Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana ca de obicei promta cu lamuriri.

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana sigur vrea sa doarma linga tine sau clampanitul tastaturii ii da o siguranta in plus? hehe

Jadi
37 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Inrebare pt mamicile care au nascut prin cezariana programata: v-ati dus la spital deja rase in zonele intime!?!?

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Depinde Irinuca, mie doctorita mi-a recomandat sa ma rad de acasa sau sa ma epilez inghinal total (giulesti)... cumnata mea nu a facut nimic si la spital au ras-o doar frontal (municipal). Cred ca trebuie sa iti intrebi doctorul dar daca nu poti sa te razi singura acasa te vor ajuta de la spital...

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hello fetelor !
M-ati dat disparuta asai?! Nu mi s-a intamplat nimic - sunt bine.Am fost doar putin ocupata.
Va multumesc pentru grija purtata. Truda mea,fac ce fac si imi gasesc mereu cate ceva de lucru.
Vestea buna pe care v-o pot da, este ca de ceva timp am luat licenta de :"General Contractor" clasa cea mai inalta (KB 01),ne-am deschis compania :R E M GENERAL CONTRACTOR LLC si suntem tare fericiti.
Cand o mai veni si bb insa,cred ca am sa-mi prind urechile de lucru si oboseala...

Jessica Priscilla 37s & 2/7 zile in :

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Irinuca eu m-am epilat cu ajutorul sotului cu o seara inainte. De tot ...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Irinuca , si eu m-am epilat total , nu cu ceara ci crema .E mult mai usor de facut igiena locala .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Acum ,merg sa ma pregatesc iarasi de plecare.De data aceasta insa,merg impreuna cu sotul sa vizitam spitalul in care urmeaza sa nasc. Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

IrinucaR eu am nascut natural cu epiziotomie..am facut rost si de un nodul hemorodidal in timpul nasterii datorita efortului si si acum ma doare fundul de la el si am fost epilata total si am vazut ca si care a nascut la o ora dupa mine era la fel.
Oricum e mai igienic asa chiar daca nasti prin cezariana.
B_Irina-c am dormit si eu 30 min ca bb a incepuit sa chitzaie prin somn si m-am ridicat ..el insa a dormit 2 ore si jumatate iar acum doarme iar dupa ce a papat ..p-tiu sa nu il deochi ...pot sa zic ca am mancat cu 30 min inainte de a se trezi ca sa aiba hrana consistenta .
Ioana si eu patesc asa cu alintaturile ...adoarme in bratele mele si daca il pun in patut se trezeste imediat sau in maxim 5 min.
Sambata seara cred ca au auzit si vecinii unele racnete...sotul a trebuit sa se duca la o petrecere singur iar eu am plecat in bucatarie sa mananc sperand ca va tace dar incepuse de acum niste tipete ritmic si a trebuit sa ma duc la el.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Fetelor cu nasterea programata miine le urez si eu bafta multa-multa!!

Am si eu o intrebare la voi:

-- cum se folosesc iconitzele smilies ??

si o rugaminte: ma treceti si pe mine in listutza, chiar venita asa tirziori ??? (datele mele sunt un picutz mai sus ...)

Daniela, mamica Ioanei si a bebelinei 36 sapt.

Mergi la inceput