Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
AYUMI spune:
Bonbonicaaaa,eu am niste dureri groaznice de spate.
Singurul remediu ce l-am gasit este sa imi pun mereu o perna la spate atunci cand dorm.Nu ma mai doare asa tare,parca.
22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
alina80 spune:
Fetelor, cand e emisiunea aia cu nasteri la Prima? Ca eu parca stiam ca azi la 20:30. Iar s-a schimbat ora sau la mine chestia cu scaderea inteligentei pe parcursul sarcinii e tot mai evidenta?
Lamuriti-ma si pe mine, va rog.
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
BOMBONICA-OANA stai linistita ca aici suntem noi,vei avea cu cine "vorbi"!
Si eu fac cezariana si cel putin 4 luni voi fi acasa(1 inainte,3 dupa),deci voi fi probabil toata ziua pe net!
AYUMI nu stiu remedii,pe mine ma doare spatele doar dimineata cand ma trezesc sau cand ma ridic din pat,dar banuiesc ca asta-i doar inceputul!!!
KIKIRIKI si cele care "au ramas...fara medic" nici eu nu stau mai bine,ca de al meu am auzit ca nu vine la nasteri!
Si chiar daca vine, probabil programat la cezariana,tocmai azi mi-a zis una ca atunci cand a facut ea cezariana cu alt medic,cele operate de medicul meu toate au avut probleme...si are un renume de medic foarte bun!
Ma gandesc si cum se uita altul cand vede ca ai umblat 9 luni la un medic si in ultimul moment...vii la el!Ce naiba sa fac???
Poate ar fi mai bine sa nu programez nimic si cand e momentul ...care o fi de garda!!!Ca oricum sunt obligati sa-mi faca cezariana ,voi aduce o hartie de la medicul oftalmolog cu miopia mea forte.Si asa am citit ca nu-i prea bine sa nasti inainte de a fi pregatit bebe...
Ce ziceti?
MONICA 25
molisa
J G spune:
Kikiriki, felcitari pentru fetita grasunica! Despre Tutunaru pot sa-ti spun ce e un doctor ok, iti explica tot ce intrebi, e atent, nu astepti pe holuri etc. Dar e la fel de smecher si de pontos ca si Iosup si da uneori niste raspunsuri la misto, mai ales pe site, ca fata in fata e respectuos. De ex. ieri i-am dat un SMS cu rezultatele de la ecografie si l-am intrebat daca pot sa plec in concediu si el mi-a raspuns "Dar mama ta te lasa? :)" Dar eu nu ma supar ca am cam acelasi gen de umor. Oricum, mergi cu incredere la el! E dedicat meseriei si un om deosebit!
Fetelor eu mai am putin si fac o criza de nervi ca m-am apucat sa-mi fac bagajele prin urmatoarea metoda: scos o tzoala din dulap, probat, nu ma mai incape, aruncat pe jos sau ma incape, calcat! Si nu prea am ce calca, nu stiu cu ce naiba ma imbrac in concediu!!
Ati scris foarte mult si evident, nu mai stiu cine ce a zis, doar am retinut subiectele principale. Si eu sunt foarte suparata ca nu mai fac baie in cada si fac dusuri destul de calde si de lungi.
Despre sex ce sa zic: mi-e frica sa fac dar in caelasi timp am chef rau de tot si vad ca ma cam afecteaza lipsa (pitici pe creier).
Din fericire azi nu m-a durut burta deloc-deloc. Si am mers foarte mult pe jos...
J 19+
Ana_m spune:
Buna burticute,
Am scris si ieri seara un mesaj si cand sa il trimit mi s-a blocat nenorocitul asta de comp si nu am mai avut nervi de scris.
Azi am citit tot ce ati scris si ma pun din nou sa scriu . Am tot facut treaba prin casa ieri, din pacate cand ma apuc nu ma mai pot lasa si am cam obosit.
Markplayer sa stii ca si eu fac parte din categoria
. Am ajuns la 80 si de cand sunt insarcinata m-am ingrasat 3 kg. Restul le avem si eu bine acumulate. Mi-e si frica sa ma gandesc ce va urma. Tot imi zic ca nu mai mananc seara ca e cel mai periculos cu ingrasatul.
Ank mersi, iti raspund pe PM
Azi am fost si am gasit 2 sosetute rosii tare haioase la doar 1 euro 2 perechi, si le-am cumparat.
Va pup
Ana 23+
J G spune:
Fetelor am uitat sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi noapte. Pe la trei dimineata m-a trezi un carcel groaznic de dureros la gamba stanga. Nu stiu prin ce minune am reusit sa nu urlu dar am scos niste gemete de a sarit barbati-miu din pat de frica. S-a calmat durerea dar cred ca dupa o ora m-am trezit din nou cu carcel la cealalta gamba, de data asta a fost mai nasol, nu stiam ca exista asemena dureri!!
Voi ati avut asa ceva? Eu nu stiu daca am avut 5 carcei toata viata iar acum 2 intr-o singura noapte? Eu stiam ca sunt in general de la lipsa de calciu dar cred ca nu pot sa iau calciu decat din mancare.
Si acum ma mai doare gamba dreapta, a fost foarte nasol.
Abia acum m-am apucat sa fac bagajele!!
sunt culmea.
Maine de dimineata plec, sa fiti cuminti in lipsa mea! 

J 19+
Ursoaica spune:
Buna seara fetelor!
Uf, am ajuns insfarsit acasa. La dr. totul a fost ok, fetita este ok, mi-a dat niste vitamine (am niste crampe musculare la picioare de mor) dar nu mai stiu cum se numesc (scleroza).
Ce va plangeti atat ca sunteti grase, eu ce sa mai zic 1,80 m cu 112,5 kg
; am luat in 6 luni 12,5 kg. Va dati seama pana la sfarsit……..
Spune-ti ca aveti burtici, ca nu va mai incape nimic? Fiti bucuroase a mea nici nu se vede (daca nu as avea caseta video cu numele meu pe ea nu m-ar crede nimeni).
Irinadum forcepsul se foloseste numai daca este nevoie.
Maria28 nu ziceam fara chiloti etc (imi imaginez cum ar arata al meu, hm), ci fara ele calcate.
Mama nu este deacord cu peridurala, motivul? Cand aude de ea, aude forceps. Pe vremea cand a lucrat ea acolo (acum 20 ani) nu era asa ceva (peridurala). Dar erau altele mai grave. Cand povesteste despre ele mi se face pielea de gaina (nu vreu sa va ingrozesc cu cazurile care erau atunci, acum nu prea mai sunt datorita analizelor care se fac, prevenind acele probleme).
Fetelor cat costa sutienele speciale pentru noi. Au vreo denumire anume?
Ursoaica
24+
paula77 spune:
Buna tuturor
.Va felicit pe toate pentru baieteisi pt fetite si venim si noi cu vestea cea mare

e baietel
,spre mandria si bucuria lui tati , dar si a mea binenteles, chiar daca eu am fost 80%convinsa ca e fetita.Ma bucur ca e bine si ca l-am vazut asa de jucaus si ca e asa de cuminte ca nu mi-a facut nici o problema de la inceput si pana acum .In afara de faptul ca imi creste burtica si ca ii simt antrenamentele
nu am simtit ca sunt insarcinata.Sper sa fie tot asade cuminte acum ca l-am laudat la toata lumea... La nume inca ne mai gandim asa ca deocamdata o sa va rog sa postati doar caruciorul albastrel.Va multumim.
Si cu kg am si eu un adaos de 9kg pana la ora actuala. Asta e daca ne place mult
Mergem si noi la somnic si speram sa mai putem intra pe net ca tocami ne-am mutat si internetul nostru inca nu e instalat numai asa ce mai prinde calculatorul de` la altii.
AYUMI spune:
Buna dimineata,burtici!
Astazi ma simt mult mai bine decat ieri.Asa ca mi-am facut cateva planuri de curatenie si,cand termin,daca nu sunt obosita,vreau sa merg la un film.
Bianca
22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
kikiriki spune:
'Neata feteleor!
Draga J G, multumesc mult de informatii despre dr. Tutunaru. Aseara am gasit prin niste capitole mai vechi adresa lui de mail si i-am scris de situatia mea...l-am intrebat daca l-ar deranja sa ma ia in "grija"...sa vedem ce zice. Dar voi stiti ceva de un cabinet particular al sau?? Am inteles ca si-ar fi deschis anul acest un cabinet dar nu stiu unde?? Ma gandesc ca la cabinet e mai putin aglomerat decat la spital....
Daca ar fi sa merg la el mi-e teama ca e un pic "concurenta" doctoritei mele, ca am inteles ca si el se ocupa de inseminari si probleme de fertilitate...sper sa nu sune prea aiurea??!!
Deci amandoua suntem bine pana acum totul e OK. JG, crezi ca e grasunica la 163g si 11,53cm?? Pe fisa scrie ca dupa dezvoltare ar fi cam de saptamana 17!!
Utocata ti-am trimis un mail!!!!
Azi ar trebui sa mai fac si eu ceva prin casa ca e o nebunie aici!!! Dar eu o sa dau cu aspiratorul si sotul o sa spele vasele si gemurile!!!Hi, hi, hi!!!
Kikiriki
16+ si
Luanna
Kikiriki