Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

In ultimul timp mananc iarasi noaptea.. dupa ce papa el ma duc si eu la bucatarie sa-mi refac rezervele.
Referitor la colici am observat ceva..uneori e lacom si se ineaca sau inghite aer(se aude) si asta contribuie la colici..iar alteori nu inghite nimic cand papa si doarme foarte linistit.
Apropo ieri am vazut pe pampers o zeama usor verzuie in loc de kk si mi s-a parut ciudat ...e diaree?
Pana acum facea kk ca o omleta(la culoare si consistenta)..asa a facut si azi.
Bb al meu nu prea bea ceai de fenicul sau BabyCalm ..se stramba cand ii dau cu pipeta iar cu biberonul nu a vrut deloc..am inteles ca unii bb-i nu suporta forma tetinei si nici mirosul ei..oricum nu mai incerc ca dupa aceea refuza sanul.
Ieri dupa amiaza ma uit la ceas la un moment dat si realizez ca zbura se timpul de la 17 la 20 fara sa realizez si stand numai cu bb si ii zic sotului ..cand a trecut timpul ca nu-mi dau seama iar el cica ..lasa ca nu trebuie sa -ti dai seama ..maine o sa vina Alexandru cu o gagica si o sa zici ..ce e si cu asta in casa mea?

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Codruta Petra are deja mai mult de o luna..ai fost cu ea la pediatru sa o cantareasca?
Mie asa mi s-a spus si stiu ca daca nu ia in greutate minim 750 gr ii voi si altfel de lapte.
Oricum bb se schimba de la o zi la alta si ii cresc falcutele si deja unele caciulite devin micute.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marlena, eu am cantar acasa si am cantarit-o fix la o luna, cand avea fix 4 kg (am plecat din spital cu 2960 g). Iar azi am cantarit-o din nou si avea 4400 g. Pana acuma a luat bine in greutate, dar de cateva zile tot papa haotic si ba la 2 ore, ba la 3 ore.
Eu am vrut sa merg la controlul de 6 saptamani (dupa nastere), dar am uitat sa imi fac programare, iar liber am gasit abia pe 31 octombrie. Oare sa astept pana atunci sau sa merg cu tupeu la cabinet?
Mi-a iesit ceva pata rosie pe sanul stang si parca ma doare. Poate nu a supt destul de bine Petra?!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irinuca, si eu m-am dus epilata total (cu crema) la programare.

Sint rupta de somn, dar trebuie sa rezist sa-mi fac bagajul. Eu continui sa nu dorm deloc ziua, dar sper ca la Botosani sa-mi schimb programul. Miine dimineata ducem si noi fata la neonatoloaga (eu prefer sa merg la ea decit la pediatru, stiu ca e foarte buna). Abia astept sa vad cit cintareste acolo la spital, ca ala e cintarul de referinta.

Nicole, cind te duci la control, te rog frumos intreab-o pe dr la cit timp putem sa ne apucam de sport. Mersic
jadi, m-am gindit si eu ca o fi tastatura si nu eu cea care o adoarme.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit Dani_flor stai calma ca nu o sa nasti ultima, o avem noi aici clienta pe Sofia sa fie ultima, hehe.

Jadi
37 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fetelor,

Intru si eu asa mai pe seara, dupa ce am tras cu ochiul sa vad ce mai povestiti. Eu sunt un pic frustrata ca acum am voie sa ma misc dar nu prea pot ca imediat cum ma ridic ma doare burta si simt o presiune de am senzatia ca scap copchilul intre picioare. Asa ca mai bine sa vorbim despre voi.

Ioana, drum bun maine cu aveounul, asteptam vesti sa ne spui cum a fost.

Vero, felicitari pt aniversarea casatoriei, la mai mare!!!

Cristina Cge, bine ai venit acasa, inca o data felicitari, sa-ti traiasca fetita.

Lidia, Valeria si Flavia, felicitari, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi.

Gabiarama si Bonaparte, bafta multa si refacere rapida.

Mihaela_specht, bafta si tie, rabdare si curaj ca o sa vina bebe.

Dani_flor, bine ai venit printre noi.

Va pup, o seara buna,
Anto, 36 ++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc de urari fetelor.

Daniela, bine ai venit printre noi!
Codruta, palpeaza sinul, si daca simti o zona tare dupa supt, e musai sa te mulgi. Sau, in timp ce suge fata data viitoare, maseaza zona aia, sa plece laptele de acolo.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Daniela bine ai venit!!!

Marlena eu azi am profitat cam de toate portiile de somn al lui Vladut. M-am odihnit bine si acum nu prea mi-e somn. Dar ma voi duce in pat ca noaptea e lunga si dimineata cu cantec si va trebui sa rezist. Eu ma dau jos din pat cam la al treilea chitatit a lui bb.
La noi cacuta era la inceput mai verzui (numai bobite, ca semintele de ardei gras), de vreo cateva zile e ca omleta.

Somn usor tuturor!

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Offff, fetelor, datorita moderatului mesajelor, imi apar dupa ore ...

Mercic mult pentru primire!!!

Ioana75 si tie concediu placut si liniste multa la Boston !!! Si ai grija de Mirunica, la diferenta de presiune in avion. Eu pe ioana mea am urcat-o prima data la 2 anisori si mi-a plins la decolare si aterizare.

jadi fi-mea a venit acum 6 ani cu o saptamina intirziere, eu sper sa nu o patzesc la fel anul asta, nu de alta, dar cred ca voi ajunge in 4 labe la spital, asa e de mare burta ....

Codruta sa fii atenta cu sinul. Eu am facut mastita (la fi-mea) si exact asa s-a manifestat, cu pete rosii, umflaturi si durere. Din cite stiu nodulii (fara pete) sunt ok, inseamna ca a ramas lapte pe acolo, trebuie doar scos. Dar petele rosii trebuie urmarite. Mastia se face daca ai avut rani pe sfirc, portzi de intrare pentru stafilococi.
Dar sper sa nu fie cazul la tine!!!

Si o intrebare pentru fetele din strainezia (in prinzip Germ): voi ati facut analiza aia de detectare Streptococ B ??? Eu nu am facut asa ceva, pe la noi NU se face, si din ce am citit ar fi cam nashpa pentru bebel la nastere!!!

Va pupic si va imbratzisez pe toate,
daniela

Tot nu stiu sa folosesc smilies!! Cine ma lumineaza si pe mine ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Si inca un multzumesc frumos ca m-atzi trecut in listutza!!!!!!!
M-am vazut acolo si ma simt tare mindra.

Si ... UM = 10.01.2005

Va pup,
Daniela

Mergi la inceput