Bebelusi de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Nu reusesc sa mai dau nimic jos de cand am venit acas, dupa nastere. Aveti vreun regim de slabit, dar care sa nu afecteze lactatia? Ca nu vreau sa intrerup alaptatul, dar as vrea sa dau ceva jos, am 11 kg peste greutatea de la inceputul sarcinii, sunt mai usor de sarit decat de ocolit!

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mamini, sarut-mana! Stiam eu ceva de regimul asta. Recitind pe la Femina intim mi-am dat seama ca nu pot sa il tin acum. E prea stresant si cauzeaza la lactatie. Si asta chiar nu as vrea.

Irina, transmite Ancai si Oanei din partea mea si a lui Tudor.

Mama, ce ma enerveaza vremea asta! Nu putem iesi afara.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello!

Nasoala vreme! S-a facut brusc frig. Sper sa nu vina iarna asa repede!
Vad ca vorbiti iar de kg. Eu am scapat de 11 kg de cand am venit din spital dar mai 10 de dat jos. Am si eu cartea in format word daca o vreti. Nici eu n-am chef acum de slabit si asa mananc destul de haotic ca bebe n-are ore stabile de mancat.

Am si eu o intrebare pentru voi. La cat timp isi revine uterul la forma initiala? Stomacul meu e destul de flasc si nu-mi dau seama daca e din cauza grasimii sau ca nu si-a revenit corpul la forma initiala. Mi-e cam teama sa nu ramana asa. Am impresia ca e burta foarte jos. Voi ce gimnastica ati facut pentru burta? Dar pentru planseul pelvian? Eu daca stranut scap putina urina si sper sa nu raman asa.

Pupici
acusor si bebe Teo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Andre_ea, mie mi-e foarte greu sa tin cura acum, fiindca nu avem program, cu laptele e un chin ca e putin si nu stiu ce sa mai fac, dorm aiurea si sunt obosita, sunt frustrata si daca as mai sta sa ma uit si la fiecare bucatica pe care o inghit as lua-o pe cimpiile verzi. Montignac e buna cind nu alaptezi, esti linistita si ai timp. singura cura care e compatibila cu alaptatul e sa renunti la dulciuri si grasimi si ar fi si asta buna( la mine, cel putin, care as avea de unde sa dau), dar cum spuneam, nu ma pot abtine deocamdata de la nimic. cind imi mai revin un pic, macar cu nervii si oboseala asta as vrea sa tin: fara dulciuri si grasimi. si cind e kupilu`mai mare si avem program si nu mai mincam laptic de mami mai vad eu Monti, Atkins, orice.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna la mamici si bebici...

Saru'mana pt gandurile voastre...pana la urma cam asa e...sa am nervii tarii si sa astept sa treaca.

Ma pregatesc sa ma duc la controlul de dupa 6 sapt.Pana acum Ingrid a papat la 3 ore..dar de la ora 14 am tinut-o treaza pana acum..ca sa ma pot duce linistita la dr la ora 17.30...dar parca vad...ca desi i-am dat sa pape la greu din tzatici..am indopat-o...parca vad..ca..atunci cand sa ies pe usa o apuca foamea sau mai stiu eu ce...offf...

Va pupik pe toate...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irina, foarte frumoaaaaaaasa papusica ta ; si seamana cu tati al ei (da' eu ti-am zis asta dinainte) .

Anis, lasa ca treceti voi si peste astea; si noi am trecut prin asa ceva; este normal la 6 saptamini; da-i sa manince de cite ori vrea; la 6 saptamini este inca un puseu de crestere si cam asa fac bebelusii. Daca vrei, cind este mai suparatica, da drumul la muzica si danseaza cu ea prin casa si cinta-i cintecele, daca le stii (ca sa o obisnuiesti cu dansul nu strica) . Eu asa am facut si inca mai fac, iar Eva se uita la gura mea, curioasa, si isi misca si ea gurita asa de haios , ca si cum ar vrea si ea sa cinte sau sa imite miscarea gurii mele .

Eva a inceput sa aiba un program, cit de cit. Am observat ca seara, daca nu o pregatim de culcare pe la 9:30pm incepe sa se smiorcaie, ca si cum ne-ar spune ca e obosita. Atunci trebuie sa o ducem in camera ei, aprins doar lampa ei micuta, supt san pina se linisteste si ajunge in starea de somnolenta, apoi pus in patut si nite-nite . La 10pm e deja adormita si fericita , pina dimineata la 4:30-5-5:30am, cind se trezeste sa pape si adoarme inapoi.

