Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Irina, eu chiar sambata mi-am cumparat....

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am inteles ca este o crema foarte buna de la Galenic, recomandata grevidelor,Alina parca se dadea cu asa ceva....am vazut-o si eu in farmacie la Sensiblu, era in jur de 1.000.000 dar poate la mine nici asta nu are efect si asa mai bine dau banii pe ceva pentru bebe

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ioana am o ? De la cite sapt. ai observat ca ti-au aparut vergeturile? Eu am deja destul dinainte de sarcina pe fund si coapse si nu as vrea sa ma trezesc cu altele noi, dar cum si eu predispozitie spre asa ceva si mai am 4 luni de burtik, parca vad ca nu scap...desi sper!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da am ami vazut Sanosan insa re niste preturi car ema cam pun pe ganduri adica sunt extrem de ieftine afta de ce preturi au aici de obicei dar am sa ma uit mai bine .
Cata tare cu untura de porc de asta nu cred ca gasesc ( ca fug astia de tot ce e americanesc dar de altfel ii copie ).
IRINA 26+

Mergi la inceput

Sa inteleg ca trebuie sa ma simt norocoasa ca nu mi-au aparut inca vergeturi???
Dar, nu e timpul pierdut, nu?
Eu sper sa nu apara, da n-am de unde sa stiu

Mergi la inceput

irina, eu sunt multumita de sanosan

Mergi la inceput

Eu cred ca depinde de fiecare ce crema i se potriveste eu sincer pana acuma nu am facut nici o alergie la nici o crema asa ca imi ecam totuna daca e sanosan sau daca e galenic. Si cred cum spune Ioana ca sunt persoane prediscpuse la vergeturi chair dc folosesti butoaie de crema. Insa cert e ca pe masura ce trece timpul simt cum se intinde pielea e ciudat rau si mai citeam ca poate crapa si de asta imi e frica tare.
Irina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Buna fetelor,

Nu prea pot tine pasul cu voi.Intr-un fel e mai bine pentru ca vad ca s-a creat o comunicare foarte buna intre unele dintre voi, cele care sinteti foarte active pe forum. Va citesc insa cu placere de fiecare data cind am timp.
Pentru burticile care sufera de pe urma constipatiei:incercati sa mincati griu fiert; nu are nici gust asa rau,e mai degraba fad, si da si rezultate.Doar ca trebuie sa va rezervati timp sa il fierbeti si sa schimbati vreo 2 ape la fiert.
Toate bune!
Sheba,
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata a observat Cristi pe la 4 luni ca mi-au aparut intre picioare si pe fund dar l-am ignorat, am zis ca deh, ce stie el....si apoi am vazut si eu acum vreo 3-4 saptamani si de atunci intr-o veselie, nu trec 2 zile sa nu decopar unele noi. Eu cred ca au legatura si cu Materna si Maltoferul. Pana la 4 luni am pus 4 kg iar la 4 luni am inceput vitaminele si am pus 4,5 kg intr-o luna, iar in luna a sasea inca 2 kg. Si eu aveam ceva vergeturi de prin liceu de la curele de slabire, dar alea sunt parfum. Atentie, daca va mananca pielea (la propriu) inseamna ca se intinde intr-un ritm alert si trebuie sa aveti grija sa va ungeti bine de tot, ca asta e semnul vergeturilor. Dar nu este o regula. Am o prietena care a nascut in ianuarie, are 32 de ani si nu e f sportiva (dar e unguroaica, si au astea o piele superba...) si nu a facut nici o vergetura, nici macar una amarata, acolo....e drept ca s-a dat cu toate cremele care i-au picat in mana dar cate fete nu se dau si tot degeaba....

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Cred ca am sa ma uit de sanosan ca daca tot e ieftina inseamna ca mai raman bani pt bebe sa mai luam ceva
Irina 26+

Mergi la inceput