Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Semnez si eu condica pe ziua de azi.Am reusit sa citesc tot ce-ati scris (muult), dar in mod sigur nu prea tin minte cine ce a zis (memoria asta diminuata de sarcina!).
Eu sunt un om "mort"!Am facut o indigestie ingrozitoare. Asa ca spre deosebire de cele care se plang ca au probleme cu , problemele mele sunt la polul celalalt!Asa ca de ieri, cu incredere si am luat toaleta in brate. Am incercat eu sa iau No-Spa oral, dar a stat in mine? Abia azi mi-a facut mama o injectzie si vad ca macar nu am mai !POt sa beau chiar si apa! Dar asta e, daca sunt lacoma!Cred ca de-acolo mi se trage. Dupa ce 4 luni m-am hranit doar cu brinza si rosii, acum am dat iama in dulciuri si alte minuni.
Aaaaa, si fica-mea e terorista cu mine!E si smekera! Asta noapte intre 12 si 2 cand incercam sa atipesc si eu, m-a facut sac de box. Pe la 2 l-am trezit pe sotzul meu sa puna mana sa vada cum da, ca poate se linishteste! Si ce credetzi? Dupa ce am vorbit cu ea si a pus sotzul mana, s-a potolit!Bine ca macar ea a dormit ceva.

Ioana si Maria, dintre voi chiar ca e greu sa spui care a fost mai "grasuta" la greutatile astea.

Eu contractii nu am avut si prestez fara prezervativ, macar o data pe saptamana. IN privinta baii in apa, eu una cred ca sunt o exceptie!DAca n-ar fi voie sa faci baie, banuiesc ca nu ar fi recomandat nici inotul! Asa ca eu folosesc baile caldute (muult mai reci decat inainte de sarcina) pe post de analgezic (la diversele dureri de spate). Si credeti-ma ca tzine! E singurul lucru care ma salveaza: ma simt rau, hop in cada! MA vede sotul ca pe o balena si rade de mine. Sufar ca mi-e frica sa merg la o piscina sa inot, din cauza clorului pe care ashtia la noi il pun din belsug in apa.

In legatura cu prenatalul, eu va spun ca mie jurista de la fabrica mi-a spus sa-mi iau 84 de zile inainte de nastere, din cauza locului de munca dificil. Doctorul in schimb vrea de la 32 de saptamani, ceea ce nu e chiar acolo!

Bee 24+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Salutare fetelor!!
Tocmai am venit de la eco cu Iosup!!! E totul bine si....in continuare e FETITA!!!!! Are 11,53 cm CRL si 163g !!!Adica e cam de 17 saptamani si 4 zile dar sarcina are 16 sapt si 3 zile!!!Mi-a zis ca am luat cam mult 5 kg pana acum??!! Si mie care mi se parea putin....
Doctorul, simpatic ca de obicei, cu remarci tare dragute de genul:"Ce ochi frumosi are!!" iar noi repede ca sa intram in "joc" am intrebat "ce culoare, albastrii cumva?" zice : "Pai postasul ce ochi avea?" zic: "Nu merge cu postasul ca a fost facuta cu FIV, poate doar daca n-au incurcat pe acolo borcanele la Giulesti...!?" iar cand ne-a pus sa ascultam ritmul cardiac sotul meu intreaba:"Zgomotul asta ce este?" la care dr. zice "Pai ce sa fie acceleratul de Braila!!!" Zic " sper sa nu vina ca acceleratul si sa stea cumintica acolo cat trebuie!!
Simpatic!!!

Dupa care la final ii impartasesc dilema mea cu medicii si cu spitalele, ca am ramas fara medic si ca nu stiu incotro sa apuc, iar dansul m-a intrebat daca nu vreau sa imi recomande pe cineva si am zis evidenta ca DA!
Niciunul din cei la care ma asteptam, nici Giulesti, nici Municipal ci mi-a zis : Ati auzit de dr. TUTUNARU de La ELIAS???!!!! Asa ca m-a bagat in ceata de tot!!! De unde aveam de ales intre 2 spitale acum am 3!!!! Si mai complicat!!

Utocata si Roxit stiu ca voi sunteti pacientele lui!! Ce imi puteti spune despre el?? Am auzit si eu multe lucruri bune despre el, stiu si ca are site, dar voi l-ati vazut de aproape si banuiesc ca v-ati facut deja o parere....

Dar cineva care a nascut cu el??

Kikiriki 16+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

kikiriki, felicitari in continuare pentru fetita!
Bag de seama ca vreti, voi mamicile cu fetite, sa ne-o luati inantea baieteilor.

