Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
irina81 spune:
Marlena,eu am mancat salata de varza si a fost bine.Azi dimineata a fost putin mai agitat pt ca aseara am mancat ciorba de burta cu usturoi si otet.Si eu ma gandeam daca sa-l scoatem sau nu afara azi.
Voi ce faceti cand sughita bb?Mi-e asa de mila de el si il tine cam mult uneori.
Gata,noi plecam acum cat doarme Matei sa ne interesam de local pt botez.Am vrut sa facem unde am facut si nunta,dar e ocupat pe 13 noiembrie.![]()
Ioana,drum bun 
Irina si
Matei Cristian
b_irina_c spune:
Mi se pare mie sau ora la care trimitem mesajele pe forum e cea de iarna... Ca la mine e 17.30 si pe forum zice 16.30... ce nu face omul de plictiseala... In loc sa spal lucrurile lui bb
...
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
RalucaCostiurin spune:
!Buna ziua, fetelor!
Felicitari, Flavia!
Ce ziceti de vreme? Grrr! Sa nu scoti un caine afara, daramite o gravida. Si evident, azi am avut drumuri de facut, cu bunica la dentist si cu mine la spital, pe urma la birou o fuga, la farmacie... Cu toata masina, am ajuns rebegitaaa!
La control, am scapat de vestita sangerare la tuseu! Colul e inchis bine, nici o modificare de pozitie, inimioara ok; m-a pus si la ecograf o fuga, din pacate fara biometrie
! asa ca nu stiu nici greutate, nici diametru cranian. Urmatoarea vizita, luni 26, o zi dupa Dpn. Cica sa vin cu bagajelul si vedem atunci. Parca vad ca voi calca pe urmele Mihaelei, cu 40+. Am vorbit de rezerva... am luat trusa de peridurala - chiar ca sa nu va uitati la ea, arata sinistru!! 681000 la 2NA.
Mama, ce silfide sunteti! Si eu am luat 20 kg, multe din ele pe fund si coapse. N-am avut voie sa fac nici cel mai mic efort, si de unde de 3 ori pe saptamana trageam la inot, am stat ca plosnita...
Ege, paracetamolul e OK in sarcina.
Fetele cu programare maine, bafta multa! Norocoaselor, scapati de asteptare!!
Pe curand,
Raluca, mama Radului
irina81 spune:
Irina,de mult e asa ora pe forum,pe mine ma stresa chestia asta inainte.Aa,am uitat sa-ti spun ca si noi avem carut identic cu al vostru numai ca acum la inceput il folosesc cu scoica pe el ca sa pot sa-l vad pe bb cand il duc.Poate reusesc si eu sa pun poze sa ne cunoasteti si pe noi.
Irina si
Matei Cristian
b_irina_c spune:
Irina am mai observat odata treaba cu ora... dar acu tot stau si astept... si nu am ce face...
Abia astept poze cu voi. Eu nu m-am gandit sa pun scoica pe carut... Nu e prea sus? Sta bine? Nu e instabil?
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Ioana75 spune:
Fetele, serverul cu forumul e in Olanda, deci si ora mesajelor e cea din Olanda.
Fata mea da semne de alintatura, nu mai vrea sa adoarma decit linga mine; trebuie sa o dezvat cumva, chiar daca vor exista si racnete sfisietoare
. Acum iar a adormit pe masa cu calculatorul
.
Ioana &
Miruna
dani_flor spune:
Buna ziua dragalashelor mamici si gravidutze,
Mamicilor le urez din tot sufletul felicitari pentru bebeline si bebelini, sa fie sanatosi si sa aibe mult noroc, gravidutzelor le urez curaj, succes la nastere si ... pentru cele care sunteti la prima nastere, bucurati-va de momentele in 2 ramase pina la evenimentul mult asteptat (sunt ireversibile!!).
Eu ... sunt noua pe aici si imi doresc tare mult sa intru in grupul vostru, pentru putinul timp care a mai ramas pina la nastere, dar si dupa, la mamici de bebei.
Urmeaza sa nasc si eu fetitza nr.2 (Maria-Gabriela) pe 17.10, desi sper ca se va intimpla evenimentul ceva mai devreme, ca sunt destul de mare si greoaie. Desi am mai nascut o data (Ioana-Andreea, 24.10.1999), a trecut mult de atunci si acuma imi este din nou frica. Ce mi-as mai dori eu este sa nu fiu eu cea care trage obloanele la thread-ul asta... vad ca toate nasteti aproximativ inainte si cele care aveti termenul asa de departe fugiti mai devreme la cezariana.
Ramin alaturi de voi,
Daniela, 36 fixamente (sa o citam pe jadi)
gabiarama spune:
Intre timp am fost si m-am facut frumoasa pentru marea intilnire de miine si mi-am vazut si flacaul .Am constatat ca deja la atins vremea asta friguroasa , e putin racit . De ce tocmai acum ? 
Eu ma bucur ca a tinut vremea frumoasa pina acum , altfel nu stiu cu ce m-as mai fi imbracat .Ieri si azi am tras pe mine o pereche de pantaloni si un hanorac de-al sotului
.Glumea sotul meu spunind ca acum ii imbrac eu hainele , miine - poimine feciorii . ![]()
Va multumesc tuturor pentru galerie si incurajari .
Gabi , AMR - citeva ore
http://community.webshots.com/user/gabiarama
jadi spune:
Am reusit sa vad tot filmul cu Garfield... m-am cocosat de ris, super film, trebuie musai sa ii arat sotului motanul asta sa vada ce bine semanam cu el... cu burta atirnind, hehe.
Am si dormit un pic dar nu va zic cit sa nu ma invidiati...acum sint un pic buimaca...
Inca o data Bafta multa fetelor care nasc miine si sa aveti un somn usor la noapte!
Jadi
37+
iaca_poze
ege spune:
va multumesc pt.sfaturi
sper sa fiu mai bine,ca nu am chef de nimic
si la noi a inceput sa ploua
va pup si va doresc o noapte linistita!!
ege