Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Anda bafta la echo ...sa ne spui cum a fost
Monica lasa soacra cu ale ei ,noi suntem doar cu fundu in sus perioada asta ,...apropo de inteligenta ,nu stiu cat de rau am ajuns ,dar mai rea sigur m-am facut si mai sperioasa ,ma sperii din orice ..ieri s-a impiedicat sotu de pat si m-am speriat asa de tare ,mai ceva ca la cutremur in rest toate simturile sunt mai dezvoltate ,miros ,gust,foame cronica si ceva nou ,mi sa diminuat pofta de sex ,nu mai am deloc chef ,si nu pentru ca imi impun ,nu simt nevoia ,ciudat eu aia care vroiam inainte acum iok .
Alina e bine ca ai telefon care afiseaza ,dar soacra mea cand a sunat si nu i-am raspuns s-a suparat mai tare fiindca stia ca nu am vrut sa ai raspund ei ..stia ca avem afisaj ,ca sotiorul asta al meu nu stie sa pastreze un secret fatza de parinti lui
17

Mergi la inceput

Irina ,esti o curajosa daca spui ca nu ai mai fost intr-un spital niciodata ,eu am fost de mi-am scos apendicul ,si nu mai vreau taieturi pe burtic ,numai daca nu am incotro .Poate reuseste sotul sa isi ia liber macar o saptamana sa te ajute imediat dupa ,ca e lucru mare sa ai pe cineva aproape .
17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor sunteti incredibile cat de mult si repede scrieti.........
Nu reusesc sa tin pasul cu voi......

Toanca si bebe Matei Alexandru 23 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da asa nu am fost niciodata internata insa in vizite am fost ( sotul meu a fost operat de ligamente , menisc si un deget rupt, deee... riscul sportului)In vizite e frumos acum sa vedem cum o fi aici nu am vazut inca maternitatea insa se pare ca e in program si trebuie sa o vizitam intr-una din zile . Insa cand merg la doctor le vad pe moasele care intra in bloc sau pe cele care vin si sterg pe jos din jumte in jumatat de ora si ma tot mir cata curatenie si liniste ( se pare ca si maternitatea e nou renovata).
Eu sper sa poata sa aiba o spatamana libera insa nu prea cred ca se poate ( dar gasim noi o modalitate are un prieten in rom cel mi bunprieten al lui care vrea sa vina d ecraciun aici asa ca sa vina vrea nu vrea o sa ma pazeasca). Vorbesc eu acum da sa ma vad peste vreo doua luni.
Toanca unde ai umblat pana acum?
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

irinadum, n-am umblat..........da am avut de munca mult; abia am reusit sa citessc cat de cat cam ce ati scris....ca e mult!!!
Nici eu nu am fost pana acum internata in spital decat o singura data, da atunci eram mica si nu mai tin minte!!!
Cata, ziceai ceva ca sperma nu provoaca contractii?
Alte fete parca ziceau altfel, da nu mai stiu; o iau si eu pe urma ta cu lecitina
Ai rezolvat problema care te stresa ieri???? (stii tu: supozitorul cu glicerina........)

Toanca si bebe Matei Alexandru 23 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Irina ,poate ca in privinta asta esti mai norocoasa decat noi ,spital ,curat ,moase dragute si poate ca nu asa ciubucarese ca pe la noi .Ma rog sa fie bine cu noi toate ,mai ai 2 luni ,te invidiez ..as vrea sa am si eu numai 2 luni pana sa nasc ,dar deh ne-am pus pe treaba mai tarziu ca voi.Sper ca ai sa mai intri si dupa ce nasti ,eu imi fac probleme ca am sa raman singurica pe aici ,toate o sa aveti bebici in brate ..numai eu am sa raman sa bantui site-ul
Toanca bine ai revenit ...eu tot ma intreb ce face Mirela de nu ne scrie ,sper ca e bine .
Luna Noua ,abia acum te-am observat ca esti la noi pe lista ,de ce nu intri sa vorbim mai multe ?Esti suparata pe noi ,sper ca nu .
Cata pe unde ai disparut
17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maria stai linistita ca eu sigur am sa fiu pe aici pai de unde mai aflu si eu cateva cui ii pun intrebari? In plus fiind singura ce pot face altceava? Tu ai avantajul ca nasti un pic mai tarziu ca noi si deci mai sii de pe aici cate ceva dar noi care nastem primele pe cine intrebam? Mai ales eu ca doar nu ma apuc sa sun in Romania din doua in doua minute( oriucm mama a zis ca e a numai stie dupa atatia ani ce trebuie facut si ca sa nu ne agitam ca invatam de la sine). Eu ma mai uitam la fetele care au nascut in iulie-august si la fel se sfatuiesc una pe alta si uite asa au trecu t o luna doua si gata copii nu prea mai au colici , au crescut . Of nu mai trece o data mai repede timpul asta....
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha29 spune:

Maria, doctorita pleaca in concediu de luni pt doua saptamani;eu voi mai merge la ea in prima sau a 2-a saptamana din octombrie, la Ginemedica, ca-mi place mai mult acolo ( are cabinet si la Policl. Steagu ).Tu te-ai gandit sa vii la ea?
Legat de ce ziceti voi, fetelor, cu scaderea inteligentei in perioada asta....e adevarat ca nu mai reusesc sa tin minte totul ca inainte si daca nu-mi notez la serviciu, sunt varza; ma cert cu lumea ca eu n-am stiut, ca nu mi s-a spus niciodata si culmea e ca chiar nu-mi amintesc; dar daca mi-ar spune cineva ca nu ma mai duce capul, ca mi s-ar fi diminuat inteligenta, cred ca as lua foc, la cat sunt de iritabila in perioada asta!
Si la mine functioneaza simturile la capacitate maxima; ma mir si eu, pt ca inainte de sarcina, tot imi spunea sotul cum ca as fi cam tare de urechi, dar de cand cu sarcina,mi s-a ascutit auzul.....si nu numai
Si eu m-am gandit ca de la mi s-au tras contractiile; ca de atunci, n-am mai avut! Si doctorita imi spunea cum ca sperma e responsabila....

miha2918+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mama fetelor ce ati mai scris....!
Eu am fost foarte lenesa azi, nu am avut chef de facut nimic, decat putina mancare. Oricum trebuie sa ies sa fac niste cumparaturi. Azi trebuia sa merg pe la posta ca astept o carte de la mama (i-a dat-o nasa de la Bucuresti sa mi-o trimita)dar a sunat vecinul de vis-a-vis si mi-a dat Capitalul si un pachet (cu cartea)ca i le-a lasat lui postasul
Monica ma bucur ca esti mai bine, poate scapi si tu!
Kikiriki si mie mi-e groaza sa nu-si schimbe bebe sexul la urmatoarea echo, abia astept sa vina Cristi sa-l vedem si sa vad cum stau si cu colul, eu ma intreb daca nu sunt ceva probleme datorita faptului ca tot am contractii!
Dupa ce nasc eu cred ca 2 luni nu mai ies din cada, eu si dusurile le fac destul de calde si lungi, altfel nu simt ca m-am spalat!
Irina eu mi-as dori sa nasc de Craciun chiar cu riscul de a sta in maternitate de sarbatori. Se spune ca sunt norocosi si binecuvantati copiii nascuti in zile de sarbatoare. Si apoi mai ramane si obsesia mea cu zodia....deci ar fi bine sa am un bebe mai puturos si sa nu se grabeasca sa vina mai devreme de 40 de saptamani
Maria eu m-am nascut la fix 7 luni si am avut 1,800 kg dar dupa nastere m-am imbolnavit in maternitate si am ajuns la 1,300 kg iar norocul meu a fost ca i s-a facut unei asistente mila de mama si i-a spus intr-o noapte ca daca nu ma duce la Cluj, mor! Asa ca a venit tata, a facut un scandal monstru si m-a luat pe propria raspundere si m-au dus la Cluj, asa am scapat si m-am facut om! sa nu va spun ca la maternitatea din Cluj eram divertisment pentru studentii de la medicina care pana sa intre la vizite veneau si se amuzau de mine...eram cea mai mica, eram in mijlocul salonului, plina de perfuzii in maine, picioare si cap si drept suzeta imi dadeau un biberon (din ala oribil cum se punea la sticla, mare si din cauciuc gros) cu care ma chiniuam eu ce ma chinuiam dar pentru ca aveam gurita prea mica imi sarea din gura si faceam un circ pana mi-l dadeau iar.....iar saraca mama, care nu prea avea voie la mine, plangea pe la usa cand vedea ce se distreaza aia de mine!

Ioana si 25+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Asa ma consider un pic mai norocoasa ,ca multe lucruri interesante si pe care nu le stiam le-am aflat de la voi ..sper sa fim unite pana la sfarsit .Imi sunteti asa dragi ,cand ma gandesc ca o sa incepem cu iesiri in parc si din ce in ce mai putin timp de petrecut pe aici ..uhh ,dar vom fi fericite ca nu vom mai fi singure ,vom avea bebelusii langa noi .
17

Mergi la inceput