Bebelusi de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Servus mamici si bebelusi,
va pupam pe toti si speram ca sunteti bine si frumosi si grasunei. Noi abia ne-am mutat.. Totul e un dezastru dar suntem bine...Mama ce nebunie e... noroc ca ma duc la job sa ma mai odihnesc...

Oana Anis, Irina, Adriana,Mamini pupiciii mariii
Cipcip si eu fac noduli in san la job cu toata pompa de o folosesc... se acumuleaza laptele... no fa si tu un dus caldut, maseaza usor sanii si incet incet vei reusi sa treci intervale mai mari fara noduli..important e sa tii cureti la urmatorul alaptat ca sa nu te inflamezi ...

Acusor in vreo sase saptamani revine la normal uterul..hmmm burtica plata... mai greu... dar experienta mea zice ca revine:):). Mai creste puiul mai dormi mai mult, wow incepe sa mearga si devii silfida de alergat... Serios.. nu te ingrijora

Acusor

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna seara! Fetelor scuze pt intarziere insa eu cam am treaba si de-abia apuc seara sa mai intru sa vad ce faceti.
Andreea ti-am trimis pe mail cartea Montignac.
Delia ti-am trimis PM. aca vrei da-mi adresa sa ti-o trimit.
Pt cele care o mai vor sa-mi dati adresa pe PM ca sa nu uit cumva. IS cu mare drag insa cum spune si Mamini ajutor gasiti si pe forum insa eu v-o dau.
Irina ce frumoasa e nora mea ;) s-a facut dragalsa foc!!!!!!!!!
Si eu imi doresc s-o reiau dar uite ca nu mai apuc din lipsa de ambitie .....

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Cipcipcip - am avut aceeasi problema cu sanii, de doua ori pana in prezent, deci iti scriu din experienta, cum am scapat eu. Am facut si masaje cum itit scriau fetele dar am mai facut si urmatoarele. (Eu aveam noduli si imi aparusera pete rosii pe sani in locurile mai dureroare). Mi-am pus branza de vaci,rece - din frigider, pe sani si i-am invelit cu scutece in forma de triunghi si apoi cu sutien si am dormit asa. (dupa ultimul alaptat pana la primul). Deasemenea dr. mi-a recomandat gheata in locurile rosii, tot dupa alaptat. In cazul in care faci febra: pana la 38.9 bebelusul poate sa suga, de la 39 laptele trebuie muls direct in sticla lui, si fiert in bein marie,. Nu renunta la alaptat. Daca febra continua poti lua oxacilina care nu influenteaza lactatia. Nu te lasa doborata. Pe mine m-a tinut 3 zile, cu febra doar noaptea si o scadeam cu comprese reci cu otet de mese sau spirt pe picioare, frunte, maini si braza de vaci rece pe sani. Mi-a trecut si inca alaptez. Pt. cresterea cantitatii de lapte (pt. mamini) bea mult ceai de anason, fenicul si chimen. Eu fac din toate la un loc. Nu aveam prea mult lapte inainte sa incep sa beau ceaiul. Si mancare si odihna multa. Deci fetelor nu se poate tine regim cat alaptam. Doar masaj si aerobic. Imi fac si eu abonament in aceasta saptamana.Caterina lasa regimul alimentar pt. cand scapi de alaptat. Oricum se zice ca cel mai repede ne revenim la forma initiala alaptanad.
Pisi_ella tare mare s-a facut Matei. Noi nu avem inca 6 kg. dar suntem lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetele??

Am venit de la control////avem, unda verde.. ,nu-s de ce..da parca n-am nici un chef de asta.///poate daca imi incarc ceva bateriile..

Azi a fost mai bine..a papat la 3 ore pana acum...sa vedem cum va fi in seara asta..cum se apropie seara..incep sa tremur.ufff

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Seara buna fetele

Noi suntem bine, azi am iesit un pic afara, vreo juma de ora, intre 2 ploi...ca urat s-a mai facut si frig tare. Luca e bine, e foarte nervos cand e foameeee. Revin si eu cu intrebarea mea: voi le dati Calciu??? Mi-a raspuns cineva, dar vreau sa stiu daca e regula. Pt ca dr meu a zis ca nu e necesar...Doamneee ce m-a lasat memoria

Dede, vreau sa te intreb: lui Luca ii transpira palmele si talpile, crezi ca e lipsa de Ca???
Vigantolul se da pana la 1 an si jumatate, nu mai stiu cine intreba

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, bine ca sunteti bine, sa puneti si poze, ati schimbat steguletul - hehe.Si noi il schimbam curand, mi atat de groaza de mutat dar asta este...

Eu nu ii dau lui Aidan nici o vitamina, nu mi s-a spus nimic si v-am spus cum e cu vitamina D la noi, in sud e mult soare si asa are el doza de vit D :)

Na sa va spun cat sunt de tampita, ce am facut.....M-am pus sa ii tai unghiile lui Aidan si ce credeti, i-am taiat putin pielea chiar deasupra unghiei.Vai ce a mai plans.....si eu cu el...mi se rupea sufletul sa il vad asa.Am ramas cu sechele, mi si groaza sa ii mai tai unghiile.
Azi am o zi atat de aiurea si mai ii si cald ca naiba.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

OanaC cred ca e un plan bun sa ne ocupam de bebele pe care il avem si sa il facem cit mai fericit si-om trai si om mai vedea. f intelept.

Zina, bine ai revenit! tare bine a luat in greutate baiatul tau, sa traiasca! si noi suntem indragostiti fleasca de asta mica, stam si ne uitam ca prostii, de parca n-am mai vazut copii...

Cocoloasha, arati de parca nu ai fi fost burticoasa niciodata. cum faceti, mai fetelor? cinste voua, sunteti niste adevarate.

Sorel, am baut toate porcariile de ceaiuri si beau in continuare, rezultatul e ala care e. bun si atit, decit deloc...

Andreea(AC) bun venit in batrina Europa, ma bucur ca sunteti bine. esti mai aproape de casa, o sa fie mai bine =o)

noi am fost la control, Veve a crescut si ea, 4650g si 55 cm. f bun, m-am mai linistit si eu.

fug ca "ma striga"
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata, mamici de pitici dragalasi
Noi am dormit rau azi noapte. Inca ne doare burtica dar macar nu plingem, ne foim rau de tot.
Mamini, maaaaaaaaale printesa ta. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi. Nu reusesc sa gasesc mesajul in care ai si pozici. Nu vrei sa le mai pui o data sa le vad si eu mai bine?
Albinuzza, noua nu ne-a spus doctorul nik de Ca nici la primul bb si nici acum la bb Sebi, deci, nu dam calciu.
Adriana, stai linistita. Atita timp cit dezinfectezi locul si nu se infecteaza, e ok. Cit despre mutat, nu te stresa, toate vor fi bune.Succes.
Pupici la mamici si puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ati vazut pozicile noi cu Sebi?
Toate ar fi ok daca n-am avea atitea bubite pe fetisoara. Cica sunt de la hormoni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata...

In sfarsit sunt si eu odihnita.Ingrid a adormit la ora ei preferata ca de obicei...12.30 -1 noaptea si s-a trezit la 7 dimineata..a apapat putin si a adormit iar...pe urma s-a trezit acum 1 ora pe la 10 si un pic ,adica un san..de regula ii papa pe amandoi..iar a papat putin si a adormit iar....
Si ca sa fie totul in stilul meu adica acum am ingrijorez daca nu cumva are ceva de doarme asa ..ca ea e argintul viu ...poate e de la ploaie..
Bebelusii vostrii la fel sunt de la ploaie??

Kulta, si Ingrid a tot avut bubite...sunt si de la caldura...uite de ieri de cand a venit frigul pe aici i-au disparut de tot.Dr meu neonatolog mi-a zis sa nu ii dau cu nimik..pt ca apar si dispar..a zis ca apar atat la caldura cat si la f frig.M-am uitat la poze ...e asa de dragutz

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput