Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mirela ma bucur mult de tot ca ai dat un semn de viata! Sa fiti sanatosi si ru si bebe!

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Irina nu voi scrie mai rar pentru ca scumpul meu este la serviciu pana la 5.30-6.30, dar de cand stau acasa parca am mai putin timp decat la serviciu sa stau pe forum. Imi pregatesc "cuibul", as vrea sa zugravesc bucataria dar nu gasesc un zugrav priceput si mai ieftinut!
Eu cred ca am inebunit.Pana acum am cautat ca disperata saltea pentru patut(mie imi trebuie la comanda ca nu intra in dimensiunile standard) iar acum ca m-am hotarat ce sa comand am inebunit cu interfonul. Voi nu vreti asa ceva? La mine daca sunt in bucatarie sau baie poate sa urle Cristi(nu un bb mic) din dormitor ca nu se aude! fetele cu bebei aveti asa ceva? e util? Eu ma gandeam la Philipsul de 270 RON de la pagina asta: http://reclama/produse.php?categorie=Aparate+supraveghere

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA BURTICI!
MIRELA, bine ai revenit! Ma bucur ca esti bine. Sper sa-ti pui netul cat de curand!
Pe Ayan am hotarat sa-l boteze fratele meu si prietena lui (viitoarea sotie, mai mult ca sigur!). Pe noi ne-a cununat o matusa de-a lui Gabi, dar imi doresc ca Ayan sa aiba nasi tineri.
ANDA, felicitari pentru noile vesti despre bebelusul tau! Si eu ma gandesc din ce in ce mai mult sa vina si Gabi cu mine cand nasc, dar el nici nu vrea sa auda. Cred ca ii e teama sa ma vada in starea aia.
BEE, si mie mi se pare tare complicat de cumparat un carucior. Sunt atatea chestii de care trebuie tinut cont. Uite, nici nu stiam ca exista cu maner reversibil, ar fi super sa gasesc asa! Ma tot contrazic cu Gabi pe tema asta: el zice sa las copilul sa vada lumea si nu doar pe mine, iar eu as vrea macar cand e foarte mic sa stea cu fata spre mine. Asa as rezolva problema.
MARAKI, sa poarte sanatos bebelusul hainutele! Si eu sunt mai incantata sa-i cumpar lui decat mie, i-as cumpara in fiecare zi cate ceva! Si inainte eram disperata sa-mi iau eu! Vad ca si sotul tau e la fel de incantat de cumparaturile pentru bebe. Gabi nu cred ca ar lua ceva fara sa-l imping eu de la spate!
CATA, abia astept sa vad maine pozele!
Va pup pe toate!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Bee nu am un site cu carti on line, dar mi-a adus Cristi un fisier cu o multime de carti, asa ca daca esti interesata pot sa-ti trimit. o sa incerc sa fac o lista!

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara fetelor!
Marchplayer, am 2 pisici, un motan cat un porc si o pisica uscata, care nu au iesit niciodata din casa (ba da, o data ea a cazut de la etaj). Am vorbit cu dr i-am explicat situatia cu ele si mi-a zis ca nu este nici o problema atata timp cat nu ies pe afara.
Cat despre toxoplasmoza poti sa o iei de oriunde: fructe-legume nespalate, carne nepreparata cum trebuie (cruda), lapte, branza, etc. Asa ca, decat sa arunc 2 suflete nevinovate pe care le iubesc si le cresc de cand nu aveau ochi, mai bine ma protejez de celelalte. Si pe deasupra nu este periculoasa boala decat daca o contactezi in timpul sarcinii, daca o ai dinainte nu este nici o problema. Simptomele sunt ca la o raceala.
Ursoaica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

270 RON aparat de supraveghere? Ma omoara sotzul! Mi-a adus din Germania unul dragutz si la promotzie cu 30 Euroi! SI eu l-am dat unei gravidutze mai mici decat mine!Am zis ca nu vreau nimic inainte! SI o sa ma vad cu bebelul si fara monitor!
MIrela, bine ca ai dat un semn de viatza.
Hai ca fugim sa savuram thriller-uri cum ne place noua fetelor!
Noapte buna.

Bee 25 fix
si Fetitza

Mergi la inceput

Bee e chiar asa de scump??? Asta era cel mai ieftin si ma atrage si faptul ca e Philips iar pentru mine e o firma excelenta, sunt multumita de produsele lor. of, nu stiu ce sa fac, eu chiar am nevoie de un interfon pentru bebe ca altfel imi va fi foarte greu. Mama nu va putea sta cu mine mai mult de 3 saptamani, o luna si dupa ce pleaca ea tot pe mine cade corvoada cu mancarea, curatenia etc! Asa ca daca stau prin bucatarie, baie si alte camere, nu il aud pe bebe!

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana vreau si eu carti nu iti e mila de noi astea exilate pe alte planete?
Mirela bine ca ai aparut ca deja incepusem sa ne panicam care mai de care.Nu ne-ai zis de bebe nimic.
Maraki ce ma mai bucuram ca batem lejer pe naiba atata prostie nu am mai vazut de mult ( jur ca si eu dadeam un gol doua cu stangul chiar). Boala romanului dam un gol , ne-am vazut cu sacii in caruta si poi ...toti cu fundu' in poarta.
Irina 26

Mergi la inceput

Irina cu cea mai mare placere, doar ca trebuie sa vina Cristi acasa ca eu nu stiu cum sa trimit fisierul ala. Ca ma gandesc eu ca la vreo suta de carti cate sunt trebuie sa fie...MMAREEEEE!
Las'ca vine maine Cristi si ma ajuta si incerc sa fac o lista cu titlurile cel putin sa va trimit si apoi mai vedem noi!

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor ...va iau de la prima ora..hai sa va dau detaliile...

Caruciorul are asa...rotile din fata se rotesc lateral, minerul se da si in fata si in spate, asa ca poti merge cu bebe cu fata sau cu spatele la lume..(cum vroiai tu Alina)...se face carucior vara si iarna prin atasarea unei huse, are si un miner cu aparatoare pentru picioare, partea din spate se poate scoate partial, pentru ca vara sa intre areul mai bine, pe sus te poti uita la el printr-un orifigiu acoperit cu plastic transparent, are gentuta lui, buzunar in spate, cos pentru diverse..are 9 kg, se spala foarte usor, are landou, spatarul se regleaza in 3 pozitii, ca atunci cind vrea sa stea in popou sa o poate face...sa va uitati la poze...este la cafeluta "lucruri Bia"...a costat 5.180.000 lei....eu sunt incintata de el...daca mai aveti intrebari puneti-le..

Patutul este tip tarc etajat cu un nivel(3.100.000), il vedeti in poza,are jucarii cu ursuleti, i-am luat salteluta din fibra de cocos(1.250.00)si set de pat compus din pilota, cearceaf si pernuta(470.000)...este super colorat, trainic si noua ne place mult...se stringe ursor si se trensporta intr-o gentuta...are si masa de infasat..

I-am mai luat: 2 scutece(60.000) fiecare, 2 bodyuri(90.000 fiecare), prosop cu gluga(180.000)costum plus(170.000) si salopeta ursuleti(140.000), set maternitate(800.000) compus din paturica, costumas, caciulita, babetica, body, minusele,2 camasute brodate(50.000 fiecare), 2 perechi pantalonasi cu botosei(40.000 fiecare)

Total-11.146.000 lei...Deci eu zic ca am dat foarte bine si cind ma uit la vremea de afara ma felicit ca nu am mai avut rabdare si i le-am luat Biei exact cind a facut 5 luni si a intrat intr-a 6-a...sa-mi ziceti dupa ce va uitati si la poze, parerea voastra! Pupici multi si o sapt. frumoasa ca voi!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput