Bebelusi de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

O intrebare mai am. Daca aveti modele de invitatie de botez v-as ruga daca se poate sa imi trimiteti si mie asa ceva, eventual o poza si cu textul ca eu nu am idee ce se scrie.
Si Ioana, as vrea si eu dieta aceea daca mi-o poti trimite pe email. Multumesc anticipat.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

DanaB si Veve e tot cam ca Pooh, cu hiriitul care ma innebuneste( mai are si muci din spital de la aerul conditionat) si program de balamuc, cu snackul la juma de ora dupa ce a mincat...doar asa mare nu e, dar vorba lui Dede, e fetita si are grija la silueta...
Dede, ai dreptate cu experienta frumoasa dupa cea urita, dar nu toata lumea are noroc, pina la urma nu e numai chestie de atitudine( iar eu oricum super-optimista nu am fost in veci).eu am visat toata viata sa am 2 sau 3 copii, dar pe la inceputul sarcinii m-am razgindit. barbatul meu viseaza la al doilea copil dinainte sa ne hotarim pt primul si aseara mi-a zis: sa stii ca ai dreptate, lasa ca a fost greu cu sarcina si nasterea, dar ce ne-am face daca am avea 2 copii, de-abia ne descurcam cu 1? daca as fi fost in Ro, sa am pe cineva care macar din cind in cind sa ma ajute sau cind fac o pauza sa am o vecina cu care sa schimb o vorba, ar fi altfel. aici si daca am o juma de ora sau o ora ca sta sotul meu cu Veve, ma duc prin furtuna la plimbare( ca saptamina trecuta) si ma copleseste sentimentul de izolare, care nu se impaca cu depresia post-partum, sau se impaca prea bine...o sa vina mama, intr-adevar, dar nu poate sta mult- din cauza de viza si mai are si ea treburi- tata, bunica, florile( are multe si f frumoase), porcusorul de Guineea...
nu fac nimic definitiv deocamdata( ca legatul de trompe de ex),desi as vrea sa am curaj sa iau o hotarire si sa merg pina la capat.pe de alta parte e asa de scumpa Veve si de dragalasha ca parca e mai bine sa las loc sa ma mai gindesc, dar nici virsta nu ma lasa sa ma mai gindesc mult...mai vedem. sunt ametita si eu...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare la toata lumea,

Vad ca pe-aici sunt aceleasi probleme ca si la noi... Azi noapte Ioana mi-a facut o criza de colici ca-mi venea sa plang de mila ei cum se chinuia dragutza... Eu o tin muuuult in brate, dansez cu ea, o linistesc si adoarme pana la urma.

Dana, si Ioana este foarte lacoma, primele inghitituri le ia fara sa respire, se ineaca si bineinteles, dupa aceea incepe sa haraie. Dar dupa ce termina de papat nu mai haraie.

Cred ca ieri Ioana a fost deochiata pentru ca seara tarziu facea ciudat, nu erau colici pentru ca nu se ghemuia, in schimb isi arunca manutzele pe spate , se zbatea si plangea... i-a trecut numai dupa ce i-am spus Tatal nostru... Mititica de ea, nu mai stiam ce sa-i fac, nu vroia nici sa pape, nici nu se scremea, de luat in brate nu se pune problema pentru ca era in brate... Ultima solutie a fost sa o descant si a adormit imediat dupa ce i-am spus rugaciunea...

Mamini, in nici un caz sa nu faci vreo chestie ireversibila pentru ca nu se stie niciodata ce idei iti vin... Mai bine iti pui sterilet pentru ca este sigur si cand te hotarasti pentru bb2 il scoti si gata!!! Este greu intr-adevar cu un bebe, d-apai cu 2, 3.... auleeeuuuu!!!! Si eu nu fac nik in casa, ma ajuta mama la tot ce inseamna treburi in gospodarie, iar uneori mai sta si cu Ioana... Va inteleg perfect pe cele care nu aveti ajutor de nici un fel... tare greu trebuie sa fie!!!!

Ioana, vreau si eu reteta de slabit, ca nu se mai poate, sunt de-a dreptul purcica!!!!

Vorbind de purcei, vreau sa va spun ca am gasit un purcel pusculitza tare simpatic, zici ca este real si este atat de haios!!!!!!!! L-am cumparat pentru botez, cred ca se va amuza toata lumea...

AAAAA!!!! Am uitat sa va spun, am vorbit cu Anca - Emaimee, urmeaza sa ne vedem zilele astea cu printesele!!! Va pupa pe toate!!

Gata, fug ca am treaba, va pup pe toate!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Am mai pus poze in albumul Ioana Alexandra luna a 2-a!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neatza pe la pranz

Un inceput de saptamana cu vreme urata la noi, dar sper sa se indrepte, macar sa nu mai ploua Noi suntem bine, papalim foarte bine, si mai nou dormim bine si in timpul zilei. Cred ca l-au lasat colici si din cauza asta...Fetele voi le dati Calciu???

Dede, vreau sa te intreb: lui Luca ii transpira palmele si talpile, crezi ca e lipsa de Ca???

Irina, Ioana Alexandra e o dulce, cred ca va rapi multe inimi

Ioana, eu am avut cartea Montignac, daca ai tu retete gata, vreau si eu. Din pacate nu mai am cartea, dar stiu ca este foarte bun regimul, ca ma apucasem si eu de el..d.ar puturoasa de mineee

Anis, nu stiu ce sa-ti zic, Luca cand avea colici, crizele puternice, stateam cu el in brate, ii puneam scutecel cald-cald pe burtica, sima plimbam cu el prin casa. Am obsv ca miscarea face fff bine la colici

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irina, am uitat sa zic ca e taica-su intreaga...

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, superb copil ai! Sa fie sanatoasa!

Ioana, cred ca am uitat sa iti dau adresa de mail: andre_ea22@yahoo.com

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, tare frumoasa motzata ta! e o scumpa. de facut pasi ireversibili nu fac, ca sunt sub influenta-hormoni ca la balamuc, dar trebuie sa ne gindim noi astea mai "coapte" ca sa zic asa, ca nu mai avem tot timpul din lume... salutari si Ancai si lui Bibi.

fetelor care vor Montignac, pe forum e "club" la femina intim cu retete si meniuri si carte si tot. eu inca nu sunt echilibrata suficient sa ma apuc de cura, dar am si eu cel putin 10 kg de dat jos, asa ca dati-mi si mie ghionturi, poate "ma simt".

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua tuturor.
Am mai intrat si noi sa va salutam si sa va spunem ce mai facem.

Anis- e mai greu sa-i faci program daca alaptezi de la san. Eu de pilda, pt ca-i dau si laptele meu tot cu biberonul si stiam sigur cat mananca, nu-i dadeam sa pape mai devreme de 3 ore oricat tipa. Si acum se trezeste la fix 3 ore pt papa, si noaptea dormim 6 ore de o sapt si adormim si la masa de dimineata imediat. Cam dupa 2 mese pe zi e suparat si nu doarme, la ultimele 2 dinaintea baitei. Asa ca Albinutzza, nu tb sa ma mai chinuiesc sa-l tin treaz ca are el grija de noi!Stai linistita Anis ca vei vedea ca deodata se linisteste si-si face singura program! Mult succes si nervi tari!

Irina- Sa-ti traiasca printesa frumoasa!
Vreau sa te intreb ca noi suntem cu aceeasi combinatie de lapte la bbi- de la noi + Humana1- bebeal meu de o sapt si ceva face numai la 2 zile kk. Tu ai patit asa ceva? Sunt cam ingrijorata. In ziua in care nu face e tare suparat si se screme, ca sa nu mai zic cum e inainte sa faca! De la ce oare o fi?
Cum stai cu pregatirile pt botez? Mai e o saptamana! Eu azai sau maine ma duc sa comand tortul. Si tb sa cer confirmarile de la invitati.

Hai ca mai intru si alta data, va pup pe toate acum, sanatate multa si colici putini!

Simona si Mario 22.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor

Noi avem program de somn amandoua dupa masa de dimineatza, pana la cea de la 11-12. Asa ca abia acu imi beau cafeaua (fara cofeina) si am intrat pe forum. A inceput si moatza mea sa doarma ceva mai bine noaptea, dar dupa masa de la 5 pana la cea de dimineatza ne jucam, ca asa vrea. Joi facem vaccinul de 2 luni, a aparut o formula care combina toate vaccinurile in unul singur, asa ca facem doar o data buba. Sper sa n-o doara foarte rau. Vorbiti si voi, cele care n-ati facut, cu pediatrii, poate scapa bebeii mai usor.

Albinutza, si eu i-am dat calciu, cate 5 ml pe zi timp de 10 zile, acu, in septembrie, azi bea ultima doza.

Fug ca vrea in brate.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput