu e nici o problema.Asa ca am mancat mult pt. ca il ador.Doctorul spunea ca doar in alte tari nu imi recomanda sa il mananc;pt. ca pestele nu este pastrat la temperatura care trebuie si din acest motiv poate cauza probleme.
Orez mananc destul de mult,insa nu ma feresc nici de paine.
Bianca
22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
AYUMI spune:
Daniela am vazut ca ai fost la RASNOV.Ai pe cineva acolo?
Te intreb pt. ca eu sunt nascuta si crescuta in Rasnov.
Bianca
22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
asteryaro spune:
Dana mama-lu'-Oana, in Buzau avem un magazin cu hainute pt. gravidute. Stiai? La Lumea Copiilor, Mc Donald's, undeva unde mai demult a fost magazin 38.000, la parter, imediat dupa magazinul de ochelari (care nu stiu cum se numeste). Inauntrul magazinului este si o agentie de turism. Sambata am trecut pe acolo cu Vio si d-na de acolo mi-a spus ca saptamana acesta aduc marfa. Pantaloni mi-ar trebui si mie, unii de toata ziua, si unii eleganti, pentru iesiri mondene
. Succes!!!
Kiki super -
19s
http://community.webshots.com/user/astery100
Ursoaica spune:
Kikiriki eu am brevetul din 1999, dar cand m-am hotarat si eu sa plec din tara sa fac scufundari al meu dr a zis STOP, nu ai voie cu chisturile astea, daca nu le vindecam intai nu mai faci copii in veci. Din cauza scufundarilor aveam niste dureri de ovare de imi venea sa urlu.
Colac peste pupaza am mai avut si un incident cu un idiot incepator pe care l-am pierdut sub apa (Mare Neagra), i-a venit lui sa se ascunda de mine si de celalalt coechipier, ne-am speriat amandoi (am crezut ca s-a ratacit sau ca a patit ceva, acolo este mai mult mal) de am iesit amandoi de la 27m (i-am cautat ceva) ca un balon fara palier (sa vedem ce a patit omul), cand am vazut ca nu este afara intra inapoi (mare greseala) sa-l cautam (am depasit si timpul de stat sub apa) dar si cand cand l-am gasit... Am iesit afara, intrebandu-l ce a patit de sa ascuns, sa speriat de ceva, de ce nu ne-a anuntat, ne-a zis ca a vrut sa faca misto de noi. Credema ca in acel moment s-a trezit cu 2 pumni in fata unul de la mine si unul de la celalalt. Problema nu a fost asta ci ca mi s-a crapat timpanul de la urechea stanga (de atunci mai subtire cu aceasta ureche) cand am iesit prima data, dar nu am simtit decat o usoara intepatura (destul cat sa nu mai pot face nici o scufundare pe o perioada destul de lunga).
Dupa aceea stopul de la dr, si iata am ajuns in ziua de azi fara nici o scufundare afara dintara. Am, scufundare de altitudine la Belis, si la mare...mai mult nu am mai apucat.
Iar in legatura cu sotul meu, innoata ca bolovanul la fund...Facea carari pe margine cu binoclul la ochi. Cand nu ma mai vedea striga ca din gura de sarpe la Divemaster "nu mai vad bulele, undeeee esteeee?", venea dive-ul si-l linistea aratandu-i bulele.
Tu esti bine caci stii sa innoti, cu al meu m-am chinuit sa-l invat pana am renuntat.
Ursoaica 24+