Mamini, si eu am trecut prin stari de depresie la inceput, pt ca nu m-a ajutat nimeni cu fetita, iar cind venea soacra mai mult o agita (ca plingea aproape mereu si ne era f greu sa o adormim dupa aceea), deci ii facea mai mult rau; asa ca acum incerc sa limitez vizitele ei.
Si eu si sotul am vorbit si nu ne grabim deocamdata sa avem al doilea copilas ; mai incolo, peste vreo 3 - 4 ani, cind o sa o trimitem pe Eva la gradinita. Pina atunci vrem sa ne ocupam de Eva cit de mult putem si sa o facem fericita.

Fetele, nu va mai plingeti de vreme!!! Vreti sa facem schimb? Veniti voi aici, in Florida, la 30-35 grade C si merg eu in tara, ca eu una m-am saturat de atita caldura; abia astept sa se mai racoreasca (prin noiembrie) si sa o imbrac pe Eva si in alte hainute in afara de body-uri. In plus, cind ploua, Eva doarme toata ziua , asa ca imi doresc eu sa ploua, dar in ultimul timp a fost foarte uscat pe-aici.

Acum Eva doarme; este somnicul de dimineata .

Va pupam.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

buna fetelor,
am mai pus si eu niste poze cu mami si cu tati - sambata am fost la o nunta si l-am luat si pe pitic,dar a dormit intr-una,n-a vrut sa vada prima lui mireasa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vulpitza_simpatica/album?.dir=/d7c5

Mai fetelor,stiti cumva Vigantolul cat timp se da ?

Cocolasha si Alexandru cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Dragelor mamici cu puiuiti mici! Irina, Mamini, Anis ... toata gasca ce mai faceti? Puii sunt bine? Mi-era dor rau de tot de voi. A trecut cam o luna de cand n-am mai intrat pe forum. Mi-a luat ceva timp sa va gasesc ca ma dusesem tot la Odiseea... Va admir ca aveti timp de forum, o sa incerc sa intru mai des, ca am nevoie de voi, de conversatie...
Matei al meu are o luna si o sapt., e bine, papa san, dar apoi si completare ca e mancacios rau si lenes in acelasi timp, s-a ingrasat 1.200 in prima luna si acum e putin suparat ca n-a facut cacuta de sambata! Cateodata ma uit l minunea mica de langa mine si nu-mi vine sa cred ca e al meu!!! Suntem si eu si tati tare indragostiti de el.
Spe sa am timp sa ma uit la pozele bebeilor vostrii
Va pupam!

Zina si bb Matei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetele
Mai sunt si eu pe aici.Mai intru cind am timp ca e tare dificil cu 2 mici, noroc de mama dar si ea pleaca pe 10. A pacalit comisia cu inca 6 zile. Sunt obosita dar sper ca toate sa fie bune pina la urma.
Azi la 3 saptamini, bb Sebi are 4,405kg si 55,5cm.Creste repede si frumos.Avem doar o problema, bubitele de hormoni care sunt asa multe, pacatoasele si nu mai trec.Colici inca avem din nefericire.
Irina, ai o minune de papusa, sa va traiasca.
Voi mai pune ceva poze cit de curind.
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Mie mi-au trecut nodulii de la un sin cu comprese si masaj (am pus chiar foi de varza asa cum am citit pe undeva). Mi-au aparut acum (noduli) la sinul celalalt Ma tot gindesc ce fac gresit...Poate nu beau destula apa, de azi am inceput sa beau mereu cind imi aduc aminte. Ma bucur ca nu mai am febra, mi-era teama ca ajung iar la antibiotice.

Fetele cu bebei care dorm noaptea mai mult de 4 ore, voi stati nemulse tot timpul ala? Parca am observat o legatura intre nodulii mei si intervalele mari intre mese. Nu stiu ce sa mai cred, incerc sa descopar cauza.

Am mai observat ceva, al meu bebe de citeva zile face kk diferit, mai inchis la culoare si mai tare si cu altfel de miros, desi maninca la fel, si ea si eu. Oare sa fie aparatul digestiv care se maturizeaza? Ca nu-mi dau seama de ce schimbarea asta. Voi ati observat asa ceva?

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput