Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
ralirali spune:
Hello, fetele.
Azi, la ora 1 am programare la dr meu si o vad pe bebelina. Abia astept
.
Eu nu am mai reusit sa scriu pentru ca am avut agitatie cu soacra mea pe care a trebuit sa o internam in spital, se va opera de hernie de disc si Ovi e terminat. Nu e de ajuns ca acasa tot greul e pe el, acum va fi si la mama lui care nu are voie sa faca nici un efort.
Fetele, imi place tare mult sa va citesc, sunteti ca o refulare pentru mine si sunteti atat de active si de vesele. Eu cu kilogramele am inceput sa nu imi mai fac probleme si ma concentrez doar pe bebe sa fie bine. Avem tot timpul din lume sa ne revenim la masutile din tinereti
.
Imi pare tare rau sa va aud ca va dor burticile si spatele, incrcati sa faceti cat mai putin efort si trecem noi si peste astea.
Cat despre neuron, am observat si eu la mine ca sunt mai uituca si mai zapacita, nu mai spun de condus, am impresia ca nu mai am reflexe si conduc "ca o cizma". In plus, hormonii isi fac de cap, ma enervez din orice, ieri am tipat la sora-mea cum nu am facut-o niciodata nu am rabdare cu nimeni si nimic
.
Pupici si un weekend minuntat, sper sa mai pot intra zilele astea.
Ralu 23+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
monica70 spune:
PAULA felicitari pentru baietel!VAd ca iar ne-o iau flacaii inainte!Ce faceti fetitele?
J G si eu am avut de vreo doua ori carcei,dar in ultima vreme n-am mai avut.Poate si pentru ca am inceput sa iau ELEVIT si sa beau din nou lapte(CA),sa mananc ciocolata(MG) si mere(K-potasiu)ca au aparut cele acre si zemoase cum imi plac mie!?!.
Am citit pe net la cauzele aparitiei carceilor:lipsa de miscare,oboseala si carentele de calciu,magneziu si potasiu.DEci am cam nimerit-o cu alimentele de mai sus!
URSOAICA,ANA M si celelalte cu kilogramele...macar vor fi bebelusii grasunei,aveti timp sa va ganditi la silueta dupa! Mie mi-e frica sa nu fie bebelina prea micuta, n-am pus decat 6 kg (de la 52 la 58 kg in saptamana 24-25) si astea doar pe burtica.Eu am sperat ca macar gravida fiind ma voi ingrasa (am 1,69) dar vad ca nici vorba!Si credeti-ma mananc zilnic o ciocolata plus orice am chef si degeaba! Cum se zice...soi rau!!!
MONICA 25+
utocatalina spune:
Buna fetelor...am facut si noi 22 sapt. fix...ura...ieri am bintuit pe la Miniblu si Piciu si m-am indragostit de un patut de lemn cu sertare si toate cele...pretul insa este pe masura..14 mil...se poate folosi pina hat, case transforma in pat, comoda si nu mai stiu ce...in fine...am plecat cu parere de rau, ca nu aveau pe stoc decit o alta varianta, il aduc luni, dar Dan zice ca-i prea scump, ca-i prea devreme, si in mare are dreptate, mai ales ca vroiam sa iau si setul de pat cu aparatoare la gratiile de lemn, care si ala costa 4 mil...in fine...nu am luat nimic, dar mi-au aratat in catalog, un carucior Chicco, la 14 mil..ieftin rau, nu, si ca fraiera mi-a picat cu tronc si ala...nu-l aveau...tot la comanda il aduceau...avea landou, scaun de masina..etc..uff....Am plecat cu imaginea lor in suflet si m-am tot gindit..sa le iau, sa nu le iau..sa ma astept..cit?
Azi ma duc la alt magazin ca a primit marfa noua...
Cu problema cu contipatia stau la fel de prost, desi am bagat 2 supozitoare cu glicerina...nu stiu ce sa mai fac!
Kirikiri iti raspund mai pe seara...T este super, cum a zis si Janina, plus ca poti da de le zi si noapte, pentru ca raspunde la telefoane..ma bucur ca bebelina este bine si santoasa..Janina stiu cum este sa nu te mai incapa hainele cind pleci in concediu, asa ca ia si tu, numai citeva, alea in care mai intri..
Fetele care se vaitau cu greutatea...eu de la 56 am ajuns la 67.5...deci am luat 11 kg jumate...nu mai intru decit in citeva rochii de vara largi,costumul de blugi si treinningul care mi l-am luat de curind(dar asta cred ca peste o luna nu-l mai pot purta)...Mai am numai o salopeta de blugi pentru lunile 8 si 9 si cam atit!
Alina sunt bine, cu exceptia constipatiei, dar burtica tot se mai face ghem, asa ca sun 2 sau 3 No-Spa/zi nu scap...
Ma duc sa-l trezesc pe asta micul(Dan) ca vreau sa merg la magazinul pentru bebe sa vad marfa!
Pupici si un weekend reusit!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Paula felicitari pentru baietel..Doamne ajuta la toate sa avem bebei sanatosi si mincaciosi! Janina eu am patit-o cu circeii...m-am trezit sapt. trecuta cu gama cuprinsa de circei, de am crezut ca fac pe mine de durere...din pacate, asta e o problema destul de des intalinita in sarcina asa ca s-ar putea sa mai patim....
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
M-am tot uitat si eu pe net in dimineata asta la diverse carucioare, patuturi si alte accesorii. Am ajuns la concluzia ca ce imi place mie e foarte scump...Abia astept BabyExpo, imi pun mari sperante intr-o oferta variata si preturi ceva mai bune.
CATA, chiar azi de dimineata am trecut pe langa magazinul unde te duci tu. A luat Gabi o piesa pentru masina de prin zona. Oricum cred ca era inchis ca era devreme si oricum nu aveam timp sa ne oprim. Abia astept sa-mi spui daca ti-a placut ceva. Cam scump ce ai vazut si tu, 14 milioane? Eu zic ca mai mult de 10 milioane nu dau pe carucior, iar pe patut sa zicem 6-7 milioane maxim. Sunt foarte multe chestii de cumparat si se aduna.
Cu carceii si eu am probleme, dar numai ziua. Cand merg repede de obicei, sau cand ma ridic brusc de pe scaun.
PAULA, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si frumos!
RALIRALI, bafta la echo!
Mai vorbim, va pup!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Paula felicitari pentru baietel. Si uite cum iau o iau in fata baieteii.
Cu kilogramele eu nu imi mai bat capul pai daca nu acum in timpul sarcinii le luam atunci cand? Si in plus pentru cele care au luat putine kilograme nu stiati ca se zice ca din mame slabe ies copii grasi
asa ca nu va faceti probleme....... timp este sa le dam jos.
Cata mai stai cu caruciorul ca astea se mai ieftinesc ca modele apar mereu si in plus nu stiii ce vezi mai tarziu.
Irina 25+
marchplayer spune:
'neata frumuselelor.
Ursoaica, sutiene pentru gravide nu cred ca exista, in schimb exista sutiene comode, fara sarme, eu nu le mai suport pe alea. Sincera sa fiu eu am anticipat putin si mi-am luat un sutien pentru alaptat de la Jolidon(360.000lei)care este f comod si ma simt bine cand il port(nu prea eram adepta sutienului),ocazional, cand efectiv se cere
.
Si eu am dureri de spate dar culmea la mine sunt numai dimineata atunci cand ma trezesc si apoi imi trece. Am intrebat medicul de familie si mi-a spus ca este posibil sa ma doara rinichii de fapt, eu avand ceva nisip depozitat.
daniela 19+
kikiriki spune:
Utocata am receptionat mesajul abia astept sa vorbim mai in detaliu!!
Fetelor si eu abia astept sa vina Baby Expo
!!!! Mai e un pic! Desi tate mi-e frica sa cumpar de pe acuma cate ceva!!! Of, superstitiile astea!!!![]()
Dar cum mi-a spus si dr. Iosupa cand am iesit de la el: "E totul bine si .....mai relaxati NEURONUL!!!!!
Asa este are dreptate sa nu ne mai gandim mereu la rau, nu ??
Macar niste hainute acolo tot o sa iau!!
Fetelor da' credeti ca la BabyExpo o sa fie mai ieftine decat prin magazine, asa ca e targ si au oferte speciale sau nu ??!!
Kikiriki
16+ si
Luanna
Kikiriki
Maria28 spune:
Neatza burtici
Dupa o super noapte agitata ,ca abia am adormit cu gatul meu ,ca simteam ca ma sufoc ,m-a mancat in cur sa pap si eu lebar ,si stiu ca nu e prea bine ,nu am papat mult dar m-a mustra constiinta acum .Daca mi s-a facut pofta
,orice mananca al meu oricui i-ar fi foarte greu sa reziste ,are o poftaaa 
Paula felicitari pentru baietel 
Ralu ,bafta la echo ,chiar ma intrebam ieri pe unde esti
.
Monica70 ,eu iti recomand totusi sa mergi la un alt medic inainte ,pentru ca niciodata nu se stie ,ar putea fi de garda exact doctorul de care te feresti ..doamne ,sper sa nu am gura pocita
.Dar ti-am scris ,macar sa iti iei masuri de precautie .Eu de ex de ce fug ,tocmai de aia nu scap ...m-am obisnuit sa ma gandesc la rau ,dar sa sper la mai bine
.
Ursoaica eu am glumit cu chilotii ...mi sa parut tare nostima faza,al meu cand se duce la dus isi insemneaza cararea ..incepe un tricou pe jos ,pe urma pantaloni ,etc ,etc pana ajunge in baie ..si uite eu trebuie sa strang dupa el ,si ma gandeam daca nu i-as mai spala si nu i le-as mai strange ce s-ar face saracutu de el..cred ca ar fi turbat fara indispensabili 
Cata felicitari pentru cele 22 saptamani ,multe inainte
.Apropo de patuturi ,eu am vazut la Tv ,unul de la o expozitie de acolo din Bucuresti ,de costat nu stiu cat costa ,dar aratau ca se leagana singur nuami daca apesi pe un buton ,mi s-a parut super .Din asta nu ai vazut pe aoclo ?Oricum eu ma uit la cumnata mea care a cumparat patut si carucior pentru bebe si nu le-a folosit mai deloc ,de cate ori pleaca de acasa ,pleaca cu masina si nu ai mai trebuie si carut ,iar de dormit bebe doarme cu ei in pat ,ca asa adoarme la piept .Eu de frica cred ca nu am sa cumpar nimic decat atunci cand bebe le cere sau vad ca nu am incotro .Eu am sa folosesc pe post de patut un fotoliu imens pe care am sa-l asez in asa fel incat sa fiu aproape de cel mic si sa-l pot vedea toata noaptea ,cand se va face mai mare atunci am sa cumpar un patut ,ca nu sunt adepta de-al culca in pat cu noi...si ma gandesc la un patut nu inalt si fara gratare ...eu cand am fost mica am cazut din asa ceva ,si nu vreau sa stau cu frica in san ca dupa un an ei incep sa umble sa incerce tot si atunci e baiu .
17+
Laura Ioana spune:
Cata am auzit ca ar fi un laxativ permis femeilor gravide, HERBALAX parca se cheama, care e pe baza de nush ce plante indiene si se gaseste in farmacii. Am prietene care, gravide fiind, au folosit (luau 1 seara si nu mai aveau treaba). Succes!
Laura
13+
Puiutul meu