Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
LunaNoua spune:
EU cred ca orice crema de corp e valabila. Doar sa nu aiba vitamina A si cofeina. Iar in ceea ce priveste eficienta...cred ca toate fac acelasi lucru. Eu ma dau cu lapte de corp de la Avon. Il aveam de mult si nu il foloseam. Acum i-am gasit intrebuintare. Nu mi-a aparut nici o vergitura noua... si am si eu predispozitie pentru astea.
Pupici, Deea 20+
utocatalina spune:
http://www.birthdiaries.com/diary/GVhospitalbirths.htm
Pentru fetele care vor sa nasca natural...stati jos si priviti!
Mie mi s-a ridicat parul in cap...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
toanca spune:
Eu am preferat sa merg pe cremele speciale pentru gravide antivergeturi; inainte de a-mi lua Sanosan (parca la Dana am auzit prima oara de ea), am avut crema antivergeturi de la Avon.
Buna si aia, da mult mai scumpa...decat Sanosanul.
Ma pregatesc s-o iau si eu spre casa....ca mi-e lene si mi-e foame.....iar bebe e agitat; cred ca simte ca se apropie ora de masa![]()
![]()
.
Asa ca va
pe toate si ne auzim maine....
Sa aveti o seara placuta
Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
irinadum spune:
Cata asta e linkul pe care eu l-am dat la fete pe pm pentru ca am subliniat ca e foarte dur de privit si ca nu toata lumea ar fi "incantata" dupa vizionare. Dar tu cred ca erai in vacanta si nu stii discutiile.
Irina 26+
maraki spune:
Buna gravidutzelor,
Paula77 felicitari pt. baietel

![]()
![]()
Sa fie sanatos, frumos si mancacios
Cata sant super misto tot ce ati luat pt. Bianca
Sa le poarte sanatoasa, abea astept sa vad pozele cu bebelina in costumasele roz ca sant frumoase rau
Mi-a placut si carutul( asa e si la mine manerul, se da in fata si in spate, si la mine are gemulet din plastic sus
)si patutul arata foarte bine, are desene frumoase nu sant de prost gust
mi-a placut tot ce ati cumparat!
Irina sa poarte Mario sanatos lucrusoarele
vad ca ai inceput si tu sa cumperi incet,incet
Cu meciul ai dreptate, pacat.....
Dana eu cred ca Oana a plans dimineata cand o duceai la cresa pt. ca e luni, a stat acasa doua zile si a iesit din ritm,poate credea ca nu se mai duce deloc![]()
Ioana mercic pt. carte
Ma mai mananca si pe mine pielea din cand in cand, dar in reprize foarte scurte, pe burta.
Sheba noi chiar vrem sa fie toate fetele active ( bineinteles in functie de posibilitati ) Nu santem acaparatoare
Chiar vrem sa aflam ca este bine toata lumea
Ayumi dar ce mananci de ai pus doar 1 kg pana acum?Eu ma plang mereu de greturi, multe feluri de mancare nu imi priesc si le evit, chiar daca imi plac, nu le pot manca ( din pacate) si tot am luat 11 kg pana acum
Important este ca bebe sa fie bine, kg ai timp sa le pui si daca se poate sa fie doar placenta, lichidul amniotic si bebelinul
ar fi super misto!
Mai fetelor stau de cateva zile in asteptarea unui raspuns de la Toanca? Parca ea a scris de ciorba de dragovei sau dragavei? Ce sant astea????O sa ajung sa caut in google numai sa aflu mai repede

De nasi noi ne-am aranjat.Initial trebuia sa vina prietena mea cea mai buna in aprilie insa din pacate nu poate sa ajunga in Germania.Am vorbit cu varul lui Giorgos si v-a veni cu sotia ( parintii lui sant aici dar ei sant prea batrani pt. bebe )din Salonic special ca sa ne boteze
Singura chestie care nu imi convine dar de...nu pot sa le am pe toate, este ca botezul va fi abea in vara
Atunci au ei concediu si altfel nu se poate.Socrosenia vroia sa ne ducem in iunie in Grecia sa facem botezul dar nu vreau eu
Grecii boteaza mai tarziu,asa e obiceiul la ei.
Florinini oare de ce nu a scris in WE asta? Sper ca e bine ![]()
Va pup pe toate, scriu mai tarziu ![]()
22+
p.s. maine ma duc la dr.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
In linkul de la Catalina, ati observat ca toate mamicile sant cu padurile nedefrisate?

22+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Monica am gasit cred ca e vorba de stevie spunea cineva pe net. Probabil asa i se spune prin Oltenia ca acolo am inteles ca se cheama asa.
Apropo emisiunea lui Maruta e pe realitatea acum asa ca te sfatuiesc din ce in ce mai serios sa misti antena spre protv int ca ai si realitatea acolo.
Irina 26+
AYUMI spune:
Gata filmul.Am ajuns acasa.
Toanca,Maraki m-ati intrebat ce mananc.Pai cam orice;nu prea mananc dulciuri si incerc sa nu mananc noaptea foarte mult.
Am vazut ca scriati de pantaloni.In Romania nu se gasesc pantaloni pentru gravide gata facuti ca sa nu va mai sacrificati voi pantalonii buni?
Eu chiar saptamana trecuta mi-am luat 2 perechi;ma simt super bine cu ei.Mi-am cumparat si chilotei pt. gravide;nu va spun ce haiosi sunt!

Bianca
22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
pisoi3 spune:
Cata, stiam site-ul asta, eu m-am ingrozit atunci cand m-am uitat. Dar ai vazut ce horror sunt si cezarienele? Cred ca mai curand nastere naturala decat taiat de muschi, tesuturi si alte alea. Ma intreb ce o fi mai rau?
Maraki, am vazut si eu ca sunt nedefrisate fetele alea, acolo unde nasc eu cica trebuie sa te razi de tot sa nu te infectezi. Pai fetele acelea nu se infecteaza?
Ioana, ma bucur ca iti vine sotul acasa, stiu ca abia il astepti, vezi ca a trecut repede? Parca vad ca asa o sa treaca si timpul pana cand ne-om tine bebeii in brate.
Eu cu Stephen King am speriat pe toata lumea, Marchplayer. Sotul meu zice ca iese copilul cu sechele si sa nu mai citesc tampenii. Pai daca mie imi place de ani buni, de ce sa nu citesc? Nu mai inteleg nimic, zau! Asa ca i-am zis sotului ca o sa renunt eu la Stephen king cand renunta el la SF-uri! Nici o sansa sa renunte la SF-uri asa ca...
Da' se poate si mai rau de Stephen King, Dracula de exemplu si alte alea!
Cu constipatia nu stiu ce sa va zic ca eu nu am probleme, eu in fiecare dimineata sunt la baie, cum ma trezesc. Asa ca nu stiu cu ce se trateaza asta, citeam undeva de rosii cu prune.
Acum imi astept si eu sotiorul sa vina casa si mai am de terminat niste budinca, asa ca va las.
Sa aveti o seara frumoasa! 
Anda si bebe Mark 24+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
kikiriki spune:
Dumnezeule Cata!!! 

![]()
![]()
Am deschis link-ul si aproape ca nici nu mai stiu ce varianta de nastere sa aleg!!! Nu mai vreau nici una!!! Si eu care ziceam ca cezariana e mai usoara....![]()
![]()
Am ramas masca!!!
Cel mai bine e sa dormi si sa nu stii nimc doar sa te trezesti cu bebe pe burtica!!!
Cred ca imi reconsider parerea mea despre prezenta sotului la nastere!!! Nu vreau ca Niki sa vada asa ceva nici in ruptul capului!!!!

Pai dupa asa o imagine care i se va intipari pe retina nu cred ca o sa mai aiba vreodata chef de 
nici in ruptul capului!!! ceea ce nici nu ar fi de condamnat, nu ?!
Asa ca mai bine sa nu vada nimic!!
Kikiriki
16+ si
Luanna
Kikiriki