Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
alina80 spune:
IOANA, pentru curatat cuptorul, aragazul in general, foloseste Asevi. Curata foarte bine. Zici ca ii fac reclama! Acum pe bune, chiar e bun!
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
LunaNoua spune:
Merci mult Ioana. Am primit 
Dana, era sa iti raspund ca "Ceaiuri beau doar oamenii bolnavi
" Am uitat ca acum ma incadrez in categoria asta. Uffff.
Ma duc sa pun de un ceai... dar sa vad cum l-oi turna pe gat, ca ieri am avut o surpriza ca am baut un pahar cu apa pe post de "lift pentru masa de pranz".
Pupici, Deea 20+
toanca spune:
T_Ioana, Triumful este toxic, dar curata super....
Eu cu el curat; pune-ti eventual niste manusi in maini
Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Fetelor eu mai am 1 ora de serviciu si imi vine sa mor de ciuda...este frig, darnu bag inca resou in priza...e prea devreme inca...totusi daca si maine este la fel am sa-l pun...apropo eu am auzit ca toata sapt. va fi foarte frig...maxima 14 grade...valeu, mie mi se pare groaznic de frig...o sa umblu numai in blugi astia noi pe elastic si o sa trec pe la mama sa-i fur puloverele...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Si mama foloseste tot asevi , macar asta stiu si eu. Si daca tot vorbim de toate astea cine imispune si mie cu ce se unge pe burta?
Irina 26+
LunaNoua spune:
Ioana, si Triumf e f bun, dar desigur ca trebuie sa folosesti manusi. Nu e voie cu manuta goala cu el. Iar acum, orice produs din asta forte ai folosi, sa nu stai cu fata aproape de suprafata pe care o cureti, sa nu inhalezi din vaporii produsi.
Deea, 20+
toanca spune:
irinadum, eu pe burta ma dau cu Sanosan (special pentru gravide); are ulei de masline si germeni de grau...
Lasa pielea foarte catifelata.
Eu am dat 180.000 lei pe crema...si am luat-o de la farmacie.
Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Irina eu...am din SUA un borcan cu o crema ca untura..de la Motherlove...se pune nitel si daca nu te ungi, zici ca este untura de porc...eu ma dau pe sini, burta si coapse...tot de la firma asta mai am un recipient cu ulei tot pentru burtik...sper sa-mi ajunga pina nasc, dar nu bag mina in foc, pentru ca ma dau mult, in fiecare seara si nu stiu daca va avea viata asa lunga...bine macar ca nu miroase rau.
..
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Toanca am dat o cautare acum pe ent insa nu vad decat lotiuni pt bebe sanosan . Am sa mai caut.
irina 26+
T_Ioana spune:
Irina eu ma dau cu Aslavital impotriva vergeturilor, Dove, Jhonson Baby gel si Nivea....si cu toate astea....am observat ca mi se fac acum si pe sani si pe burta, cu alea de pe fund, coapse si solduri sunt deja prietena buna!. Ideea e ca cine are de facut oricum face, indiferent cu ce se da. Mi-a spus si doctorita de familie ca sunt femei cu predispozitie spre asa ceva si atunci poti sa te dai cu mama cremelor ca nu are efect.Sper sa nu faci parte din categoria asta(eu stiu sigur ca fac!)...
Ma consolez cu ideea ca cel putin o sa am un bebe, si am vazut azi o tanti la TV pe ceva post nemtesc, gravida in 8 luni care avea niste vergeturi pe burta de grosimea unui deget, asa ca eu stau inca bine!
Ioana
si
26+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"