Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Flavia,felicitari pentru bb!

Jadi,eu ii dau lui Matei Baby Drink in biberon anticolici,cate un pliculet pe zi.Este foarte multumit,ii place si nu refuza sanul.Uite ce contine-extract natural de musetel,lemn dulce,cimbru si menta intr-un sirop de glucoza si sucroza.In plus ii mai dau 10 picaturi de 3 ori pe zi din Sab Simplex.Ioana,tu ii dai doar la nevoie Sab Simplex?

Sa va zic-aveam dureri ingrozitoare de sfarcuri si era o corvoada cand venea ora sa alaptez,desi foloseam Bepanten.Asa ca mi-am luat aparatori de san din silicon de la Avent si e mult mai bine acum.

Irina si Matei Cristian (18 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor dar ce bine stati voi cu kg!!!!!!
eu am luat 20 de kg(pana ultima oara cand m-am cantarit),sapt.trecuta
sincer am cantar acasa dar imi e frica sa ma cantaresc
m-a certat dr.dar tot el a zis ca e si copilul mare
eu cred ca e din cauza vitaminelor.cand am facut pauza de 2 luni nu m-am ingrasat decat 1 kg.eu iau pregvit zinc si acum de 1 sapt si calciu

ege

Mergi la inceput

irina chiar ma gandeam la tine!!
ce mai faci??cum te simti??
cum te descurci??
te pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc de urari fetelor! O sa incerc sa intru miercuri cu dial-up-u', sa va spun cum a fost cu cu super-avionul de cursa interna. Cred ca o sa scirtzie din toate incheieturile (asa am auzit).

jadi, ma intorc dupa sarbatorile de iarna.
irina, eu ii dau sab simplex doar la nevoie; si nici atunci imediat cum observ ca are colici; de obicei incerc cam juma de o ora sa o calmez eu, o mingii pe burtica, o tin la 45 de grade, etc. Azi pe la 6 sotul cedase nervos si mi-a zis sa-i dau picaturi, dar eu am mai insistat 5 minute si a adormit fata.

Dupa cezariana si mie mi-au zis ceai fara zahar, supa strecurata de radacinoase si apa plata.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna fetelor

Vera casnicie fericita si multe bucuri

Cge bine ai venit acasa si sa-ti traiasaca Ancuta mare frumoasa si sanatoasa

Lidia felicitari pt fetita si refacere cit mai repede

Flavia sa-ti traiasac baiatul mare si frumos si mancacios

Bonaparte si Gabiarama multa bafta maine la amindoua

Ioana calatorie placuta si sa ne spui cum ai ajuns

nanadana 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Kristinutza, la serviciul meu e stipulat ca la nastere primesc 500$, asa ca nu asi indrazni sa intreb de salariul de care zic fetele...
Crisina, daca nu-ti dadeau drumu' din spital.. iar te trezeai cu noi pe cap. Acum ai scapat! Felicitari!
Jadi, mergem maine la sport. Acum intelegi de ce rade fiul meu de mine si-mi zice MIMI GRASA NU POATE URCE-N PAT(in limbajul lui MIMI=pisica).Cat despre SMS ce-ti faci probleme... sotul tau e bun numai sa ne citeasca mesajele? Pune-l la munca, sa si scrie! Evident ca poti sa-mi dai mie sms, dar oricum, noi vorbim si la telefon si nici de vizita nu scapi! ALEA ALEA !

PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetelor
eu sunt putin trista , am fost si vineri si azi si tot din 2 in 2 zile tre sa merg la control dar se pare ca bebelica al meu nu vrea nici cum sa iasa ,ma lasa sa astept asa de mult si eu nu mai am rabdare.am depasit DPN cu 2 zile oare cat mai tre sa astept pana sa -mi tin si eu bebica in brate.
va pup pe toate si daca daca se hotareste totusi sa vina zilele astea va anunt eu,dr.mi-a dat 10 zile peste termen daca nu atunci imi provoaca ei nasterea.:((
va pup mihaela si 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bonaparte bafta multa maine!!!

Mary vorba Oanei soon, soon...

Oana pe unde esti? Mi se pare mie sau nu ai mai scris de ceva vreme?

Ma duc repede la somn ca doarme si Vladut...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

anya, asa serviciu ca al tau mai zic si eu!
pe mine m-a pus sefa sa vbesc la contabilitate (care contabilitate e in prahova, ca de acolo e firma ). nu prea stiu eu cum sa pun problema, dar fac tot posibilul.
niciodata n-am stiut cati bani am in buzunar, cat cheltuiesc pe luna sau cat castig... acum, de cand cu bebe, incep sa socotesc totul in functie de ce i-as putea cumpara de respectiva suma. merg la restaurant sau cumpar un body dragutz? imi cumpar o camasa sau doua biberoane si tetine de schimb?

cristina 38+

poze

Mergi la inceput

am sunat-o pe dr.mea de fam si mi-a zis sa iau paracetamol simplu si penicilina v 1/8 ore
voi ati luat??mi-a zis ca nu are nimic daca iau
nu stiu ce sa fac,pana acum nu am luat nici o pastila decat vitaminele
astept sfaturi

ege

Mergi la inceput