Mamici de martie-aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
aileana spune:
Buna burtici,
Mamaaa, de 1 ora citesc si de-abia am terminat, atat de active sunteti.
Dananita si Dana R, criza de sciatica trece cu baie fierbinte. Cum asa ceva nu prea e indicat la sarcina, cel mai nine dati cu dusul fierbintzel cat suportati pe zona respectiva pe spate, daca durerea nu este suportabila. Eu am sciatica de multi ani, dar vad ca de cand sunt insarcinata nu m-a deranjat.
Mey fetelor, nu inteleg cum de nu aveti chef de
, ca io nu ma mai satur, de-am ajuns sa-l sperii pe viitorul sotz. Se teme sa nu 'ne' loveasca, are emotzii si se sfieste. Noroc ca ne cunoastem si eu nu ma sperii de figuri de-astea
.
In alta ordine de idei noi suntem bine, bebe creste, simt cum burtica incepe sa se rotunjeasca, de fapt sa se tzuguieze, motiv pentru care incep colegele sa-mi spuna ca e baiat (dupa ce pana acum mi-au zis ca o sa fie fata). Las pe toata lumea sa spuna ce vrea si astept sa mergem la eco luna viitoare, cand o sa mergem ori inainte, ori dupa nunta, in functie de program. Parerea mea e ca la 17-18 sapt o sa se vada clar. De ingrasat nu m-am ingrasat, dar stau linistita ca stiu ca e inevitabil si nu ma deranjeaza.
Imi pare rau ca n-am mai avut timp sa scriu, dar cu cititul celor scrise de voi nu raman in urma.
Fetelor care mi-au scris sa nu mai mananc junk food, sapt trecuta cred, va ultumesc pt grija, dar nu mananc de regula asa ceva, a fost o conjunctura mai deosebita (respectiv o criza de foame crancena d-am intrat unde-am vazut cu ochii), care nu se repeta.
Tinei ii urez 'drum bun, sa ajungeti sanatosi si imi pare foarte rau ca nu am apucat sa ne vedm aici'.
Intrucat am aburit de-am zapacit, va pup pe toate la un loc si pe fiecare-n parte, sa fiti sanatoase si burtici voioase,
Ileana
14s+3z
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev074pr_.png
aileana spune:
Cat-cat sa uit si de data asta,
Doctorul meu este Prof. Dr. Nicolae Crisan, coordonatorul maternitatii Bucur, este un om deosebit si un adevarat profesionist, pe care il recomand cu caldura.
Pupici
Ileana
14s+3z
darkeyes spune:
Buna ziua fetelor!
Ma bucur tare ca sunteti bine toate si voi si bebeii vostri!
Eu trebuie sa ma duc la control saptamana asta...si daca pana acum
eram foarte nerabdatoare, acum imi vine sa aman momentul!
Am emotii desi nu stiu de ce.
Mai am inca niste dureri in burta...or fi ligamentele, muschii care se
intind...nuj ce sa zic, ma cam sperie cateodata. In partea stanga, unde stiu ca sta bebe simt o greutate...care parca cateodata, mai ales seara cand stau f relaxata, parca se si misca...sau poate doar mi se pare...sper totusi ca e el/ea![]()
In rest, greturi nu prea mai am
, iar de prestat...io am cam prestat de la inceput, una la mana ca n-am stiut de la inceput, a doua la mana...slava Domnului n-am avut parte de sangerari sau altceva...dar in general dimineata, cand ma simt mai bine (adica fara greturi si ne..balonata
)
Zicea careva de dureri de spate...sau mijloc...am si io, de mai mult de-o luna...care dureri parca se lasa si pe picioru stang...o sa intreb doctoru care-i treaba.
Imi fac curaj sa sun maine doctoru pt o programare
Numai bine fetelor
16+
tcelen spune:
SERJ baietelul meu face 7 ani in noiembrie pe 22!el a aflat primul ca vom avea inca un bebel in casa,in familie,ptr. ca sotul meu era la Constanta unde lucreaza,si vreau sa zic ca a fost foarte incantat,de atunci se roaga aproape in fiecare seara ptr. bebelusul din burta mamei,ma pupa pe burtica,cica o pupa pe sora lui,ptr ca el isi doreste foarte mult o sora,asa ca este foarte incantat si asteapta cu nerabdare momentul!mereu ma intreaba cate zile mai sunt pana iese bebelusul afara!
darkeyes,mult succes la control!sa ne aduci numai vesti bune!
adar ,bravooooo!ai vazut ca este bine!ai un bebel mai puturos,ii place sa doarma,sa fie asa si dupa ce se naste!
dianad,felicitari ptr. ca totul este ok cu bebelul!dar imi pare rau ptr. problema cu placenta,si eu am o prb. mi-a zis doctorul ca nu a inceput sa urce,si daca nu incepe e de rau!
TINAAAAAAAAAAAA,unde estiiiiiiiiiii?ne-ai lasat balta?sper ca esti bine!oricum drum bun si ai grija de bebel!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
ileana_marius spune:
Am fost vineri la dr. si am facut ecografie, dar tot nu am vazut mare lucru. Dr. spune ca din cauza ca aveam vezica goala (stiam ca trebuie plina, dar era prea dimineata, nu mancasem nimic si imi era si rau, cum sa beau apa?). Mi-a arat si inima, dar nu stiu sigur daca am vazut ce trebuia. Oricum a zis ca este bine deocamdata si m-a pus sa fac analize. Azi mi s-a recolatat sange si secretie si maine ma duc pt. rezultat. Am mai facut de curand analize de sange la care a iesit o usoara anemie si VSH si PLT marit (nu stiu exact ce sunt, dr. parea ingrijorat si mi-a spus sa repet analizele). O sa vad maine ce o sa iasa.
Imi este in continuare rau dimineata, nu mananc foarte mult pt. ca nu pot manca orice, asa ca nu cred ca m-am ingrasat f.mult. In schimb de 2 saptamani au reinceput durerile de cap (de 2 ori/saptamana), 48 de ore neincetat, zile in care am vomat continu. Nu am rezistat si am luat si pastile (solpadin).
Astept si zile mai bune.
Va pup
Ileana
DPN
10+
adar spune:
Tcelen, am vazut pozicile tale...si am inebunit....ce minune de burtica ai si ce poze cu bebe...
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos (sanatoasa,ca doar e fetita, nu ??????![]()
![]()
)
Bai fetelor, mi-am facut si eu programare la o clinica pentru eco 3D. Care ati mai facut, imi dati si mie detalii? ca eu habar n-am cum se face, stiu doar ca se vede bine bebelu, in rest nimik!!!
adar
Catrinel_17 spune:
Cosmina, nu esti departe, poate punem de-o intilneala. Si Cristina30 sta la Mainz!! Cristina, ce faci, nu ai mai scris de mult…
Serj, cu placere, daca vrei, iti scriu si pt Ciuffi. Cit despre burtica, nu cred ca trebe sa fie mare sa poata ei baga acutzul pt amnio…
Ileana, ce contine Solpadinul ce l-ai luat?
darkeyes, succes la control!!!!
DianaD, deja faceti pregatiri? Wow, sunteti niste harnici!!!
Adar, ce mistooooooo! Minunata senzatie sa-l vezi pe bebe. Deci l-ati trezit, ai? Maine fac 3D, o sa-ti pot spune cum e. De fapt e tot o echografie transvaginala, am inteles. Dar e un aparat mai special. Maine masoara translucenta nucala a lu’ BB mik… Nu ma pot abtine sa nu am emotii!
Sa-mi tineti pumnii, fetelor!!!!!!!!!!!!!
Mama, ce ma scoate din sarite reclama aia cu Ford. Nici macar nu pot sa scap de ea daca fac click unde zic ei. Puah.
C+ bb mik
tcelen spune:
ADAR,eu nu am facut echo 3D,dar am inteles ca pe laga faptul ca se vede copilul foarte bine,se depisteaza daca are malformatii sau daca sunt alte anomalii cu sarcina,eu sper ca tu sa nu vezi altceva decat bebelul sanatos!!!!!!!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
aida_o spune:
quote:
Originally posted by darkeyes
Zicea careva de dureri de spate...sau mijloc...am si io, de mai mult de-o luna...care dureri parca se lasa si pe picioru stang...o sa intreb doctoru care-i treaba.
si eu am, la mine e mai nasol, ca durerile astea se lasa pe ambele picioare pina spre genunchi, ma simt de parca as avea febra musculara tot timpul...
pai daca acum sunt asa, mai incolo cum o fi? ca deja mi-e foarte greu sa urc scarile acasa (stam la et. 2 si nu avem lift...)
Se mareste clanul :)
dianad spune:
Catrinel, am sa-l intreb pe sotul meu cum a facut sa nu mai apara reclama. Eu am vazut-o doar cand am incercat sa ma conectez de la serviciu, acasa nu o vad niciodata.