Mamici de martie-aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
Cat spune:
'Neata burtici!
Ciuf, bine ai venit si sarcina usoara! Cat are Luca?
Nshiro, si eu pacatuiesc cu Cola, pur si simplu nu ma pot abtine
.... La bere am rezistat pana acum , dar ma bate rau gandul sa-mi iau o
fara alcool, asa la o pizza... Hai ca salivez deja!
Ileana, multumesc de raspuns! 
Dureri de spate am si eu, iar urcatul scarilor (etajul 3 fara lift) a inceput sa mi se para sport extrem.
Aici a venit frigul, sunt 8 grade,toti mor de frig si numai eu ma bucur ca pot in sfarsit sa respir, eu care eram o friguroasa inainte...
,
Catrinel
16+ si
Daria Maria
ileana_marius spune:
Catrinel 17 , SOLPADEINE, comprimate efervescente contine:
Compozitie: Fiecare comprimat efervescent contine paracetamol 500 mg, fosfat de codeina hemihidrat 8 mg si cofeina 30 mg.
si la contraidicatii:
Avertismente/Precautii de utilizare: inainte de a lua Solpadeine cereti sfatul medicului daca: suferiti de afectiuni renale sau hepatice grave; sunteti insarcinata...
Am luat 2 (una seara si alta dim.) fara rezultat. De asta imi pare rau ca am luat pt. ca nu m-a ajutat cu nimic. Era deja a 2-a saptamana cand ma durea capul si lipsisesm deja cate 4-5 zile pe saptamana de la serviciu. Medical nu imi pot lua pt. ca ma pregatesc sa plec din tara in 3 sapt., concediu de odihna nu mai am.
Din cauza vremii nu am ajuns nici la dr. azi sa vad rezultatul analizelor. Am facut 2 ore pana la serviciu (o ora numai in maxitaxi cu care trebuia sa fac 15 min). Acum ma simt destul de rau si nu pot manca si imi este frica sa nu ma apuce capul iar.
Va doresc sa aveti o sarcina usoara!
Ileana
DPN
10+
adar spune:
Hello, adar si puturosul va saluta !!!
Multumim celor care v-ati bucurat pentru noi si va dorim fericire maxima - ca a noastra. Celorlalte, le dorim la fel. de fapt, noi va iubim pe toate, voi stiti asta, nu ???
Cat - ecografia cica nu face rau. Si eu fac multe si nu suntem singurele. Daca e necesar...ma gandesc ca doctorii stiu ce fac, nu ? In alta ordine de idei, eu nu prea vad burtica, asa ca da repede nadragii aia jos, si in chiloti fa neshte poze sexi sa se vada burtica, bine ???![]()
Delia - bafta la eco si sa ne aduci vesti bune.
Catrinel 17 - sa-mi zici mama cum a fost, ca eu fac infarct pana stiu cum e... tare mai am emotii, dar de data asta nu de frica ci pur si simplu ca-l vad pe bebe de aproape
Nshiro + Tcelen - sa stiti ca luati bataie. Nu aveti voie nici cola si cu atat mai putin bere !!! daca va e pofta, beti bere fara alcool, nu imbatati bebelu zapacitelor 
![]()
![]()
![]()
Ciuf - dupa cum te vad eu asa, si tu esti cam zgubilitica ca noi, asa ca te potrivesti in peisaj ! WELCOME !!!
Mai fetelor, tare ma mai simt eu in largul meu aici...
Va pup pe toate si intru mai tarziu ca acum mai am ceva treaba si daca nu o fac ma trimite sotzu la plimbare...
Si sa stiti ca noi n-am mai prestat de cand am aflat ca fiind o sarcina cu risc nu avem voie. I-am spus ca dasca calca stramb, nu mai vede ciorba calda in viata lui...
Pupici,
adar
cu puturosu 11+
adar
DanaR spune:
Apropos de mesajul de mai sus si cum eu nu am completat toate datele:
Ziua mea de nastere : 08.04.1974
DanaR 10+
Catrinel_17 spune:
Ileana Marius, paracetamol este OK, dar cred ca grija trebuie avut la codeina. Am citit ca dupa sapt 12, la migrene se poate lua MCP (metoclopramid) si apoi 2 tab paracetamol. Daca nu trece nici cu asta… asta e. La pat cu comprese. Citisem undeva ca in luna IV sunt mai dese durerile de cap din cauza hormonilor…. Ofofof. Sper din suflet sa nu ne mai chinuie!!!
Am fost azi la medic, si mi-a masurat pliul nucal de 1,9 mm. A zis ca e o valoare foarte buna. Mi-a luat si singe, analizele sunt gata sapt viitoare. Dar sunt mult mai linistita, desi IAR M-A POCNIT O DURERE DE CAP! Si nu am chef de nimica, si am atitea de facut!
Adar, nebunatica mica, sa stii ca si al meu e un puturos!! Nu s-a miscat absolut deloc, numai la sfirsit un pic a facut cu minutza, dar doctorul era foarte cool, a zis ca „doarme un pic“, nu am de ce sa-mi fac griji. Inima bate, dimensiunile sunt OK, asa ca… Of, minca-l-ar mama pe puturosu’ de bb mik. Da, si l-am vazut de sus, de jos, din parti, din fatza, din profil.
. Mi-a dat si 2 poze, una din fatza, una din profil. BB are 5,3 cm, e „in grafic“.
Cat, stiu o tipa care toata sarcina a mers in fiecare sapt la echo (sarcina cu risc mare, mai pierduse 2 si era sub supraveghere atenta) – totul a fost OK.
Pup fetele
Ieri am fost prin oras, si nu am gasit nimica de imbracat care sa-mi placaaaaaaaaa 
C+ bb mik
Lady_Hawk spune:
Va pup pe toate...am fost in spital...am sa va pove ce am patit..dar acum va rog sa ma lamuriti si pe mine cu rezultatele la analize daca aveti idee ca sunt super-speriata 

Anti CMV IgM (cytomegalovirus) – nonreactiv
Ac in toxoplasmoza IgM – nonreactiv
Ac in toxoplasmoza IgG- 0.1
Anti CMV IgG (cytomegalovirus)- 32.54
e de rau?????????
pupici la burtici!
dananita spune:
Lady Hawk, e de bine! poti sa dormi linistita ca esti imunizata pt CMV si toxo! IGM nonreactiv insemna ca n-ai infectie acum.
Zi buna la toata lumea!
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
Laura Ioana spune:
Salutare zapacitelor!
Ciuf bine ai venit in gasca noastra! Te-am mai intrebat undeva cu ce e decorata camera lui Luca (tapet sau pictata) ca e superba!
Cat am citit undeva pe net ca eco nu face rau lui bebe, ca se pot face, la nevoie, si 2/zi.
Fetele cu bericile
, nu se intampla nimic de la un pic de bere.
Eu poftesc mereu la Pepsi si imi cumpar, din cand in cand, cate unul la 1/2l si il savurez gurita cu gurita. Ce putem sa facem daca avem pofte? Asta e, ne mai sacrificam si noi![]()
Catrinel ma bucur ca au iesit bine toate cele. Somnorosi bebei mai avem! Cand merg la eco si al meu trage cate un pui de somn, de trebuie sa insiste dr ca sa-l (o) trezeasca. M-ai terminat cu faza ca in luna IV ne doare capul mai mult ca pana acum! Pai si pe mine m-au chinuit niste dureri de imi venea sa
si am lasat sa treaca de la sine. Sper sa nu ma mai tortureze asa!
Pupici pt toate burticile!
Laura
13+
Puiutul meu
Maria28 spune:
Buna burtici ,eu am revenit dupa cateva zile de stat in pat cu tusea asta care nu mai imi trecea ,acum e pe duca si sper sa fiu bine ...am vazut ca aveti dureri de spate ,eu am avut numai acum de cand cu raceala ,nu stiu daca e de la nervul sciatic ori de la raceala ,sper sa nu mi sa mai intample ...cand am vrut sa ma dau jos din pat , am ramas intepenita ,am vrut sa ma rasucesc pe partea unde nu ma durea si am costatat ca durerea era pe ambele parti ,a fost cumplit ..chiar am scos un "auu " de durere ,asa se manifesta si la voi ,ori durerea e suportabila ?
17+