Toanca si bebe Matei Alexandru 23 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Felicitari Kikiriki pentru fetita. Crec ca fteele te pot ajuta cu informatii in legatura cu Tutunaru iar in legatura cu spitalul am inteles ca doar ce l-au renova si arata bine de tot.
Fetelor daca stiti ce fac eu ... doar ce am licitat pe ebay pentru un patut care arata bine de tot insa nu prea am inteles mare lucru decat ca dc as fi ultima la licitatie ar trebui sa platesc vreo 402 de euro c tot cu transport ca e prin Austria. Poate ma trezesc cu vreo factura babana si cu vreo doua scanduri acasa. Sa vezi cand o vni Marian isi pune mana in cap cand o vede ispravile mele. Dar pe bune au niste chestii de bebe de mori la preturi super.
Va tine eu la curent cu prostiile mele.
IRINA 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cred ca eu fac parte din categoria de pe site! Am ajuns la 81 kg, n-am luat chiar mult in timpul sarcinii(doar 5 kg), aveam provizii stocate din anul precedent sarcinii. Mi-am luat azi un sutien de la Jolidon marimea 90C, am niste, toata lumea se mira de ele!
Abia astept sa-mi fac si eu eco morfologica sa aflu mai multe despre bebelusul meu. Pe 26 septembrie cred ca voi sti si eu cu siguranta sexul bebelului.
Pe mine ma ingrozesc spitalele din Romania! Va invidiez pe cele din strainatate si chiar si pe cele din Bucuresti, macar voi aveti de unde sa alegeti. Eu la Constanta...no choice!

daniela 19+

Mergi la inceput

Daniela se pare ca la Constanta nu mai e asa rau ca acum cativa ani ba chiar am vazut poze la o mamica de iulie-august care a stat intr-o rezerva de zici ca era la hotel de 5 stele. Si eu am ramas uimita. Insa ca si peste tot conteaza mult doctorul la care esti si rezervele pe care le are el in spital.
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DANIELA, dar mare ai mai fost! Poate seamana bebelinul cu tine! Cum a nascut mama ta, cezariana?
BEE, sper sa te simti mai bine! Si eu sunt cam lacoma la mancare. De-ale sarcinii, ce sa-i faci. Si Ayan misca mult noaptea si ma foiesc pe toate partile ca ma gandesc ca nu sta comod si de-aia se agita.
CATA, pe unde esti? Sper ca te simti bine si ca nu s-a mai intarit burtica.
Eu am facut azi cate ceva prin casa, nu chiar tot ce-mi propusesem, dar vorba MARIEI, mai las si pe maine sa nu ma plictisesc.
Va pupic si sa aveti un week-end placut!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Iata ca mai scriu si eu.
Zilele astea am avut niste contractii groaznice;am stat numai in pat.
Ieri am fost la doctor si mi-a dat niste pastile,nu prea isi fac efectul.
Aici nu gasesc No-spa.Cred ca ma ajutau mai mult.
Ca tot vorbeati de spitale,ieri am fost in vizita si eu.Sa vad cum este locul unde voi naste.Mi-a placut mult;mai ales camerele speciale cu baie si dus proprii.
Si mi s-a spus ca se va servi mancare frantuzeasca;atunci m-am gandit la tine Irina.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna tuturor fetele cu burtici! Hop si eu cu scrisul ,ca de citit nu ratez nimic !Bun venit noilor venite si felicitari celor care au aflat sexul bebelusilor
Eu sunt in depresie... nu stiu de ce, dar ma simt tot mai aiurea si ma tot gandesc la ce o fi cand voi naste ca si eu sunt singura aici,adica doar cu sotul si voi avea cezariana iar el nu va avea decat 2 zile libere
Poate o sa ziceti ca-s nebuna dar chiar vreau sa vorbesc cu cineva ,ca de 2 luni stau mai mult singura acasa si unde eu vorbeam si-mi placea sa comunic cu oamenii acu' m-am salbaticit total...
Am fost la dr. sapt. trecuta si am facut testul de diabet ca il am cam mare 1.65 ?! Si nici acum nu am rezultatul final ...Stiti cumva ce urmari are chestia asta asupra bebelinei?
Mai are cineva dureri de spate groaznice? Stiti vre-un remediu? ca eu simt ca nu mai pot ,burtica nu ma doare dar abia ma misc din cauza spatelui
Si unde sa mai pun ca nu am si eu pe cineva aici macar o prietena sa mai intreb si eu una alta de spre nastere si spitalizare ce-mi trebuie ,cum o fi in spital...Naspa moment!
Si apropo de soacre s-ar parea ca sunt programata sa nasc de ziua ei... si nu vreauuuu...scorpie e un cuvant prea bland pt. ea daca vreau sa ma enervez instant ma gandesc la socrela !
Hai ca abuzez de spatiu ! M-am intins cam mult cu of-ul meu ,dar am sa incerc sa postez mai des poate asa i-mi mai revin din starea asta
Va pupic pe toate si sorry daca v-am plictisit!

Oana 24+ Neidyn si Noemy

http://community.webshots.com/user/bombonicaaa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png

Mergi la inceput

Ayumi e bun amancarea frantuzeasca foarte putine grasimi insa foarte buna ( pentru cine stie sa o faca ca eu de abia o fac pe aia romaneasca ).
Oana nu fii trista si eu sunt la fel cu sotul meu singuri pe lume pe aici si nici eu nu prea am cu cine vorbi ( de asta uneori bat campii aiurea pe aici si spun numai prostii). La tine cel putin sotul are doua zile libere al meu doar daca cade duminica si duminica are meciuri. Dar lasa ca ne descurcam noi stai linistita. Poti sa intri pe messenger sau pe msn daca vrei sa vb cu mine eu sunt mai tot timpul cu calculatorul deschis.
Irina 25+

Mergi la inceput