Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
jadi spune:
Tot asteptam sa se faca pagina 10 ca miine am o groaza de treaba
.
Ma duc la gimnastica, ultima saptamina de recreatie a trupului dar mai ales al mintii, hehe.
Dupa amiaza cred ca am niste musafiri anuntati de saptamina trecuta.
Singura mea suparare ca nu am masina si nu pot sa merg si eu pina la cora sa cumpar una alta ca am niste lipsuri prin gospodarie.
Puteti sa ma considerati nebuna dar mie imi place ca ploua... am suferit prea mult de caldura si acum ploaia asta ma trage asa la somn... exact ce am nevoie.
Alea Alea
Jadi
37 fix
iaca_poze
mary ilie spune:
buna fetele, acum am ajuns si eu acasa, ca daca tot am iesit sa mergem la dr. am mai facut niste vizite la bunica si la mama sa le spun ce mai zice dr.
se pare ca nici bebe al meu nu se grabeste deloc, colul nici macar nu s-a scurtat, e lung si inchis, la echo copilul e la termen, are 9,3cm la cap si femur 7,6, zice dr. ca e in grafic. nu mi-a mai calculat greutatea...... la controlul pe masa a fost ok, nu prea placut dar fara sangerare sau altceva. dr. meu zice sa mai stau pana miercuri pe 28 si daca nu se intampla nimic pana atunci, o sa ma programeze la cezariana! ( eu cred ca bebe vrea sa vine de ziua mea pe 30 ca sa-mi fie cadou!)
Raluca costiurin vad ca si tu la fel.....ce o fi bebeii nostri de nu vor sa iasa odata?
mary 39+ AMR ???
mary ilie spune:
jadi si anya distractie placuta maine la 
si mie imi place ploaia si mai ales ca s-a mai racorit si pot dormi mai bine![]()
noapte buna fetele!
mary 39
nanadana spune:
buna fetelor
Dani bine ai venit
sarcina usoara in continuare 
Ege cind am fost racita mi_au dat sau iau pina la 4 paracetamol pe zi
dana38
Antoanela23 spune:
bu-hu-hu,
mai scriu eu un mesaj poate sarim la pag 10.
jadi mai esti sau faci nani deja?
pupici si somn usor,
anto, 36++
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!!! Bu-hu-hu!!!
S-a facut frigulet pe-afara da' si mie imi place! Dupa atatea calduri! mai ales c-am sesizat ca daca e mai frig mi se dezumfla si picioarele, nu de tot dar vizibil!!! Acum e cam naspha cu uscatul hainelor, afara pe balcon nu se mai usuca in veci, in casa pe stativ se usuca ele dar nu chiar asa de repede...pana se va da caldura prin apartamente;
FLAVIA, FELICITARI!!! SI REFACERE RAPIDA!!! TE ASTEPTAM CU VESTI CAND POTI!!! STEFAN SA FIE CUMINTE SI MANCACIOS!!!

Cand ma gandesc ca noi avem acelasi DPN! Si cu Valen!
Gabiarama, facem galerie!!! BAFTA MULTA!!!

SImona, eu inca n-am programata cezariana ca la carte (adica in caietul doctorului, ca sa zic asa); miercuri merg la control si e posibil sa ramana pe vineri!
Kristinutza, succes la impachetat!
Karmenutza, si eu stau tare prost cu incaltarile si imbracamintea; dar pt. cateva zile cate mi-au ramas pana la cezariana, nu mai conteaza!
Ege, si eu zic c-o sa-i fac gaurele din spital fetitei; nasa a zis ca-i cumpara cercelusi, acum depinde cum e moda in Polizu, voi vedea la fata locului; de ex. in Municipal nu-ti pun ata rosie ci niste cercei sterili pe care trebuie sa-i lasi 3 sapt. si dupa aceea sa-i inlocuiesti cu ai tai; eu as vrea sa-i am atunci, ca sa fiu sigura oricare ar fi procedura! Paracetamol si eu zic ca poti lua, nu stiu cu penicilina aceea, mai bine suna-l pe nea doctoru!
Si fa-te bine!!!
Daniela, bine-ai venit!!!
Felicitari Gina pentru licenta!!! Esti tare!

Mihaela 38++
oana0204 spune:
Buna fetelor, nu am disparut in neant dar sunt tare ocupata, ieri nu am avut timp nici sa ma uit spre laptop dar barem sa il mai si deschid..ma daduse si mama disparuta.
In primul rand felicitari noilor mamici: Cge si Flavia pentru puiuti, sa creasca mari, sanatosi si voiosi.Noi ziua suntem relativ ok..mai mancam, mai dormim, totul haotic fara program dar noaptea dormim bine, cam 6-7 ore. Ptiu-ptiu sa nu-l deochi. Azi noapte a fost prima noapte singurica cu bebelusul, tati a inceput serviciul. Iar azi cat am stat cu el singura cat a dormit tati a fost relativ ok, numai ca de indata ce-l puneam in patut incepea "spectacolul". Am facut asta de cateva ori, pana mi-am adus aminte ca-mi linisteam puiul cu Bolero de Ravel cat era in burtica. Si i-am bagat la muzica clasica de a dormit.. neantors.
Ma duc ca a inceput deja show-ul, stiu ca aveam o gramada sa va spun dar.. mi-au zburat toate din minte cand l-am auzit pe bebelus plangand. Poate am timp mai tarziu, desi nu stiu...![]()
Oana D &
Andrew
Foto
Tonnia spune:
Neata!
Gabi, tinem pumnii!

Flavia, felicitari!
Sa fie sanatos, destept, frumos si norocos!
Dani, bine ai venit! Sarcina usoara si nastere asisderea!
Mai, mie nu-mi place vremea asta deloc, e prea de tot, e chiar frig si urat, nu are cum sa-ti placa asa ceva!
Am luat ieri scaun de masina frumusel, play mobile, si cate ceva de pe la farmacie, aproape am terminat cumparaturile, as mai avea o singura zi de umblat putin.
, 35++
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Gabiarama, succes astazi si tinem pumnii! 

Dany, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nasterea si mai usoara! Cu "smiles" e cam asa: Cand tu scrii mesajul tau, in partea stanga ai o lista cu ele. In momentul cand vrei sa introduci una, lasi cursorul acolo unde vrei sa iti apara si te duci cu mouse-ul si dai click pe ea. Ai si o lista mare cu smiles, la "show entire smile list". Succes!
Eu am fost ieri la conrol la cabinet, mi-a facut o eco dar nu mi-a dat nici o masuratoare, nimic. Doar mi-a zis ca e bine. Si avannd in vedere ca ea sambata pleaca din tara la alt congres, m-a chemat joi la spital sa-mi faca o eco morfologica, asa de plecare si un control pe masa, ca sa stie cum stam. Pe 3 oct. se intoarce si pe 4 ma opereaza. In principiu. Trebuie sa ma duc pe 4 cu bagajelul in masina, nemancata, nebauta. Si pregatita sufleteste
Daca ea considera atunci ca mai trebuie sa stau sa se mai coaca puiul, mai stau. Dar in principiu a ramas data de 4. Asa ca nu mai imi cumpar nici o haina groasa, mai umblu cu ce am. Cu incaltarile e un pic mai prost. Vedem! 2 saptamani n-oi muri!
Va pup si mai vorbim.
Cine ne schimba si noua capitolul? 
alinam spune:
fetelor eu mi-am luat adidasi "de piata" mai pentru perioad asta, sunt mari tare da frumushei.... iar cu hainele am rezolvato, am o pereche de blugi pe elastic, cam jerpeliti da asta e si plovere de la mama ![]()
azi merg si eu la dr dupa o luna jumatate de lipsa ... imi e cam frica, cam emotionata .... asta e ...
chiar asa cine schimba capitolul?