Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
dana_ene spune:
Marchplayer, draga mea tiza, pai cu linkul din semnatura ta (http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos) se vad si pozele pe care le-ai pus mai nou (Daniela gravidoasa si Nunta noastra).
Apropo, mi-a placut foarte mult rochitza ta de mireasa. Pe gustul meu
!
Sa stii ca tu o sa intri in saptamana 21, nu 20. Esti deja in saptamana 20. Miercuri o inchei.
Pai... hai sa ne gandim:
Un bebe de la nastere la 1 an nu este in primul an de viata ?
De la 1 la 2 ani nu este in al doilea an de viata ?
Asa si noi: de la 19+ pana la 20 fix inseamna ca esti in saptamana 20 !
Toanca, e super ca familia si colegii si-au impartit rolurile in cumpararea celor necesare. Bravo lor !
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Si la mine Bia este activa acum...seara la fel..iar noaptea citeodata cind dorm iepureste o simt...imi e asa draga...sper sa nu dea cu "sete" cum zicea Iosup...dar oi vedea!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Mai fetelor ...apropo de buric....mie mi s-a marit rau de tot...am observat mai bine ieri, cind stind in pat, l-am vazut atit de cascat si de mare, ca m-am minunat...si inca o chestie...vad ca am devenit din ce in ce mai greoaie...imi e greu sa ma scol din pat, sa ma aplec...am inceput sa fac exercitiile de perineu...alea care o sa ne ajute cind nastem...numai ca trebuie sa le fac de 4 ori/zi..se pot face si pe scaun, asa ca ma apuc de treaba...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
marchplayer spune:
Multumesc dana, am vazut si eu ca am reusit
!!! Nici eu nu stiu cum
!Da, ai dreptate trec in saptamana 21, dar chiar si dupa rationamentul tau stii ca nu spui ca ai un an pana nu-l implinesti, asa ca eu acum am 19 saptamani si 5 zile! Noi cred ca o sa nastem cam in aceasi perioada, si eu tot cezariana fac deoarece am o rana cervicala si in afara de asta acum vreo 5 ani am suferit o operatie in urma careia m-am ales in minus cu un ovar din cauza unui chist ce mi s-a spart si mi-a produs o hemoragie interna...n-a fost deloc placut...mi-e frica si de cezariana de mor dar fac totul pentru bebelusul asta atat de asteptat si de mult dorit! Este comoara noastra!
Imi pare bine ca ti-a placut rochia de mireasa!
daniela 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
dana_ene spune:
Marchplayer, ai dreptate. Corect !
Oricum eu am spus ca esti in saptamana 20, nu ca ai implinit 20 de saptamani
.
Nasoala treaba cu chistul. Of !
Si eu am un chist pe ovarul drept. Dar acum nu se mai vede la ecografie, fiindca e acoperit de sarcina. La cezariana o sa-mi opereze si chistul.
Stai linistita cu cezariana. O sa treaca repede. Si cand o sa-l ai in brate pe bebe, vei uita si de taietura si de durere si de tot.
Eu la Oana nu am avut buricul in afara. Doar ca era o ditamai gaura
.
Mama spune insa ca ea l-a avut iesit in afara.
Acum vad ca la mine tot cascat e, nu s-a umflat.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
utocatalina spune:
Si eu tot cascat il am..nu a iesit in afara...s-a dus si mai inauntru si este ca o gaura!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
roxit spune:
Buna tuturor burticutzelor!
T Ioana te rog daca poti sa-mi trimiti si mie codul pe adresa roxitudor@yahoo.com.[/red]
Kikiriki despre dr T numai de bine daca suporti sau esti invatata cu genul de smecheras pe care il afiseaza dr . in rest are un suflet bun si este saritor . Eu tot la Iosup am facut eco morfo in sapt 15. Desp[re spital am avut un chiuretaj facut de dr T prin ian 2005 si mi-a placut mult si in sala de interventii dar si in salon , nu am intrat in maternitate sa vad cum sunt saloanele sau rezervele dar stiu ca este renovat. Asistentele sunt de treaba vorbesc frumos cu tine , te ajuta , mancarea buna si in primul rand curatenie in spital.
Felicitari pentru mamicile care au aflat sexul bb .
Si la mine este bb mare are 150 gr si 8 cm la 15 si 6 zile mai mare cu cateva zile, cu toate ca am luat doar trei kg. am intrat la 52 kg si acum am 55 kg la 167 cm . Burtica pare mica in schimb .
Spt 18 +
Roxi
kikiriki spune:
Buna dimineata burtici!!
Roxit si Utocata sunt uimita de rapiditatea cu care mi-a raspuns dr. T!!!!!![]()
![]()
Nu-mi vine sa cred!!!
Vineri i-am trimis un mail (desi stiam de la voi de pe forum ca e plecat din tara!) si astazi deja mi-a si raspuns!!!
E clar ca e un om DEOSEBIT!!!Mi-a spus ca pleaca in noaptea asta din tara si ca vine pe 26 sept dar sa sun si sa imi fac o programare!!!Acum o sa sun dupa ce va scriu!!!
Utocata, SUPERBE lucrusoarele tale pentru Bia!!! sa le poarte sanatoasa si iubita!!! Toate sunt foarte frumoase si merita toti banutii!!!
Roxit, multumesc mult de info despre Elias! Deci conditiile sunt OK si dr. la fel. Asta caut si eu un dr. bun cu care sa poti discuta tot ce te framanta (legat de sarcina) si un spital bun dotat si curat in care sa nu te duci cu inima stransa ca pleci cu cine stie ce boala sau infectii de pe acolo!!! Si cred ca la Elias nu este cazul de asa ceva!!!
Kikiriki
16+ si
Luanna
Kikiriki
dana_ene spune:
Eu o sa fiu plecata o perioada din fata calculatorului, asa ca deschid inca de acum un nou capitol, pentru ca oricum ar trebui s-o fac in cursul zilei de astazi.
Asa ca va poftesc sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57791" target="_blank">capitolul 37..
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA