Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
marchplayer spune:
Bunadimineata gagici! Mai este vreuna care se trezeste asa de dimineata ca mine
, ma enerveaza ca nu pot dormi mai mult desi ma culc destul de tarziu, cam pe la 12 noaptea, si ma mai si trezesc in cursul noptii cand ma intorc prea brusc de pe o parte pe alta.
Ioana, eu cu siguranta imi voi lua interfon deoarece am doua corpuri de casa, intr-o parte sunt dormitoarele iar in alta livingul si bucataria si doar n-o sa stau 24 din 24 in dormitor
.
Alina, am vazut ca vrei ca fratele tau sa-ti fie nas...eu m-as mai gandi in locul tau din anumite motive si anume: fratele tau oricum ii este unchi si oricum il va iubi si va fi alaturi de copilul tau. Nu vrei sa mai implici si pe altcineva, niste prieteni fff apropiati spre exemplu? Daca vrei poti sa nu iei in seama ce am spus, in fond ce stiu eu? In privinta caruciorului eu m-am hotarat sa cumpar un landou multifunctional pentru ca va fi iarna si vreau sa fie mai bine adapostit, dar care se desface si pentru vara. Costa mai mult dar merita! Si sa stiti ca nu va fi singurul carut pe care-l ceti cumpara...mai urmeaza...
Ursoaiaca, adevarul este ca eu nu mi-am facut analizele de toxo si nu stiu cu siguranta daca o am insa cu siguranta nu am reactivat-o pe parcursul sarcinii. Dar parca poti sa te pazesti de toate...Drobul de sare este la mine si-l tot pazesc de cred ca o sa innebunesc pana la urma.
daniela 19+
http://photos.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Cata, ce lucrusoare frumoase

! Mie nu-mi place rozul in schimb m-am indragostit de cele doua costumase, iti vine sa le mananci! Super caruciorul! De la ce firma este? Sunt mortale toate!!! Abia astept sa cumpar si eu asa ceva! Va felicit pentru optimismul vostru
!Eu nu sunt in stare sa cumpar inca nimic, stau si
prin pozicile voaste, pe la vitrinele magazinelor dar nu sunt in stare sa cumpar nimic inca
.
daniela 19+
http://photos.com/ph/marchplayer/my_photos
Bee spune:
Buna fetele!
March, daca te consoleaza azi m-am trezit la 5:30, dar nu era sa intru pe net la ora aia! Si in weekend eu cu sotzul nu reushim sa ne trezim mai tarziu de 7!E drept ca dupa 11 seara nici gand sa mai stau treaza!
CAtalina,super dragutze lucrusoarele. Sa le poarte Bia sanatoasa! EU ca si March, nici nu ma gandesc sa iau ceva.Nu am curajul!Dar listutze sa tot fac! Caruciorul, ce firma e si de unde? LAndoul (cosuletul ala de-l pui in carutz), are fundul tare? La 9 kg tie carutzul ti se pare cat de cat usor? Oricum pretul mi se pare rezonabil pentru ce-am vazut in pozele tale.Patutzul l-ai luat din Piciul, ca acolo am vazut eu unul asemanator, dar pe alta culoare. Fundul patutzului e suficient de rigid? Materialul pe laterale are gaurele (sa mai vada fetita ce se petrece in jur)?
Scuze ca te-am bombardat cu intrebari!
Bee
25+
si Fetitza
utocatalina spune:
Marchplayer si Bee...multumesc de aprecieri..daci, caruciorul este MAG ENGLAND...le-am luat de la www.barza-ro.com Costumasele roz sunt luate mai demult, unul de la mare si unul din Bucuresti...Landoul nu are funduletul tare, dar eu l-am luat mai mult pentru a o pune pe Bia in carucior si la mai adapost iarna,...s-ar putea sa iau unul sperat cu fund tare, cum separat o sa iau si scaunul de masina!
La 9 kg mi se pare relativ ok caruciorul, pentru ca am auzit si stiu ca sunt destule peste 10 kg...deci, cu mult mai grele..Patutul l-am luat tot de la barza...are fundul rigid si materialul de pe margini are gaurele...mai intrebati-ma ca va raspund cu placere...pupici! Si apropo de curaj, Marchplayer abai am rezistat pina acum sa le iau...dar nu am mai putut, apropo a aparut Superbebe de septembrie in care se vorbeste de travaliu, si de pregatirea din timp a camerei lui bebe si a celor necesare, ca pe ultima suta de metri, te trezesti ca nu mai ai timp...eu acum vreau sa ma concentrez pe necesarul de spital, pentru mine si Bia si sper ca intr-o luna sa le pun si pe astea la punct!
...Si referitor la carti..eu vreau sa citesc Zahir a lui Coelho...ramine sa-l cumpar, stiu ca a aparut si la noi tradus!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
Buna dimineata, burticile mele frumoase !
WOW ! Dar ati scris, nu gluma !
Am sa incerc sa raspund catorva fete, din pacate neuronul meu singuratic si trist (fiindca iarasi am lasat-o pe Oana plangand la cresa
) a mai uitat cui trebuie sa raspunda.
Dar imi amintesc eu pe parcurs
.
Asadar...
Maria ma intreba daca eu am ales cezariana.
Pai, eu am avut inainte de a ramane insarcinata cu Oana o operatie de extrauterina (este identica cu cezariana), deci aveam deja o taietura si era riscant sa nasc natural.
Acum cu atat mai mult trebuie sa urmez tot cezariana, iti dai seama.
Irina, nu stiam exact cat va cantari Oana, pentru ca in luna dinainte sa nasc doctorul meu fusese in concediu. De fapt in prima zi in care el s-a reintors din concediu (2 septembrie) am nascut-o si eu pe Oana.
Doctorul care mi-a urmarit sarcina pe perioada cat medicul meu a fost in concediu nu-mi spunea nimic. Doar ca e bine si cand sa mai vin la control. Atat !
Janina, carceii sunt frecventi in sarcina
.
Odata cu marirea sarcinii, apare si pericolul carceilor.
Intr-adevar sunt datorati lipsei de calciu.
Poate ar fi bine sa suplimentezi putin Calciul.
Mirela 

!
Ma bucur ca ne-ai dat de veste.
Ne intrebam ce e cu tine.
Pupici pentru tine si burtica frumoasa
!
Paula77, felicitari pentru baietel
!
Eu am modificat pe site, voi modifica si in listutza imediat.
Nasi ?
Da, e o problema si pentru noi.
Nasii nostri de cununie ne-au botezat-o pe Oana.
Dar nici eu, nici Cosmin nu i-am mai vrea ca nasi si pentru bebele mic.
Suntem in "sapaturi"
.
Catalina, e super ca ai reusit sa cumperi atatea lucruri pentru Bianca. Foarte, foarte misto toate !
Am intrat si eu in saptamana 20 !
-----------------------------------
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Daniela...multe sapt. inainte...ura
...abia astept sa trecem si de 30..sa vezi ce mari o sa fim atunci...pina una alta..eu am trecut de 12 kg...si inca foarte repede!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
marchplayer spune:
Dana de cand te astept, invata-ma si pe mine sa mi se vada si mie pozele, nu este cine stie ce dar...le-am bagat pe yahoo dar nu stiu cum sa fac sa le pun aici
, vorbiti de neuroni...eu nu mai fac nici macar o sinapsa, sunt vaaaaaaarza!!!
Imi pare rau ca Oana a plans astazi, cred ca deja se obisnuise iarasi acasa in WE.
Miercuri intru si eu in saptamana 20
daniela 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
toanca spune:
neata fetelor!
Da ati scris, nu gluma............dezavantajul meu ca nu am net acasa
.
Cata, super lucrusoarele!
Sa le poarte sanatoasa!
Eu astept pana in weekend sa vad ce o sa gasim pe la baby expo......
La noi familia deja a hotarat care si cum ce cumpara: nasii vor sa ia caruciorul, mama vrea sa ia patutul, colegii scaunelul de masina....
Deci, m-am scos cu cumparaturile.....
La noi nasii nu sunt o problema: cei care ne-au cununat vor fi si nasii de botez, avand in vedere ca suntem de aceeasi varsta si prieteni foarte buni.
Duminica dimineata m-am trezit fiind transformata in sac de box
; bebe s-a trezit inaintea mea si probabil se plictisea ca mami doarme ......si el nu, asa ca a inceput joaca!!!
E placut, dar mie inca mi-era somn si asa as mai fi dormit...........
Cata, de ce nu incerci totusi sa rezolvi problema ta cu Herbolax?
Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Toanca azi cumpar Herbolax ca nu mai pot....uff si-mi pusesem atitea sperante in supozitoarele alea!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
toanca spune:
Cata, sa speram ca o sa aiba randament la tine Herbolaxul ...sa poti sa rezolvi si tu problema.
La mine are randament......
Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos