Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Multumesc tuturor care mi-au raspuns!!!!

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Sunt o de 18 sapt si vreau sa va intreb cat costa o epidurala si daca ati cumparat-o de la farmacie sau din spital .
Merci! si nastere usoara

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna dimineatza, fetelor!

Va multumesc mult pentru primire, sunteti toate niste dragute, exact asa cum imi imaginasem cind mai citeam una alta de pe topicul vostru. [flor]

karmenutza, merci de lamuriri, ceva ceva am inceput si eu sa mai prind

Voi cum mai dormitzi noaptea? Eu dorm din ce in ce mai prost, burtoiul nu imi permite sa dorm mai mult de 2-3 ore in aceeasi pozitie si dupa primul pp e jale , nu se mai lipeste somnul de mine. Nici treaza treaza nu sunt sa pot sa va tin companie in creierii noptii. Dar curind va veni si asta, eu sunt abia 36+.

A! Si sa va zic legat de burtoiul meu ... Sa stiti ca am shocat pe toata lumea pe aici. Nemtzoaicele au in general "burticele". Si lumea ma intreaba daca am ajuns la termen de vreo 2 luni .

Legat de imbracat, nici eu nu imi mai iau nimic, de altfel nici nu mi-am luat prea multe in tp sarcinii. Hainele de gravida mai frumusele nu sunt foarte ieftine si, bineintzeles, nu mai pot fi purtate dupa aia. Dar am avut noroc cu o pereche de pantaloni cu elastan si cu banda lata pentru burta care au crescut o data cu mine. Si credeti-ma, am crescut ceva in sarcina asta . Si o pereche de papuci masura 39 (eu port 37 de regula) . Dar nutresc sperantze ca voi reveni la formele dinainte cu toate kilele astea (15 pina acuma) de pe mine...

Voiam sa va intreb si eu ... e vreuna dintre voi mai tomnatica, asa ... ca mine? Din cite am vazut eu sunteti tinerele-tinerele, maximal 30-31 Eu fac 36 in Octombrie, ce e drept la mine e si bebe2. Fetita mea Ioana are 6 anisori, poate v-am mai zis mai sus, dar sa stiti ca stau rau-rau cu tzinerea de minte de vreo 2 luni, asa ca ma iertatzi voi.

Va
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Stop joc, schimbare de capitol.

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Gravidute, mamici, un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57869" target="_blank">(aici)

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput