Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maria in salvare??? uau... Pai daca zici ca la 7 luni si 10 ziel erai maricica nu?
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Irina ,ma faci sa rosesc , nu vreau sa fie mai mare ca mi-e frica de nastere ,si cu cat e mai mare bebe ,cu atat ma chinui mai mult ..si daca e mai mic(a),cu atat iese mai usor pe acolo .Sunt speriata de bomba .Noi santem casatoriti de 5 ani si deabea deabea m-am hotarat sa fac un bebe .Dar mai cred ca si sotu e de vina aici ,ca nu m-a incurajat niciodata ,lui i se pare ca venirea unui bebelus in familie e o schimbare radicala ,si cred ca nu stie cum ai va putea face fatza .Eu sunt sigura ca ne vom descurca bine Si sa stii ca si mie imi plac bebelusi mari si grasani ,dar stiu ca si cei mici recupereaza repede
17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute,
Dana si Cata, merci pentru raspuns. O sa incep sa ma gandesc si eu la prenatal in cazul asta.
Am ajuns si eu acasa ca azi ma duc la doctor, si o sa imi faca si eco. Abia astept sa imi vad si eu maimuticul pe eco. Am programare la 17.30 dar trebuie sa plec cu o ora si ceva inainte de acasa ca e departe, e in celalalt capat al orasului.
Inainte de a veni acasa am intrat si pe la Mothercare-ul de la Dorobanti, ma fetelor, ce preturi au aia acolo! Cautam si eu un carusel, am vazut ceva cu Winnie Pooh, dar costa 3.400.000. E adevarat ca era super frumos dar totusi... Nu mai zic de preturile de la patuturi, caruturi, paturici si alte alea, te lipsesti nu alta! Astept Baby Expo sa vad ce gasesc acolo si mai departe vedem noi. Hainute am primit o gramada asa ca nu vom mai cumpara multe.
Constat ca am innebunit cu magazinele pentru bebei, inainte nici nu intram, de cand am bebit imi plac la nebunie.
De, femeile insarcinate!
Cu inteligenta stiam si eu ca scade, nici eu nu prea mai dau randament. Sper doar sa revina dupa ce nastem ca eu daca raman asa ma spanzur!
Hai ca va pupic acum, fug si eu sa stau putin in pat ca pe urma trebuie sa plec.
Anda si bebe Mark 24+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Maria, sa stii ca nu esti singura speriata de bombe, si eu sunt la fel, mor de frica. Si eu tot un bebe mic vreau, sa iasa mai usor. Dar la mine sotul e cel care spune ca ne vom descurca, ca de ar fi dupa mine... Tot el m-a convins sa avem bebe ca eu nu cred ca il faceam prea curand.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina chiar scade inteligenta pe parcursul sarcinii??? Inseamna ca nu e momentul potrivit sa termin cu socroseniaNu i-am raspuns sapt. asta la tel. insa daca avea ocazia sa vb. cu mine atunci scoteam tot din mine
Fetelor abea astept sa vina GiorgosEste cu Dixi la tuns si sant curioasa cum o sa iasa ca am cerut sa il tunda cam de tot de data asta

22fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anda bafta la ecoDaca poti sa intri in seara asta sa ne spui noutatile cu bebe, cat cantareste, lungime,etc.

22fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maria sorry. Mie nu stiu daca imi este frica sincera sa fiu nu prea ma gandesc la nasterea propriu zisa mai mult am inceput sa ma gandesc cu groaza ca sotul meu munceste, merge la antrenament iar eustau toata ziua acasa si ma gandesc ca daca ma apuca asa cand el nu e acasa ce fac? Da apoi dupa ce ies din spital presupun ca o sa fii obosita rupta eu tot singura acasa ( si daca o mai fi si un copil care sa semene cu mine adica sa nu stea locului) ce fac?
De asta mie frica ca de nastere ma gandesc ca nasc mii de femei zilnic eu de ce nu as putea (las ca ma vad eu in decembrie). A si am uitat ca eu nu am fost niciodata intr-un spital.
Pisoi sa intri diseara sa ne spui ce ai facut . Bafta si te asteptam cu vesti.
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Da Irina ,in salvare m-am nascut ,daca nu am mai avut rabdare sa vad lumea din jur .Eu glumesc acum ,dar parca v-am mai spus din ce cauza m-am nascut asa repede ,din cauza unor crini primiti de mama ...pe timpul nopti fara usa sau geam deschis au devenit toxici ..si iacata rezultatul Doctorii nu prea mi-au dat sanse ,dar mama a stiut ca voi fi a ei si am sa ma fac mare .M-a luat pe raspunderea ei acasa ca trebuia sa stau mai mult in spital ,daca ramaneam acolo cine stie ,dar acasa am avut cel mai bun tratament .Ce sa mai zic de niste prieteni de-ai nostri din Bucuresti ,dupa o cearta in familie ,fata a nascut un baietel ,la 8 luni si mult mai micut decat am fost eu ,sicer am avut inima stransa pentru ei ,baietelu' a cantarit 1,400 la nastere si toata lumea stie ca in primele zile ei scad cam 100 -200 grame de la efortul depus ,plans ,supt ,respirat .Dar si cu baietelul lor a fost sa fie bine ,acum e maricel si m-am bucurat sa aud ca totul e bine .Mie imi place sa gandesc pozitiv si sunt sigura ca o sa fie bine cu noi toate .
17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ANDA, la noi a fost invers. Eu sunt cu Gabi de 7 ani, deci de cand avem 17 ani! Si de atunci eu imi doresc bebelus! Gabi imi zicea ca sunt nebuna, nici nu vroia sa auda. Si anul trecut cand ne-am casatorit i-am zis:gata! Am terminat facultatea, ne-am castorit, acum chiar ca facem copil! Mi-a zis el ca nu prea e pregatit, dar ok, sa-l facem! Si am avut eu niste probleme: o rana pe col, chisturi si dupa aia am ramas insarcinata imediat. Acum s-a schimbat si el total, abia il asteapta pe Ayan si deja il iubeste!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARAKI, asa am hotarat si eu: sa nu-i mai raspund la telefon! Nu de alta, dar ieri m-a sunat si mi-a zis " hai ca vin la tine" si a inchis si a venit! Noroc ca-mi afiseaza telefonul cine ma suna ca gata, nu-i mai raspund!
ANDA, iti tin pumnii la echo!
Abia astept si eu sa-l vad pe Ayan la echo!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput