Mamici de martie-aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Catrinel_17 spune:
Heheii, aida, sa vezi ce misto e de mine, ca stau la et 5 in casa veche cu etaje inalte si nu e lift. Imi iese sufletul. Dar mi-a zis mama ca si ea a urcat la bloc 7 etaje cit a fost gravida, ca nu mergea liftul…
Dar sper sa iti treaca sau macar sa nu te doara rau!!
C+ bb mik
Laura Ioana spune:
Si eu sufar de calduri!
Sotul doarme invelit cu pilota si eu cu un cearceaf. Ma cearta sa ma invelesc bine ca racesc, dar daca mor de cald, ce sa fac?
Adar ma bucur pentru tine si pentru puturosul tau
. Ai vazut ca nu ai pt ce sa-ti faci griji? Repet: nu-l mai stresa pe bebe!
Laura
13+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
M-a apucat o pofta de conserva de peste in sos tomat amestecata cu un pic de ceapa, de nu ma vad. Sotu' e plecat la servici asa ca ma duc repede sa-mi cumpar eu si imi iau si o cutie de Tofeefee (pe care sigur o mananc toata
)
Laura
13+
Puiutul meu
Cat spune:
Salutare burtici!
La multi ani micaalsa!
Sanatate multa si numai bine!
Bun venit, Cosmina!
Sarcina usoara!
Tina, cred ca esti in focuri acum cu pregatirile de plecare! Fii fara grija cu zborul e ok, si eu am zburat(4 ore si jumatate) de 2 ori cu bb in burtik in iulie cand am fost in concediu.
Drum bun si sa ne dai de veste ca ai ajuns cu bine !
Adar, ma bucur mult ca sunteti bine! Pupici lui "lenevici"!
Nshiro, din cate stiu eu, nu se face cezariana la cerere in De, numai din motive medicale. Eu as fi vrut sa fac cezariana la prima sarcina pt ca am un astm bronsic dar dr mi-a explicat ca nu e o pb pt nasterea naturala. Degeaba am insistat eu, mi-au zis ca "incercam sa nastem natural" si ca daca apare vreo pb ei sunt pregatiti oricand pt cezariana. Am cerut anestezie epidurala si bine am facut ca i-am ascultat, am nascut si usor si repede si fara rupturi.
Catrinel17, tinem pumnii pt maine la control! Fii calma si nu te stresa degeaba!
Fetelor, eu astazi am fost la control, am facut ecografie si bb e in continuare f bine, fara probleme, sa dea Domnul sa ramana asa! Trebuie sa va marturisesc ca
, l-am vazut pe bebe cum isi sugea degetelul si mai era si picior peste picor!Manca-l-ar mami pe el/ea (ca nu stim inca ce e)! Eu o sa tot merg la eco saptamanal (chiar radeam azi cu dr ca "ne intalnim cam des") si mi-e cam teama de atat de multe ecografii, oare nu fac rau? Voi ce stiti? Cred ca deja am facut 8-9 eco, cam mult...dar daca ei asa zic...asa facem.
Joi am inca o programare la München la alt prof si ma gandesc daca sa ma duc, pt linistea mea cred ca o fac si pe asta.
Am pus poze noi cu burtica mea si de vineri de la Allianz Arena din München:
http://community.webshots.com/user/daria_maria
la burtici,
Catrinel
15+ si
Daria Maria
ciuf spune:
Salutare, dragele
Si eu is o burticoasa de 9 saptamani si sper sa nu-mi fie cu ghinion c-am postat pe la voi. Deh, is superstitioasa. Ce sa fac. Ca doar am motive.
Deci UM este 13 iulie, si DPN este 20 aprilie. Iar eu sunt nascuta pe 26 aprilie 1975.
Oful meu al mare este ca am sangerari de vreo trei saptamani (nu abundente, dar cat sa fie si sa ma ingrijoreze) si ma duc de abia peste o saptamana la doftoreasa sa vad ce naiba imi mai zice. Sa nu o aud cu repaus la pat (ca asta fac de trei sapt) ca o sa o iau de gat. Sa-mi faca naiba si mie niste analize sa vada care e treaba.
Citeam la alt subiect despre o fata care a avut 9 sapt. sangerari. Pai cred ca ajung la nebuni daca o trebui sa stau atata in pat.
Greturi n-am (sunt o fericita), dar ma mai apuca cateodata de la mirosul de kk a lui fiu-meu (noroc ca sunt ai mei aici si ma ajuta cu ac. problema), dar am o foame de zici ca cresc un dinozaur in burta mea. La mine nu se vede nimic
, dar simt ca mi s-a rotunjit talia.
Am stagnat vitaminele si fara sfatul medicului, sa vedem ce mi-o zice, ca ma constipau rau de tot. Eh, ca parca si fara ele tot asa imi e.
Cafea beau foarte putina si aia e decof. Cam ma stramb la ea.
Gata, va las, ca daca ar fi numai dupa mine as scrie o pagina intreaga.
Imi pare rau de fetele care au pierdut sarcina (stiu ce inseamna) si le urez ca Dzeu sa le ajute cu bebelusul dorit.
Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
kim spune:
Fetelor,
suntem niste norocoase, sa ne ajute Doamane-Doamne in continuare! Azi la scoala 3 colege mi-au povestit ca nu pot sa aiba bb dupa multe incercari si nereusite, nici nu vreau sa va povestesc exact ce si cum, stiti voi de ce, ganditi-va numai ce minune va creste in burtica ca aveti de ce sa fiti fericite!

KIM & my baby
Delia21 spune:
Cat,din De,spune-i doctorului tau ginecolog ca ai avut 1-2 fibroame scoase laparoscopic,nu conteaza cat timp in urma,si atunci trebuie sa-ti faca cezariana.Nici la noi nu se face la cerere si doctorita mea asa mi-a pus in fisa.Incearca si tu.
Tcelen,nici eu am scapat de greturi,le am toata ziua cu foarte putine pauze.Si maine ma duc sa-mi vizionez odrasla
nshiro spune:
Cosmina si Ciuf bine ati venit!
Ciuf, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun ca ai postat aici si sa ti se opreasca sangerarea cu ocazia asta! 
3D am facut si eu si ti-l arata pe bebe din mai multe unghiuri, de sus, de jos, din fata, de la spate... numai ca eu pana sa ma dumiresc ce si cum schimba nenea doctorul unghiul...
. Plus ca nici nu am stiut ca e 3D, abia dupa aia am vazut scris pe poza
.
Dureri de spate mai jos de talie am avut si eu vreo 3 zile saptamana trecuta, de nici nu puteam sa merg... acum vad ca nu mai am nimic. Cred ca m-am ingrasat doua kilograme, ar trebui sa o las mai subtire cu briosele si placinta cu mere, dar daca nu mananc mi se face rau... 
Fetelor eu am o pofta nebuna de cola, as bea incontinuu. Si inainte nu prea ma omoram. Ce ma fac? Ieri am cam sarit calul si cred ca am baut aproape un litru...
. Si tot ieri am mai facut o prostioara... Am beut o bere 
![]()
. Dar a fost prima in 3 luni si numai de 330... Nu m-am putut abtine... Am mers la un restaurat corean si am mancat ceva fooooarte picant si bun
care nu merge stins altfel decat cu bere... Voi cum stati? A mai baut cineva pana acum sau sunt eu singura pacatoasa? ![]()
Pupici si numai bine!
rocsana si bebe chan
tcelen spune:
NSHIRO,credeam ca sunt singura care are o pofta nebuna de coca-cola,sa fie rece si acidulata,adica atunci cand o desfaci!si tot eu pot sa-ti spun ca am baut cate un pahar de bere,la o pizza,merge nuuuuuuuuu!

CIUF bine ai venit printre noi,sarcina usoara in continuare si bebel sanatos!
DELIA21 bafta maine si sa ne aduci numai vesti bune despre bebel!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
aileana spune:
Va pup fetele,
Cat, ecografia nu-i face lui bebe absolut nici un rau. L-am intrebat si eu pe doctor sapt trecuta si mi-a spus ca intensitatea ultrasunetelor este foarte-foarte mica, iar el percepe ecografia ca pe o soapta si nu cum am percepe noi trecerea unui tren prin gara, asa cum am mai citit eu. Singura chestie pe care bebe o sesizeaza mai repede este apasarea pe burtica. Probabil coroborata cu "soapta", ii face pe copiii nostri sa se trezeasca si sa se miste mai mult
.
Parerea mea e sa nu va mai faceti probleme fetelor, nici daca va simtiti bine, nici daca va e mai putin bine si sa aveti incredere in voi si in doctorii vostri.
Pupici si sa nu adormiti cu vremea asta.
Ileana
14+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev074pr_.png