Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mie dr. nu mi-a dat pana acum nic o interdictie legata de si nu pot sa spune CA NU VREAU!!!
Ba din contra: PARCA VREAU DIN CE IN CE MAI MULT
O fii tot simptom de sarcina?; ca daca da, parca as vrea sa stau cat mai mult insarcinata!!!

Toanca si bebe Matei Alexandru 23 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai sa stii ca una peste alta avem mare noroc cu un site de asta ca uite asa mai stim una alta ne mai incurajam una pe alta si in plus sunt niste informatii utile ca sa nu mai spun ca s eleaga si niste prietenii mai putin sau mai mult virtuale.
Ioana cate grozavii s-au mai intamplat in viata ta ( si asa mica fiind). Saraca mama ta ce trebuie sa fi trait! Aia ( studentii)nu au nici o scuza ba din contra sunt de fapt actualii doctori din ziua de astazi.Bine ca tu esti sanatosa si bebele la fel. Si sa nasti in decembrie de craciun daca vrei tu.
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ioana iti tinem pumnii sa-l faci pe Razvan capricorn ,sa fie intr-un ceas bun .Se pare ca tu ai fost mai grasuta decat mine la nastere ...De mine nu cred ca a ras nimeni ,de fapt mama nu mi-a zis nimic despre asta ,doar ca cine ma vedea spunea ,nu traieste ,nu te mai chinui degeaba .Saracele mamicute ale noastre ce s-or mai fi chinuit cu noi ,dar uite ca ne-am facut oameni mari si acum e randul nostru sa aducem pe lume o viata ,eu sper sa fie in termeni normali ca nu am de gand sa am un copil asa mic .Chef de sex am avut si inca in fiecare zi daca se putea dar asta pana sa implinesc 4 luni , dupa nimik ,de ce nici eu nu am habar .Eu cred ca la tine e un simptom de sarcina ..sau poate mananci mai multa telina decat de obicei
17

Mergi la inceput

Miha ,eu am de gand sa vin la ea in continuare ,sper sa nu ma dezamageasca ,sunt programata pe 4 oct pentru echografie morfologica ,poate ne vedem acolo ..si da la Ginemedica imi place si mie mai mult
17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maria28, raman la varianta cu simptomul; telna nu-mi place asa ca nu mananc niciodata

Toanca si bebe Matei Alexandru 23 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARCHPLAYER sa stii ca nici in concediul prenatal si post natal nu trebuie platit nimic.Acum am introdus datele in programul de salarii.Firma plateste 403000 lei vechi pe luna la asig.de sanatate lunar, dar ii recupereaza de la CAS.Deci stai linistita,in cei doi ani e la fel!
Acum plec acasa de la serviciu!
Va pup pe toate
MONICA+

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

maraki, nu sunt farmacista iubita, am terminat fac. de drept(nu profesez)!
Azi m-am plimbat prin Constanta sa vad si eu haine pt gravide si am gasit ceva...un costumas de reiat 1.800.000. si altul din stofa groasa conbinat cu bumbac 2.200.000. Mie mi s-au parut destul de scumpe pentru timpul si utilitatea alocate, si totusi atat de necesare. Eu as fi vrut doar pantalonii, nu costum!!!
Eu m-am nascut la 9 luni si cantaream 4.900Kg. Va imaginati?! Eram foarte luuunga, nu grasuna, cu par lung si neagra pt. ca aveam cordonul infasurat in jurul gatului. Vreo 2 zile mama nici n-a vrut sa ma vada, zicea ca eu n-am cum sa fiu copilul ei: asa neagra si urata.
Cred ca scade inteligenta: inainte manevram diversele situatii cu mai multa abilitate, acum sunt varza la capitolul diplomatie!!!

daniela 19+

Mergi la inceput

Toanca ,telina nici eu nu o suportam inainte ,dar de cand am facut o supa de rosii unde am pus asa ceva ,de atunci imi place ..dar uite ca degeaba ca nu schimba cu nimik datele problemei ,eu chef tot nu am ...si se pare ca varianta cu simptomul e cea adevarata
17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai fetelor oare cum o fi pentru Denisa si pentru Giova in vacanta . Cred ca bine de tot. Apropo de asta ma uitam pe lista si vad ca sunt cam multe fete care nu scriu aproape deloc ( in comparatie cu mine ce stau acasa si ma uit la luna). Cam 20 din apropae 60 cam multe zic eu nu? Speram doar ca au multa treaba si nu au timp sa intre.
Irina 25+

Mergi la inceput

Daniela 4,900 ..oohh da mare ai mai fost ,cum s-a descurcat mamicutza ta ?Cati centimetri ai avut ,de zici ca ai fost foarte lunga ?
17

Mergi la inceput