Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da mai oana, ce mai faci? Te extenueaza gineri-miu?

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Paracetamol eu am mai luat, dar cand ma durea rau capul. La recomandare medic gineco, nu de capul meu. Pt. durere de gat stiu ca singurul pe care-l avem voie e batranul faringosept. De penicilina V nu stiu nimic, dar intreaba si tu ginecologul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ege eu am luat in timpul sarcinii amicilina 1/6h (de 2 ori). Recomndata de ambii medici (ca s-au consultat telefonic cand eram si eu de fata). Si am citit (intr-o carte speciala pt mamici si bebici, nu mai stiu cum e numea ca era de imprumut) ca medicamentele din grupa penicilinelor nu afecteaza fatul. La mine a fost OK. Si daca zice medicul de fam, poate nu vb asa aiurea. Succes si insanatosire grabnica!!!

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si eu ma tot gandesc ca nu se satura Alexandru ..ieri dupa amiaza de la 19 pana seara la 23 abia daca am iesit de cateva ori din camera..manca, apoi facea kk, apoi plangea cat il tinea gura si iar papa.
Am o banuiala..sa-mi spuneti daca la voi e la fel..cand mananc foarte bine , doarme si el 2 ore...daca mananc mai putin se trezeste dupa o ora sau nu doarme.
Codruta de bonissan nici eu nu stiu ce sa cred..daca e bun sau nu ..am observat insa ca e bun pentru sughit fiindca are ulei de marar. Ieri seara ma gandeam si eu sa cumpar Sab simplex dar nu dadea nici un semn ca l-ar durea burta ci ca e foame, apoi ca vrea plimbat in brate.
Asa am auzit si eu ca incep sa doarma mai putin si stau cu ochii pe pereti ...nu e nimic insa sa nu planga ..la mine sta maxim 5-10 min si daca vede ca ies din camera urla cat il tine gura...uneori abia apuc sa ma spal pe maini cu apa si sapun.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Kk a facut si la mine ieri mai moale si m-am gandit ca de asta e flamand..astazi si-a revenit insa.
Ioana si eu am mancat miere, pepene, struguri ..in zile diferite ..astazi chiar am papat si putina ciocolata..ce sa fac daca nu ma pot abtine ...si as mai manca varza salata dar am auzit ca schimba gustul laptelui si incerc sa-mi iau gandul de la ea.
Fetelor voi mai scoateti bb-ii afara pe vremea asta urata?
Mi-e cam teama sa nu raceasca...
Felicitari Flavia si refacere usoara!
Bine ai venit acasa Cristina[/b]!

Mergi la inceput

Marlena eu nu am fost atenta la faza cu mancatul meu. Dar o sa fiu, m-ai facut curioasa.
Cu cascatul ochii pe pereti la mine e deja cu program. De dim de la 7-8 pana pe la 10-11 nu se pune pb de somn. La inceput cumintel apoi din ce in ce mai agitat. Dupa asta pe la 13-14 iar 1 h de cascat gura aiurea. Si apoi programul de seara cam de la 5-6 pana dupa baita. Acum stau si astept trezirea de seara.

Mi-am amintin si de vaccin... La Vladut nu se vede nici in ce mana l-a facut...

Irina si Vladut

Mergi la inceput

Si eu as manca tone de ciocolata... Am mai luat cate o bucatica din 2 in 2 zile, ca nu ma pot abtine...

Irina si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ege,mersi ca te-ai gandit la mine.Sunt bine,putin obosita pentru ca nu m-am odihnit deloc ziua,dar nu din cauza lui Matei.El este bine,pana acum e foarte cuminte,se trezeste cam la 3-4 ore ziua.Ii facem baita pe la 21-21.30,adoarme pe la 22.30 si se trezeste pe la 2.30 si dimineata la 7.Cred ca ne descurcam bine pana acum.Tie iti doresc insanatosire grabnica si la fel stiu si eu ca Penicilina si Paracetamolul sunt permise,dar daca ai dubii intreaba-ti si ginecologul.Pupici.

Fetelor care ati nascut,cum e cand vedeti o gravida?Pe mine ma apuca nostalgia.

Irina si Matei Cristian

Mergi la inceput

Cred ca ma duc si eu sa trag un pui de somn ca asta noapte nici nu mai stiam ce fac..eram zombie...am adormit dupa 23 si la 6 a dat Alexandru trezirea si abia pe la 12 s-a culcat iar.
Asta noapte am mancat pe la 3 si apoi la 5 iar pe la 5.30 se agita si chitzaia si eu am crezut ca e flamand uitand ca mancat cu 30 min in urma l-am pus la san dar nu vroia ..adormise ..cand ma uit la ceas imi dau seama ca abia mancase .
Imi e asa de somn dimineata si ma rog de el sa mai doarma ..trag jaluzele si el nimic .

Mergi la inceput

Somn usor Marlena si cat mai lung!!!!

Irina si Vladut

Mergi la inceput