Mamici de martie-aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
TweetyGeo spune:
Mai fetelor, voi cum stati cu ploaia, ca la mine s-a inundat strada si trebuie sa ocolesc vreo 6 blocuri ca sa ajung la statia de autobuz. Dupa ce ca ma trezeam devreme trebuie acum sa plec si mai devreme
. Oare cat o sa mai tina, ca vreau sa dau o fuga la munte in weeckend.
Tcelen, am mai scris ca am fost la echo la 10 saptamani si patru zile si bebe era bine, avea 25 mm. Ma mai duc tocmai peste o luna pentru ca vreau sa vad ce e si nu cred ca e necesar sa merg asa des atata timp cat n-am probleme, in afara de greturile obisnuite si de o durere in partea dreapta cand sunt mai obosita. A, sa nu uit, si eu am mai luat cate o gura de bere de pofta, dar atat, in nici un caz o bere intreaga.
Vad ca scrieti asa mult. Abia am timp sa citesc ce scrieti. Noroc ca am net la servici.
Pupici pe burtici!
BB mic a lui GEO
Lady_Hawk spune:
dananitasaru` mana mult de tot pt ca m-ai linistit!!!!!!!!...va pupic!!!!
Io si bebu_mic
dananita spune:
Pentru cele cu Cefalee. "Durerile de cap in timpul sarcinii pot fi relativ frecvente si asta se datoreaza nivelelor crescute de hormoni sau fluxului sanguin crescut din timpul sarcinii. Este bine a nu lua nici un fel de medicatie impotriva durerilor de cap, sau cel putin nu inainte de a iti consulta doctorul."
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
darkeyes spune:
fetelor ma duc la doctor tocma sambataaaaaa.....o sa mor de nerabdare 
apropo, io am vb cu dr meu in privinta durerilor de spate si mi-a zis ca pot lua no-spa pt orice durere: de burta, de spate, de cap...da sa nu trec de 3/zi si nici sa iau zilnic.
oricum nu iau decat daca nu mai pot de durere...aseara a fost prima data cand am luat o pastila, ca m-au rapus durerile de spate si sold..creca oi fi si putin..."romantica"![]()
in rest..greturi nu mai am...dar ma cam doare burta...si simt o greutate acolo...sper ca n-o fi nimic rau.
da aide sa nu ma panichez ca mai am putin si ma duc la control![]()
toate bune fetelor
Catrinel_17 spune:
LauraIoana, nu mai stiu unde am citit, poate in mama si copilul? (ca va e clar ca am facut ce am facut si am primit-o…foarte buna carte). Dar si la reclama scrie asa: “Luna aceasta este considerata de catre obstetricieni luna de miere a gravidelor. Rareori apar probleme in aceasta perioada. … In aceasta perioada pot sa apara congestie nazala insotita de sangerari, iar uneori la o spalare mai cu spirit de raspundere a dintilor poti sa observi ca-ti sangereaza gingiile. Nu rareori durerile de cap ce pot sa apara in aceasta perioada sunt secondate si au la baza o crestere a tensiunii arteriale.” Dar stiu ca era ceva care lega durerile de cap de hormoni…
Oricum, dr meu a zis ca pot sa iau paracetamol fara probleme, deocamdata max 1/zi.
Darkeyes, bafta la control, hai ca nu mai e mult si ai intilnire cu bb. Pe monitor, deocamdata…
Cat, ce ma bucur ca totul e OK!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce-am mai vrut sa zic, am uitat… fac si eu ca si Kim…
Fetelor, voi ce stiti despre Omega 3 (Acizii grasi esentiali ) in sarcina? Eu ma gasit chestii bune si ma gindesc sa.mi iau. Un articol aici: http://www.softecare.com/Ingredients/omega-3_fetal_development.cfm Si in “mama si copilul” scrie ca are mare importanta in dezvoltarea intelectului copilului si pt dezvoltarea sistemului nervos central. Si a vederii.
C+ bb mik
Serj spune:
salve fetelor!!!
ca tot va plangeti de dureri de cap si mijloc, ma adaug si eu pe lsta
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Serj spune:
salve fetelor!!!
ca tot va plangeti de dureri de cap si mijloc, ma adaug si eu pe lsta cu tot felul de dureri, aseara a fost a 2-a oara de cand sunt insarcinata sa am o durere cumplita de cap, si pt. ca nu mai trecea spre dimineata am luat 10picaturi de NOVALGIN, este un medicament pe care la prima sarcina mi l-a prescris medicul, si a iesit un copil sanatos, apoi o alta doctorita mi l-a interzis cand a fost cu sarcina pierduta. acum am luat de capul meu pt. ca altfel nu trece.
nshiro nici aici nu se face cezariana la cerere, iar eu care am trecut prin asta nu as recomanda la nimeni! in primul rand nu poti sa te dai jos din pat sa ai grija de puiul tau (daca il lasa cu tine in camera), nu poti manca si bea nimic pt. 24 ore si mai ai si toate firele prinse de tine ca trebuie sa-ti faca altcineva igiena intima
. eu sper ca de data asta sa pot incerca o nastere naturala.
si ca ati vorbit de bericica, eu nu mai beau un pahar intreg (tot al meu) dar pt. ca noua ne place nu-l iert pe sotul meu si fur de la el macar putin. de coca-cola pot sa spun ca inainte aproape ca nu ma uitam la ea, acum as bea zilnic (dar ma abtin)
tcelen trebuie sa fie nemaipomenit sa vezi cum asteapta surioara!
la noi inca nu intelege si pt. ca nu stim ce va fi l-am intrebat daca vrea o surioara sau un fratior, si ii vrea pe amandoi. iar la ultimul eco a venit cu noi si dupa ce s-a uitat mai bine la monitor a spus ca "nu-i place de uratul ala".
ciuf bine ai venit intre noi si sa dea Domnul sa fie bine si un bb sanatos!!!
catrinel multumesc pt. disponibilitate, cred ca am sa profit![]()
cat ma bucur ca este totul ok, si asa sa fie pana la final.
pupici la toate 
cristina
BB mic a lu’ Serj
Serj spune:
nici nu am vazut cand mi-a scapat mesajul![]()
cu toete catrinel, si capul, si mijlocul si de cateva zile ma doare in partea dreapta (parca ar fi apendicita) mai mult cand merg la toaleta, am sa intreb medicul daca este normal sau batranetea este de vina![]()
pupici
cristina
BB mic a lu’ Serj
Catrinel_17 spune:
Sa bat in lemn, m-a lasat durerea de cap de vreo ora si am putut si sa maninc ceva, si tare mindra sunt ca nu am luat nimica. Da’ daca era mai rau, bagam un paracetamol. Serj, Novalginul e algocalminu’ nostru… Se vinde la voi fara reteta?
Uite linkul:
[url=”http://it.photos.yahoo.com/ciuffi67“] Poze cu puiul meu [/url]
Singura chestie pe care trebe s-o faci e sa stergi ghilimelele mele si sa pui altele fix tot acolo, ca nu-i place la program stilul meu de ghilimele. Si atunci iese asa:
Poze cu puiul meu
pupici
A, cu durerea aia. Esti constipata, cumva?
C+ bb mik